מה הסיכוי..

טשאפק

New member
מצומצמת כן, מאד לא

יש לתת מענה לדרישות של הציבור החילוני. כיוון שאנשים לא עובדים הדרישה לתחבורה ציבורית קטנה מאשר ביום חול, אך יש לספקה ולא לכלוא אנשים בבית נגד רצונם.

Paranoid Eyes

New member
מתכונת מצומצמת

כלומר אוטובוס פעם בשעתיים או 3. האמת שאין לי בעיה עם זה.. מתכונת מצומצמת, קוים מיוחדים בינעירוניים בלבד. זה עוד איכשהו בסדר.

gershon17

New member
לא הגיוני כל שעתיים שלוש

בקיץ צריך אוטובוסים שמגיעים לים בתדירות הרבה יותר גבוהה.

לטרביס שלום

יש לנו סיכוי לגרום לתחבורה ציבורית בשבתאם בבחירות הבאות נקבל כמות נכבדת של מנדטים ואולי אפילו יכניסו אותנו לממשלה נפעל על מנת להשיג תחבורה ציבורית ויש לנו סיכוי. לתנאי זה צריך להיות גורם נוסף שינוי תצביע בעד השאלה מה יעשו מפלגות נוספות הרי על מנת להעביר חוק זה צריך 61 ח"כים. אם נכנס לממשלה יהיה לנו סיכוי מפני שזה יהיה חלק חשוב לשותפות הקואליציונית שלנו. החרדים יהיו באופוזיציה אם נהיה בממשלה ולכן קיים סיכוי גבוה שתהיה תחבורה ציבורית בשבת

אין בעיה טרביס אני רושם מחדש

שינוי תפעל למען תחבורה ציבורית, לכנסת הנוכחית לא נכנסנו אמנם אנחנו מפלגה, אך לא סיעה. בבחירות הבאות קיים סיכוי תלוי מי יהיו המפלגות שיהיה בממשלה. אם החרדים יכנסו שאר המפלגות יתנגדו לתחבורה ציבורית (לפחות המפלחגה שהיו"ר שלה הוא ראש הממשלה) אני משער שגם שאר המפלגות. שינוי תתמוך בתחבורה ציבורית. לעומת זאת אם שינוי תכנס לממשלה נפעל למען תחבורה ציבורית בשבת זה נו' מאוד חשוב, עד לפני פחות מחצי שנה לא היה לי רישיון ואני מבין את האנשים שאין להם דרך להגיע למקומות. שינוי תפעל נגד הכפייה החרדית מקווה שהבנת

כששינוי היתה בממשלה גם היא התנגדה

לתחבורה ציבורית בשבת כי היא חתמה על הסכמים קואליציוניים והמנהיגים שלה דאז - מישהו זוכר איך קראו להם? - אמרו שהגועליציה מעל לכל ולעזאזל תחבורה בשבת, חוק טל וכד'. שינוי, שהתיימרה להיות מפלגה אידיאולוגית, הפסידה את האמינות שלה לתמיד.

לאהרן שלום

שינוי פעלה למען החילונים. לראשונה הוקמה ממשלה ללא חרדים, משרד הדתות פורק והותר פרסום של חמץ בפסח. טענת ששינוי התנגדה לתחבורה ציבורית כמו שציינת זאת ההנהגה הישנה שבהתחלה פעלה כראויי, ולאחר מכן הסתנוורו מהכח שלהם ואת התוצאות ראינו בבחירות הפנימיות. בכל מקרה עכשיו אנחנו עם ההנהגה החדשה מה שהיה שייך לעבר שגם הוא לא היה כל כך גרוע, נכון היו חסרונות, אבל לא עד כדי כך

למעלה