מה הסיכוי ??

מה הסיכוי ??

מה הסיכוי ? ומה בכלל אני צריך לעשות כדי שעברי לידר יקדיש שיר בהופעה שלו לאדם שיקר לי .. בהופעה ביום חמישי הבא..

tamarulik

New member
קלוש עד לא יקרה...

עברי לא נוהג להקדיש שירים בהופעות... הפעם היחידה שזכורה לי הייתה שעברי הקדיש שיר זה היה לנחנח (שהיה מנהל פה עד לפני חודש בערך) וזה עברי ורוני (המנהלת של עברי) הקדישו אז אני בספק ממש גדול

עד כדי כך ?

מה צריך לעשות בכלל ... מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מישהו שיכול איכשהו לעזור עם זה?

ברוש15

New member
כמו שנאמר כבר,עברי לא מקדיש שירים..

אם כל אחד ירצה שהוא יקדיש שיר ההופעה תהפוך להיות הופעת הקדשות במקום הופעה נורמלית.. המקרים היחידם שהוא הקדיש שירים היו כשהוא עצמו רצה להקדיש שיר למישהו מיוחד לו... אבל את תמיד יכולה לגשת אחרי הופעה למאוחרי הקלעים ולבקש לצלם ברכה בוידאו או חתימה/הקדשה בכתב.. עברי תמיד מוכן לעשות את זה.. מה שכן תתאמי את זה מראש עם רוני המנהלת האישית שלו דרך האימייל שלה.. אני לא זוכרת אותו אבל אני בטוחה שאם תבקשי מישהו יביא לך אותו:]

Angelital

New member
יותר נכון להגיד..

שעברי לא מקדיש שירים- יותר- פעם הוא כן היה מקדיש שירים, ואומר מזל טובים למיניהם שעברו דרך רוני או אורי מור (המלך!)? לפני ההופעה אליו, אבל הפעם האחרונה שזכורה לי שהוא הקדיש שיר היה בצוללת בי-ם באחת ההופעות הממש ראשונות של האנשים החדשים.. וסתם פרט שממש בא לי להוסיף הייתה לי יום הולדת קצת לפני, אז החבר'ה הישנים והטובים של הפורום השחור דאגו דרך אורי מור שהוא יגיד לי מזל טוב.. חחח היה כיף.

shirapeled

New member
בשוני בנימינה באחת מהופעות הפרידה

הוא הקדיש שיר למישי שעמדה להתחתן? וההופעה הזאת היתה ב8.6 השנה שהיתה במסיבת רווקות? אני לא זוכרת בדיוק.. הוא הקדיש לה את "לבד". יכול להיות שהוא הכיר אותה ויכול להיות שמישהו ביקש ממנו. בכל מקרה, בהצלחה :)

כן, ונורא במפתיע,

בהופעה הקודמת בבנימינה, ב23.9.06, הייתה גם קבוצת בנות שחגגו מסיבת רווקות, ולכלה הוקדש שיר... לא זוכרת איזה, יש מצב ש"לבד" או "ביום שמש יפה". בכלאופן, זה היה אחד הקטעים ההזויים ששוב יש מסיבת רווקות, וזה שוב בהופעה בבנימינה.

shahar1989

New member
חחח כן והוא גם אמר את אותם דברים

על זה שיונתן מחלטר לפעמים כחשפן וכאלה.. כנראה עושים שם במסעדה\פאב למעלה הרבה מסיבות רווקות

tohar6

New member
יייווו אני זוכרת...../images/Emo6.gif

זה הייה את לבד.. וחשבתי שדמיינתי חחח שהוא אמר משו מסיבת רווקות וזה.. אמרתי אולי לא שמעתי טוב.. איזה מצחיק זה הייה

Tamar38

New member
אני זוכרת שאמרו פה שזה היה- כשאתה לבד

אבל לא הייתי שם אז יכול להיות שאני טועה, בכל מקרה כשאתה לבד נשמע הרבה יותר הגיוני מלבד

tohar6

New member
חח את טועה..../images/Emo13.gif

כי כשאתה לבד בכלל לא הייה בפלייליסט של מבצר שוני... ולבד כן הייה אני כמעט בטוחה שזה הייה לבד.. ולא משו אחר מהפלייליסט..

תודה לכם..

חח בקיצור הבנתי שזה לא ילך .. אבל תודה על ההתיחסות שלכם... ואגב .. אני גבר ..זכר ... שבת שלום שתיהיה.

למעלה