מה הסיכויים

Tinkerblack

New member
מה הסיכויים

הטכנולוגיה עולה ועולה מיום ליום ומה שקורה שיכול להיותש בקרוב ימציאו וירוס חדש שבטעות יהרוג חצי או את כל אוכלוסיית המבוגרים בעולם אז מה אתם אומרים אפשרי או סתם מדע בדיוני?

מורן 1986

New member
מקווה שלא

כי כבר עברתי את 18
אז אני לא אשרוד

Tinkerblack

New member
שמעי את תרופת הנגיד תמיד אפשר

להמציא מחדש, נקדים תרופה למכה ונמצוא קודם את סם הנגד :p שניה אני אלך לשאול את טאי סאן מה מהמתכון הסודי :p לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שהולך לקרות משהו כזה או אחר בקרוב או בקרוב הרחוק

Tinkerblack

New member
המדע הטכנולוגיה הכל מתפתח

נגיד כשהיה את הסארס אומנם לא הגיע למימדים של אוכלוסיות שלמות אך זה הרג מאות אנשים ואותם אנשים היו אך רק ורק מבוגרים!!! לא היו ילדים, האם סיכויים של הטכנולוגיה עכשיו שהולכת וגברה בעצם יכולים ליצור כזה דבר, וירוס זה דבר שמרבה את עצמו משנה את צורת ההזדהות שלו לאו דווקא הגוף שלנו יכול ליצור זיכרון חיסוני לזה או אפילו להתגבר עליו... יכול להיות אף שזה יהרוג אותנו וירוס קטלני, ולמרות הרפואה המתקדמת לא נוכל להשתלט על זה כלל וכלל

slallum

New member
lol?

מתי עשית דוקטורט בביולוגיה?
בכל מקרה, מתפתח ובלה בלה בלה, אבל אם את באמת מאמינה שהסיכוי שיפרוץ וירוס שיהרוג את כל המבוגרים הוא כזה גדול, היית עושה משהו בנידון. הסיכוי לזה הוא אפסי, כאילו גם אם מישהו יוכל לפתח וירוס כזה, שזה די קשה, מה הסיכויים שבטעות הוירוס הזה יתפרץ? ברור שוירוס כזה יווצר במתחם מוגן ובלה בלה בלה =\

Tinkerblack

New member
חיח לא אבל אני מתעניינת בבייולוגיה

רק שלא נותנים לי לעשות בזה 5 יחידות כי זה מתנגש לי בשעות של ספרות מורחב...- בלאט! לי בתור ילדה אןי מה לעשות בזה ולדעתי בדיוק כ כמו בשבט זה הולך להיות בטעות לא בכוונה כמו מגה... שמע יש אלפי חומרים מסוכנים בעולם יכול להיות שתערובת של X עם Y תביא לכזה דבר מסוכן

קרניjack

New member
אפשרי....

בטח שאפשרי ....יש וירוסים כאלה שרוב הפגיעה שלהם הם במבוגרים....זה משהורשקשור למערכת החיסונית שלהםם אבל לא נראה לי שחס וחלילה דבר כזה יקרה. טוב אני לא אפתח פה.

למעלה