מה הסיכויים?

CuzImSleepy

New member
מה הסיכויים?

בזמן האחרון אני מרגישה דיי בודדה כזה. לפני משהו כמו שנה וחצי נפרדתי מבחור שנורא אהבתי ות'אמת זה בכלל לא היה קשור לא-מיניות שלי, אז בכלל לא ידעתי שאני א-מינית. כולם חשבו שאנחנו ידידים מאוהבים בני 12 אבל היינו זוג, מסתבר שבגללי נראינו ככה. בזמן האחרון אני חושבת לעצמי, מה הסיכויים שלי למצוא מישהו/י א-מיני/ת? (אני בירומנטית זה לפחות מגדיל את הסיכויים XD). גם ידיד שלי נורא עיצבן אותי! אמרתי לו: "בא לי קשר עם א-מיני/ת" והוא הגיב: "מה סיכויים שקיימים כאלה?" מה שמעצבן זה שהוא גם נורא צודק! אמנם קיימים אבל באזור שלי?! גם לבחורה מינית יהיה קשה למצוא מישהו נורמלי בחור שאני גרה. ואני גרה בדימונה...אבל אין לי זנב. XD

הסיכויים תמיד נראים ברגע הראשון נמוכים

ומקום המגורים שלך בכל מקרה מהווה בעיה, אבל יש דרכים להגדיל אותם. קודם כל זה שאת בי-רומנטית כבר מעלה לך את הסיכויים בקהילה! דרך נוספת היא למצוא דרכים להתגבר על אזור מהגורים ע"י זה שתהיי פתוחה להכרות עם אנשים שגרים רחוק (כמובן שגם הם צריכים להסכים להכנס לקשר כזה) ופשוט להתחיל לסוע לאן שצריך. אני גרה בצפון וחבר שלי הוא מהמרכז. ההבדל הוא אולי בעיקר בכמות התחבורה (אני מניחה שאליך יש פחות תחבורה - מקווה שאני טועה) אז זה מקשה מעט על הקשר, אבל לא חסר סיכוי. פשוט דורש יותר מאמץ. מצד שני, מי שיצליח להחזיק איתך קשר כזה, כנראה באמת ראוי לך
אני אישית מעדיפה לדגול בשיטה שלא להסתכל על כמה הסיכויים קטנים, כי במקרה הזה לפחות זה חסר תועלת. במקום זה חפשי את כל הדרכים שלך ליצירת קשר ותתחילי לפעול בהם. עכשיו כל שנותר לך הוא להתפלל ולהתאזר בסבלנות.
יש סיכוי שתגיעי למפגשי פורום?

Berethor

New member
לנהל קשר מרחוק זה לא דבר פשוט..

מצד אחד זה לא טוב להגביל את עצמך לאיזור קטן מצד שני מרבית האנשים שגרים רחוק בקושי נפגשים..

נפגשים אולי בתדירות נמוכה יותר

אבל זה לא בהכרח רע. זה לפעמים דווקא עוזר לבניה של הקשר. ומרחק זה דבר יחסי.. יש אנשים שמנהלים קשרים במדינות שונות. אני לא הייתי מצליחה לעשות דבר כזה. עבורי זה מוגזם. אבל המדינה שלנו בסופו של דבר די קטנה (אפילו שזה לא נראה לנו ככה) וזה באמת לא כזה ספור. מודה, זה לא האידאל ולא הכי קל, אבל שום קשר הוא לא קל ובכל דבר יש קושי. מי שלא מוכן להתאמץ - לא יזכה.

Berethor

New member
השאלה מתיי זה באמת קשר..

נגיד אנשים שנפגשים פעם בהמון זמן האם זה קשר בכלל? שלא לדבר על קשר זוגי. נכון לפעמיים אין בררה ואנשים צריכים לא לראות זה את זה הרבה זמן, אבל אם מכתחילה זה ככה..

אני מדברת על קשר זוגי

אני גרה ליד חיפה וא' גר במרכז. כדי להגיע אלי (אין לו רכב) הוא נוסע כ-3 שעות באוטובוסים + רכבת. אני לא חושבת שזה שונה מקשר בין דימונה לת"א לצורך העניין. קשר הוא כשאתה מחליט שזה קשר. אם אני מתחייבת למישהו בקשר זוגי, זה בכלל לא משנה כמה פעמים אני רואה אותו. המרחק מאט את כמות הפגישות, אבל זה יכול להיות דווקא חיובי. לקחת את הדברים לאט (במיוחד לאנשים כמוני
) זה לא כזה בשמיים! אני מבינה שלמי שלא יוצא מגבולות הבית שלו זה נראה סוף העולם, אבל רוב האנשים מתניידים ברחבי המדינה ונשארים בחיים.... אני לא הראשונה ולא האחרונה שמקיימת קשר במרחק כזה. למען האמת נתקלתי בכאלה שהיו להם קשרים רחוקים יותר. בסופו של דבר, ברגע שרוצים למסד את הקשר, עוברים לגור יחד ואז אין לזה שום משמעות.

Berethor

New member
3 שעות באוטובוסים + רכבת ../images/Emo122.gif

וזה לא פוגע במוטיבציה? יש פה קושי כפול, גם פגישות יותר נדירות וגם תלאות רבות, בסוף זה שווה את זה?

אם זה לא שווה את זה - אז למה זוגיות?

