מה הסיבה

מה הסיבה

שתמיד לפני יום ההולדת עוברת על האנשים תק' קשה
אני עוקבת אחרי התחזיות של מרים בנימיני בעיתונות וברדיו מידי יום שישי - ותמיד יש את המשפט הזה :" טוב, מזל X נמצא לפני יום ההולדת קצת קשה להם - אבל עוד מעט וזה יעבור ". האם זו מין גזירה בלתי כתובה שכולם חייבים קצת לסבול לפני יום הולדתם ? ועוד שאלה שחשוב לי לקבל עליה תשובה. האם זה נכון מבחינה אסטרולוגית ששנת 2012 היא שנה אפוקליפטית
{ נסטראדמוס חזה זאת וגם בתרבות האצטקית ,שכידוע הסתמכו על הכוכבים, נכתב על כך]. אשמח לשמוע את דעתכם

הממ.. ../images/Emo164.gif

כן, יש כאלה שאומרים כך, וזה נכון בעיקר לאסטרולוגים של פעם, מין גוורדיה ותיקה כזו שמתעקשת על סטיגמות מוזרות שנכונות כמובן לחלק מהאוכלוסייה, רק לא ברור לאיזה חלק.. מכיר לא מעט אנשים שיום ההולדת מביא איתו ציפורים בלב, וכאלה שדווקא אז הן עפות... חזרתה של השמש למקום הלידה מדגישה יותר מכל את הזויות והמיקום שלה בעת הלידה. אם זה מיקום טוב ואופטימי, אפשר לומר שהאופטימיות דווקא חוזרת. אם מקום פסימי עם זויות קשות - מה הפלא שאנו חווים זאת כקושי? זה העיקרון על רגל אחת. לגבי 2012 - יקירתי, לאן את רצה? כרגע אני עוד לא רואה איך אני מסיים את 2008...

Tom shiatsu

New member
אני חושב שזה לא קשור לאסטרולוגיה

ככל שחולפים השנים, ימי הולדת הם עיתוי לחשבון נפש, ומן הסתם, ברוב המקרים יש פער בין מה שאנחנו מצפים מהחיים לבין מה שאנחנו מפיקים מהם בפועל. זה גם מזכיר לנו שאנחנו לא חיים פה לנצח.... יש כאלה שזה משמח אותם
ויש וזה מעציב אותם

../images/Emo13.gif האמת "אין לאן לרוץ ואין לאן למהר" ../images/Emo79.gif

למרות שמה שקורה כאן לאחרונה מדאיג מאד [ ..."ארץ ישראל לעולם תישאר" ?
] האיום האיראני , רעידת האדמה המאיימת לבוא ועוד שלל "הפתעות" כמו ההתחממות הגלובלית על השלכותיה... ממש מדאיג... פתאום הכל מתחבר לאיזה חזון אפוקליפטי .

../images/Emo13.gif האמת "אין לאן לרוץ ואין לאן למהר" ../images/Emo79.gif

למרות שמה שקורה כאן לאחרונה מדאיג מאד [ ..."ארץ ישראל לעולם תישאר" ?
] האיום האיראני , רעידת האדמה המאיימת לבוא ועוד שלל "הפתעות" כמו ההתחממות הגלובלית על השלכותיה... ממש מדאיג... פתאום הכל מתחבר לאיזה חזון אפוקליפטי .

למעלה