מה הסטייל שלכם

SKATER182

New member
מה הסטייל שלכם

נעלים רחבות מכנסים או ג´ינס רחבים חולצה של מותג גלישה או סקייט או חולצת טישריט של בית הספר ומכנס מבד חנני כזה

TIS

New member
הסטייל שלי

תסרוקת כמה שיותר משוגעת (זה מתחלף כל כמה זמן) בגדים כמה שיותר כהים, רצוי שחורים (לפעמים הם בכביסה) נעליים שחורות. גרביים לבנות. מכנסיים או טריינינג או דגמ"חים. אף פעם לא ג´ינסים. לצערי אין לי חולצות של סקייט אבל אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב.

TIS

New member
הי לי קרש

שכל הציור שהיה עליו נמחק לגמרי בגלל סליידים ושטויות כאלה. את מה שנשאר ליד הצירים קילפתי וכתבתי SLIPKNOT דיי בקטן על הקרש. הגיוני מאד שאנשים יחשבו שהיה לי קרש צהוב כי נמחק לי הציור.

נורית ס

New member
אני בעיקרון לא יכולה

לעשות תרגילים עם ג´ינס מכיוון שזה לא נוח צודקת או לא?

RBlade

New member
הסטייל שלי...

- זה רון ליפשיץ, שיניתי את הכינוי שלי... - לביצפר אני לא הולך כמו שאני נוסע ברולר, כי אני משחק אותה ילד טוב לפני ההורים שלי ואז הם קונים לי מלא דברים. אבל כשאני נוסע ברולר אז אני לובש ג´ינס רחבים (גנבתי לאבא השמן שלי...חחחח...), ג´ינס זה הכי נוח כי גם זה מחליש את הנפילות וגם זה לא נקרע... אבל חובה רחבים מאד. חולצה שחורה לרוב... אבל אני רוצה לקנות חולצות עם לוגו. וקובע מצחייה. (עוד לא קניתי קסדה אבל כשאני יקנה, השבוע, אני אלבש את הקובע מתחת לקסדה. ראיתי את זה באקסטרים)

black label

New member
my style

תמיד מכנסיים רחבים ארוכים או שלושתרבע רחב או דגמ"ח קצר למי שמכיר חולצה אם לוגו של סקייט יש לי איזה שמונה חולצות וכובע מצחייה או צמר אבל לפעמים לא יוצא כי הבגדים בכביסה אבל בדרך כלל

ShLuMp

New member
חח איזה שטויות

אבל אם כבר התחלתם אז גם אני אכתוב למרות שזה כל כך סתם! אני אוהב באגיס! גדולים ואני לובש אותם לכל דבר... (סקייט בצפר לא משנה) חולצות טי שרט לא גדולות לא משנה איזה שיש לוגו של סקייט זה נחמד נעלי סקייט וזהו בערך אם יש שיעור ספורט בבצפר אז מכנס טרנינג גדול (של אבא הגדול
)

לא.

זה נראה לי נורא מצחיק אם אני אראה איזה סקייטר עם מכנסיים צמודים, זה פשוט לא הולך ביחד! (אין לי מושג למה)

למעלה