מה הסיפור של רינת גבאי מישהו יודע ?

myrav

New member
מה הסיפור של רינת גבאי מישהו יודע ?

ויכול לרשום לי יותר בפרוט מה קרה שם (כמה שיותר מפורט יותר טוב ) וגם למה היא חזרה בתשובה ? נ.ב הסיפור- אני מתכוונת ששמעתי שיצא קלטת על זה שהיא ראה את רבי נחמן

הסיפור:../images/Emo63.gif

בגיל 16 רינת פגשה את ריבקה מיכאלי ברחוב (שהיתה עושה אז את התוכנית סיבה למסיבה שמזמינים בה נערות עם כישרונות) רינת אמרה רבקה תראי את אוהבת לשיר ככה בפשטות רבקה אמרה לה תראי ילדונת אם הייתי שומעת כל אחת שאוהבת לשיר בסוף לא היה נשאר לי זמן לעצמי רינת עמדה ולא אמרה כלום אז רבקה אמרה לה טוב תביאי לי קלטת היא חזרה הביתה אמרה להורים שלה אבא שלה קפץ מאושר לקח אותה עוד באותו היום לחדר להקליט בלילה הלכו לרבקה והביאו לה. כעבור יום רבקה צילצלה אמרה לה שהיא חייבת לבא חייבת! היא באה וזה כלם אמרו לה מזל טוב ומשם התחילה הקריירה שלה בתור זמרת כלם אמרו לה איזה כיף אבל היא עצמה עדיין לא הבינה למה היא נכנסת ... כל הזמן היו רצים אחריה ´למה לא הופעת למה את ככה לבושה איפה האיפור למה כבר יומיים את לא בטלויזיה למה ככה ולמה ככה... בגיל 17 היא עזבה את הבית אמרה להורים שלה איזה תירוץ והלכה אבל הסיבה האמיתי היתה בגלל שהיא רצתה לגדול בשקט צבא בגרויות נהיגה וכו´ פעם אחת היא סדרה את אחת המגירות בחדרה וראתה קלטת של הרב שלום הרוש ששכנה שם איזה שנה+ והתחילה לשמוע אותה הדברים נכנסו אליה כ"כ עמוק ללב שכל פעם שהיה לה משעמם היא היתה שומעת אותו יום אחד חברה שלה הגיע אליה ואמרה לה תראי יש נסיעה לאומן לקבר של רבי נחמן ורבי נתן זצק"ל ומי שהולך לשם ועושה מה שעושה הוא לא יראה גהנום בחיים שלו וגם אחרי מותו! היא הלכה לבעלה ואמרה לו בעלי אומן... הוא אמר לה מה פיתאום משכנטה לקחנו מה פיתאום וכו´ היא לקחה את סל הכביסה והתחילה לגהץ 6 שעות היא גהצה וכל הזמן אמרה אני רוצה אומן לא יעזור אני רוצה אומן!!! בעלה הגיע אמר לה רינת את רוצה... אומן? לכי! לקחה את הטלפון והמווזדה יחדיו התקשרה לחברתה ואמרה לה אני באה הכינה את המזוודה וכעבור שבוע כבר היתה בטיסה ... הגיעה אל הקבר נכנסה התפללה ברכת השחר פתאום נכנסה אישה אחת ואמרה שהיא שמעה שטוב להגיד וידוי בקבר שלו טוב עשו סבב ואז זה הגיע לרינת היא עמדה מול הקבר והתחילה לקרא פתאום היא מרגישה שהיא נדבקת לקבר ולא יכולה לזוז פתאום היא רואה אור מנצנץ והיא אומרת כאלו לו את כל החטאים והפשעים שהיא עשתה הנשמה שלה התמלאה בושה כזאת עצומה והיא התחילה לרעוד ממש לרעוד והיא סיפרה לאור הזה הכל פתאום היא הגיעה לתחושה כזו שהיא לא יכולה לעמוד בדין הזה בלי עורך דין הרי בשביל זה היא הגיעה לקבר של רבי נחמן שהוא יעזור לה! היא סיימה הכל עד המילה האחרונה כל החטאים הכל היא הרגישה שהנשמה שלה נקייה חזרה לחדר וחשבה: הקבר שלו כ"כ פשוט שהיא היתה שם היה שם שולחן מעץ וכסא מעץ ואז אחרי שעה מחשבה היא הגיעה להבנה ששם בעצם רבי נחמן הוא פשוט שם לא ידעה להסביר בלילה יצאה לקבר שהיה כפור אימים והגיע לקבר התחילה לדבר לרבי נחמן כאלו הוא יושב לידה סיפרה לו הכל כאלו הוא ידידה משכבר ימים פתאום היא נכנסת למין הזיה כזאת והיא רואה גבר כבן 40 יושב על הכסא ממולה מעץ ראשו כפוף הוא רזה וג´נג´י והוא מתנדנד בעדינות בעדינות והיא אומרת לו רבי נחמן תעזור לנו תעזור תתחנן עלינו תוציא אותנו משאול תחתיות ושופכת לו את כל הצרות שלה הכל! וכשנגמר לה היא התחילה לחפש על מי כי היא לא רצתה שזה יגמר ואז ברגע שזה הפסיק הוא נעלם והיא חזרה לחדר... הבהרה: האור שהיא ראתה כשהיא אמרה וידוי נשמתה ידעה שזהו אור הצדק וכשהיא ראתה את רבי נחמן נשמתה ידעה שזהו רבי נחמן זצק"ל *הסיפור לקוח מפורום של נ נח נחמ נחמן מאומן של היהודי

