מה הסיכויים?

• פותח הנושא bip2
  • פורסם בתאריך

bip2

New member
מה הסיכויים?

היי בנות אני לא יכולה להתאפק וחייבת לשאול מה נראה לכן הסיכויים להריון אחרי טיפול איקקלומין אחד שהגיב יפה רירית 8 ושלושה זקיקים גדולים +כוריגון אחד.מתי הכי מוקדם אפשר לדעת? האם הוא סיכוי כמו ניסיון רגיל או טוב פי שלושה?

n e s h e m

New member
היי bip

קודם כל
ס ב ל נ ו ת
את צריכה לספור 14 יום לאחר הזרקת הכוריגון ורק אז לעשות בדיקה. ותזכרי שמה שצריך זה "סה"כ" !!! ביצית אחת וזרע אחד כדי לעשות אותנו מאושרות. יום כתום שיהיה לך ושבת שלום לכולן.
החיים הם כמו אופניים כשקצת קשה סימן שאת בעליה

baby4me

New member
תמיד יש סיכוי....הריון ראשון שלי הי

היה מסיבוב איקאקלומין אחד...(לא משנה מה היה בהמשך, אבל כאמור מספיק ביצית אחת וזרע אחד).

נרי כ

New member
סיכוי עצום שבסופו של דבר תהיו בהריו

אני ממש מציעה לא להעריך את הסיכויים בכל אחד ממחזורי הטיפול. זה חסר טעם, ובכל מקרה את צריכה זרע אחד טוב וביצית אחת ורירית סבירה כדי להרות. אני זרחתי מאושר (ואחר כך כמובן קרסתי), אחרי תמונת זקיקים מדהימה וזרע ורירית שענתה על כל הקריטריונים, ובסוף לא הצליחה. חודש אחר כך נתתי בעצמי מבטי בוז, כשהזקיקים לא הסכימו להתנהג לפי הספר - בכלל לא עשיתי בדיקת הריון מרוב בוז לזקיקים הלא משכנעים שלי - והנה, טפו טפו - דווקא מהם יצא משהו טוב. בעיני, חבל להעריך ולהיות מתוחים בכל חודש מחדש. אם לא יצליח החודש, יצליח בזה שאחריו, ואם לא זה אז אחר כך. בסוף הדרך כמעט כולן, באחוזים גבוהים להפליא, מחליפות חיתולים.

רידל4

New member
היי ביפ2, שאלה ../images/Emo29.gif

מחר אני מתחילה טיפול בשני איקקלומינים ליום. ראשית, האם בוקר וערב או שניתן לבלוע את שניהם בערב? תופעות הלוואי יכנסו לתוך הלילה וזה עדיף מבחינתי. אני מאחלת לך המון בהצלחה. לי זהו הסיבוב השני עם איקקלומין, אני מאוד אשמח לשמוע שאצלך זה עבד
אז בהצלחה ולילה טוב

bip2

New member
היי

אני לקחתי שני איקקלומין ליום אחד בבוקר ואחד בערב למשך חמישה ימים.עקרונית התגובה היתה טובה שלושה זקיקים גדולים מאוד ורירית 8 מ"מ לגבי הצלחה של ממש אני עדין ממתינה בחוסר סובלנות...מקווה לעדכן בתשובה חיובית אבל את יודעת גם כשהכל עובד כמו שצריך הסיכויים הם 1 ל5 בערך.

נועם@בת

New member
קשה להעריך סיכויים כאלה

זה תלוי בהרבה גורמים, למשל מצב הזרע, למשל צמיגות ריר צוואר הרחם, למשל גילך ומצב הביציות שלך. הסיכוי להריון כאשר הכל תקין הוא כ20% לחודש, לכן במצ בשל 3 זקיקים גדולים יתכן שהסיכוי מעט יותר גדול, רק שזה בא ביחד עם סיכון להריון רב עוברי. מאחלת לך הריון של עובר אחד ועכשיו
. נועם

למעלה