מה הסיפור בין פיקולו לגוקו

דוד דב

New member
מה הסיפור בין פיקולו לגוקו

למה הם היו אויבים פעם ? והאם גרליק הוא נמק ?

REDDITZ

New member
גרליק נאמק? ../images/Emo58.gif

לא!!! ממש לא... לא קרוב אפילו.... הם אויבים כי גוקו ניצח את פיקולו בטורניר בדרגון בול בזמן שפיקולו רצה להיות הכי חזק בעולם ולהשתלט על העולם. (לקחת את השלטון מהכלב הכחול) חוץ מזה גוקו דיי הרג את אבא של פיקולו.

Brolly

New member
רצית מפורט? הנה...

טוב... היה פעם לוחם נאמקי שקראו לו פיקולו, נראה לי שזה השם שלו, והוא התפצל ל2 לוחמים שונים הצד הטוב שלו- קאמי (או גוד כמו שקוראים לו בסדרה) והצד הרע שלו- פיקולו דאימאיו גוקו נלחם נגד םיקולו דאימאיו בקרב מאוד מאוד קשה (הוא אפילו עשה קאמהאהמאה עם הרגליים) וניצח אותו... לפני שפיקולו דאימאיו מת אז הוא הטיל ביצה (ככה נאמקים יולדים, הם דו-מיניים), מהביצה הזאת יצא פיקולו שנעשה גם האויב של גוקו הוא ניסה להשתלט על העולם אבל גוקו עצר מבעדו ואחרי זה הוא איכשהוא הפך להיות טוב... יש גם איזשהיא סתירה בילודה של פיקולו... קאמי אמור למות אם פיקולו מת וגם ההפך... אז למה כשפיקולו דאימאיו מת קאמי לא מת?

דוד דב

New member
עדיין .. זה קטע שלא מצאתי בשום מקום

באיזה סידרה זה מופיע .. באיזה פרקים ... ולמה הוא התפצל ? ומתי לעזאזל הוא עצר אותו .. ואוףףףףףףף

TotoGuy

New member
הפיצול עצמו לא מופיע בסדרה.

אפילו דרגון בול התרחש הרבה אחרי הפיצול. אבל יש בDBZ, בסאגת האנדרואידים, לא זוכר איפה בדיוק, הסברים של קאמי (God) עם פלאשבקים של מה שקרה, איך ולמה.

דוד דב

New member
ואיפה מופיע הקטע שגוקו נלחם נגד

אבא של פיקולו .... ומה זה שבט הרשעים לעזאזל ?!?!?!?!

TotoGuy

New member
הקרבות ביניהם הם בדראגון בול

ושבט הרשעים ממה שהבנתי זה סתם שם כללי לשדים ויצורים שיש בהם רוע טהור. רוב ההתיחסות למושג הזה היא בסרט או בפרקים עם גארליק, שהם לא באמת חלק מהעלילה, אז אני לא ממש מתייחס אליהם..

TotoGuy

New member
אני לא יודע איפה חיפשת.. ../images/Emo58.gif

אבל יש לפחות קרב אחד של גוקו כשהו עוד ילד נגד פיקולו הרע המקורי, שבו הוא הורג אותו ואז הפיקולו הזה פולט את הביצה שמוציאה את פיקולו ג´וניור, וקרב של גוקו הבוגר לקראת סוף דראגון בול נגד פיקולו ג´וניור. אם חיפשת באיזה מדריך פרקים אז או שהוא אחד גרוע או שסתם לא חיפשת מספיק טוב, ואם צפית בכל הפרקים אז אתה כנראה חצי עיוור או משהו..

דוד דב

New member
כן חשבתי על משהו ... תגיד לי ...

הייתי באתר של דרגון-בול ושמה רשום 4 סאגות .. אז חשבתי שאולי לא שמו את כל שאר הסאגות יכול להיות ?

TotoGuy

New member
אה, היית באתר של הדיבוב..

ככל הנראה בדיבוב פשוט עוד לא הגיעו לקטעים האלה..

Goggle Girl

New member
אהם ../images/Emo58.gif

כשפיקולו דאימאיו ´הטיל´ את הביצה הוא העביר אליה, כלומר אל הפיקולו שלנו, את הקשר שלו לקאמי. ככה למרות שהפיקולו המקורי מת, קאמי ממשיך לחיות ולקיים את אותו קשר חיים-ומוות עם פיקולו הבן.

למעלה