myrav

New member
מבלי ללגלג.. את/ה באמת חושבים שאפשר

להאמין לסיפור הזה ??? אני שואלת במטרה באמת להבין האם הבחורה הזו אמינה ? האם היא טיפוס אחראי ושפוי ? האם נתקלת/ם בסיפור דומה

למה לא ?

הבחורה לא ביקשה ממך שום דבר . היא סיפרה לתומה את שעבר עליה . אני לא מכיר אותה כלל ואת הסיפור מישהו אחר רשם בפורום , אבל להאמין ? בוודאי ! למה לא ? בסיפור הזה רבנו פה הוא העיקר , לא הבחורה ... ועל רבנו אפשר להאמין הכל . אני אישית פגשתי בכמה מיקרים כאלה במהלך הפצת ספרי רבנו ברחבי הארץ ... באחד המושבים בצפון , אישה כלל לא דתיה , סיפרה לי שרבנו בא אליה בהקיץ , וניחם אותה על הצרות הרבות שעברו עליה . גם איש זקן ממרכז הארץ סיפר לי סיפור דומה . לדעתי , דרכו של רבנו אומר להקשיב ללב שלך ולהאמין להם . "טוב יותר להיות פתי יאמין לכל דבר, דהינו להאמין אפלו בשטותים ושקרים כדי להאמין גם בהאמת, מלהיות חכם ולכפור בכל חס ושלום, דהינו לכפר בשטותים ושקרים ועל-ידי-זה נעשה הכל ליצנות אצלו וכופר גם בהאמת חס ושלום "ומוטב שאקרא שוטה כל ימי ואל אהיה רשע שעה אחת לפני המקום" (עדיות ה-ו):" שיחות הר"ן ק"ג .

מלאווח

New member
מה זה חשוב , כן נכון או לא נכון ?!

מה שחשוב באמת הוא, מה קורה איתך ולא עם אחרים ....

מיכל 10

New member
האמת היחדיה

ב ס "ד אז כן כן סיפורה של רינת גבאי נכון ואמין רינת היא מתחזקת מאוד ברוך השם ומנסה לחזק אנשים ןלקרבם לדת והאמת היחידה היא להאמין ברבינו הקדוש בצדיק יסוד עולם אשר עושה הרבה ניסים ונפלאות וסיפורים כה רבים בזכות השם יתברך

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר איתה?

הייתי מעוניינת להזמין אותה להתארח בפורום "חוזרים בתשובה". מישהו יודע איך עושים את זה?

מיכל 10

New member
רינת גבאי

ב ס " ד הי אריאלה דבר ראשון חג חנוכה שמח ופורח אז רינת גבאי עושה הופעות בדר"כ עם הרב שלום ארוש שליט"א צרי עימי קשר לפרטים וליצירת קשר עימה 054688088 מיכל לוי צדק

למעלה