לכן אמרתי לה שזה גם כמו מבחן. אם מישהו צולח אותו היא יכולה להיות בטוחה שהוא משקיע בה
כשנכנסים לזוגיות 'נוחה', זה אולי אידאלי בהתחלה, אבל לפעמים מתפוצץ במשבר הראשון. בסופו של דבר זוגיות נבחנת בשעת משבר - אז זה לא שאני ממליצה מראש ובכוח ליצור מצבים קשיים, אבל אם היא כבר בסיטואציה כזו, היא יכולה להסתכל על הצד החיובי שלה שאומר שמי שיסכים להכנס לקשר כזה הוא מישהו שמוכן להתחייב ולהתאמץ ואם הוא יצליח, אז כנראה שהוא גם שווה את זה.

CuzImSleepy

New member
אני לא ממש יודעת

כרגע יש לי הרבה דברים על הראש כולל מסיבת סיום יב' ודברים אחרים. אגב אני גרועה בהתמצאות במקומות כמו תל אביב חחח...ככה שאני אמצא כל תירוץ לא להגיע...אני מכירה את עצמי חחח... ואני לא ממש מאמינה בקשרים מרחוק..אם זה ב"ש והסביבה אז אני מוכנה לתת צ'אנס כי אני נמצאת שם כל שבוע. אבל מרכז?! חח אני לא ממש בטוחה לגביי זה.

אם אני לא טועה יש כבר רכבת בדימונה

מפגשי הפורום הם לרוב(פרט למקרים ממש בודדים) בצמידות לתחנת רכבת במיוחד כדי לאפשר לכולם להגיע בקלות ובלי לטייל בערים לא מוכרות ולהסתבך. כנ"ל לגבי קשר במרכז. את יכולה לסוע ברכבת - זה הרבה פחות נורא ממה שחושבים. בכל מקרה, את עוד ממש צעירה, כך שיש לך זמן. את יכולה פשוט לעקוב אחרי הפורום ולפרסם מודעה בלוח ומי יודע, אולי האביר/ה יהיו מב"ש..
אישית, הייתי מגדילה את הטווח - אבל זה שיקול שלך.

CuzImSleepy

New member
את לא טועה ../images/Emo13.gif

כן, יש בדימונה רכבת ^^ את יודעת... ואם נגיד אני אגיע למפגש כלשהו. מה אני אומר לאמא שלי כשהיא תשאל אותי "לאן את הולכת?" אני: "אה...את יודעת מפגש...של...א-מיניים....בתל אביב..כזה...." לא נראה לי הגיוני ממש. לא מסתדר לי טוב. היא אמנם יודעת שאני א-מינית אבל היא חיפפה את זה. XD אני אמשיך לעקוב ולהיכנס לפורום ואולי אני גם באמת אפרסם מודעה.

אם אמא שלך יודעת - אז מה הבעיה?

ובכל מקרה, את לא חייבת לפרט מי בדיוק האנשים. את יכולה להגיד שאת נפגשת עם חברים באופן כללי ואם היא תשאל מאיפה החברים האלו - את יכולה לומר מהאינטרנט/פורום. עד כמה אמא שלך מבינה במה שקורה באינטרנט?

CuzImSleepy

New member
כי...

אמא שלי לא בעד כל הדבר הזה שנקרא "א-מיניות". כפי שאמרתי...היא חיפפה את זה אחרי שסיפרתי לה ואמרה "אל תדאגי זה כבר יעבור..." מאז שדיברתי איתה פעם אחרונה (שזה היה משהו כמו חודש וחצי פלוס מינוס) לא דיברתי איתה יותר על א-מיניות. אמא שלי מבינה פחות או יותר עם מי אני מדברת והיא סומכת עליי בקטע הזה. אם אני מכירה אנשים חדשים דרך האינטרנט אני משתפת אותה והכל. אגב, מחר אני לא אוכל להגיע בלאו הכי כי יש לי יום צילומים לפרוייקט גמר בתקשורת. =\

Berethor

New member
מבין אותך לגמרי

גם אני לא כל כך טיפוס של מסעות. גם להתחיל קשר עם מתרוצים לא נשמע לי כל כך טוב..

Berethor

New member
הוא אוליי צודק

אבל אם תסתכלי על התמונה הגדולה, תביני שהסיכויים הם בעצם לא לרעתך. הרי אם תהי בקשר מיני יהיה מצופה ממך לתנהג כמינית, זאת אומרת שבעצם את לא מפסידה דבר, אלא אם כן את מוכנה לסתפק בשאריות. חוץ מזה למצוא מישהו נורמלי(באופן כללי ועבורך בפרט) זה דבר שה לא רק באזור שלך, זאת בדיוק הסיבה שאת לא צריכה לתלות תאושר שלך באדם אחר, זוגיות טובה היא דבר טוב אבל זוגיות רעה היא דבר רע. הסיכויים בכלל לא משנים, תמיד יש סיכוי שתמצאי מישהו בסדר, אבל אם לא, אז עדיף בלעדיו.

CuzImSleepy

New member
זה קצת קשה

אני לא בן אדם שאוהב לעשות את עצמו...אם אני אהיה בקשר עם מישהו מיני אני חושבת שזה יהרוס את מה שיבנה בינינו. אני לא מחפשת מישהו...אני מחפשת קשר שיעזור לי לאהוב מישהו, כי אצלי זה קצת אחרת...קודם כל מגיע הקשר ואח"כ ההתעניינות כשאצל אנשים אחרים מגיעה התעניינות ואז הקשר. (יכול להיות שיש עוד אנשים כמוני...טחח אני לא ממש יודעת XD) כשאני אהיה בקשר עם מישהו מיני אני יודעת שהציפיות שלי והציפיות שלו לא תהיינה זהות וזה יוביל לניתוק גם אם יסתבר שהוא האדם הכי מקסים בעולם. \=

למעלה