מה הסיבה האמיתית...

נרקי

New member
אין סיבה..

סיפרו לי שיש פורום כזה אז אמרתי "וואי נחמד" והצטרפתי

העכביש2

New member
רוצה לדעת איך?

גלשתי להנאתי בקומונה של צפניה בן שבתיאל שהיה מנהל הקומונה הזו כשנפתחה, ואז ראיתי בחתימה שלו שיש פורום כזה...לחצתי, נכנסתי ומאז אני פה... נראה לי שסיון היתה זו שהשאירה אותי באמת....

CHIKOLULU

New member
רוצה לדעת למה ,לא איך.

סיבה מוצדקת להשארותך , אין ספק שהיא אדם מיוחד.

איך הגעתי לפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בהתחלה סתם מישהו אמר לי שתפוז יותר מעניין מכל אתר אחר ושכדי לי לנסות, נכנסתי שנים לקח לי לבחור שם משתמש כי הכל כמעט היה תפוז ואז היה באחד הפורומים [לא זוכרת איזה, אחד שסתם הגעתי אליו] "חדש בתפוז פורום רווקים רווקות" נכנסתי סתם לראות מה יש שם.... נשארתי... והייתי אומרת שנפתחתי ככה רק בזכות לירן [והוא יודע על מה אני מדברת].

משיייי

New member
בדיוק ניפרדתי מבן זוגי

וחיפשתי מקום שיש עוד אנשים שמבינים אותי ולא יגידו לי את המשפטים שגם הם לא רוצים לשמוע ומצאתי את הפורום הזה לא משנה שמאז 3 חודשים בערך אני ובן זוגי חזרנו לפני שבועיים

סופה10

New member
../images/Emo140.gif

אני הגעתי לפה בגלל ששוחחתי עם אחת הבנות פה והיא ידעה מה הרגשתי כשנפרדתי מהאקס והיא אמרה לי שיהיה לי נחמד בפורום הזה! תודה לך משיי! ואני נשארתי כאן כי החברים כאן ממש נחמדים(יותר מידי סוכר אמרתם...?) ואני מחבבת את כולם מצחיק ומשעשע תודה לכולם על האירוח הנפלא!

בדיוק

נפרדתי מהחבר וחיפשתי מקום לשפוך בו את הלב ולדבר עם אנשים שמבינים אותי למרות שהפורום יחסית קליל והשיחות לרוב הן לא בינו לבינה כיף לי לקרוא

CHIKOLULU

New member
אז זה הרעיון....

אצלי בכלל אין כזה דבר "סתם". אני לא עושה דברים "סתם". מקום לספונטניות תמיד יש ,אבל חוץ מזה יש מניע מאחורי הצעדים שלי. לפורום לא הגעתי "סתם". זה התחיל בעקבות הפרידה מן החברה ,ורצון לנסות להשיג מס' דברים לא מבוטלים בעיניי. אחד מהם זה להכיר אנשים ולנסות לעזור ולהיעזר בהם. בידע ,בנסיון חיים ,תחביבים וכו'. כשאני מתייחס לדברים שנאמרים בפורום אני לא שולף מן השרוול אלא יש לא מעט כוונה מאחורי דבריי. אני גם אוהב להתלוצץ ולהיות ציני ,אך אמירת האמת היא מעל לכל עבורי. יש לי רצון מסויים שמשהו יקרה בפורום הזה ,ולא רק לי. עד עתה ,הרבה אנשים טוענים שהצטרפו לכאן באופן ספונטני וכו'. על הכיפאק ,רק שהם גם נשארו פה. מההבנה שלי יש לאנשים עניין מעבר והעובדה היא שהם עדיין כאן ,אך כנראה יש לא מעט "מסכות" שזה גם בסדר. אין לי רצון שכל אחד יתחיל להשתפך פה בפרטים אישיים ,אבל בכל אופן אני חושב שיש מקום ליותר פתיחות. זהו לבנתיים..

סופה10

New member
../images/Emo45.gif

צ'יקו אתה רוצה פתיחות אני אתן לך את זה בכיף כאילו ברמה הסבירה כן...? אני כרגע מתארגנת לעבודה אבל הפורום הזה באמת צריך לעלות בכמה רמות ואנחנו נעלה אותו! תזכור את מילותיי תיהיה פתיחות עם כל החברים כאן!

תזכור את מילותיי?

ז"א שאת בטוחה בעצמך? את חושבת שתעלי את הפורום הזה בכמה רמות באמת צריכים לעלות? בהצלחה מותק. אני רק מחכה לפתיחות הזאת....

למעלה