מה הסיכויים? של אישה להתלונן ולזכות על הטרדה מינית מצד אישה?
R rrredshay New member 1/11/11 #5 אם את מתכוונת ליערית... אז תדעי שאין לך סיכוי.... אני מתלונן כל יום וזה לא עוזר.....
P Prince315 New member 1/11/11 #9 לא אמרתי שמדובר בי לא נראה לי שאתה סובל מקסימום, תאמר לה... "דיי, תמשיכי!"
ס סגלגלה 1 New member 1/11/11 #6 לדעתי זה תלוי אם אכן היתה הטרדה ואם יש הוכחות. אנשים נוטים להיות סידרתיים, לכן יש סיכוי שהיו עוד מוטרדות. ואם הייתי חוקרת, הייתי חושבת, שבגלל שזה כביכול לא הטרדה נפוצה, סביר להניח שהתלונה אמיתי ולא המצאה, הפוך על הפוך.
לדעתי זה תלוי אם אכן היתה הטרדה ואם יש הוכחות. אנשים נוטים להיות סידרתיים, לכן יש סיכוי שהיו עוד מוטרדות. ואם הייתי חוקרת, הייתי חושבת, שבגלל שזה כביכול לא הטרדה נפוצה, סביר להניח שהתלונה אמיתי ולא המצאה, הפוך על הפוך.
P Prince315 New member 1/11/11 #11 אתה בטוח? שבוע שלם, תסתובב עם בחורה 24/7 מבלי שניתן יהיה להבחין בנוכחותך. סתם בשביל החוויה, תחזור אחרי זה.
אתה בטוח? שבוע שלם, תסתובב עם בחורה 24/7 מבלי שניתן יהיה להבחין בנוכחותך. סתם בשביל החוויה, תחזור אחרי זה.
Y ye44 New member 1/11/11 #12 כמו הסיכוי שאייבורי יתלונן ש תטריד אותו מינית אני על מסוג ארקוקסיה ווליום אייבורי נא לא להתעצבן