מה המשמעות

peachy

New member
מה המשמעות../images/Emo35.gif

נולדתי... לא מתוכננת... אבל נולדתי.... הגעתי לאן שהגעתי ואני...מרגישה כ"כ שונה, אף אחד לא מבחין בי.. באני האמיתית, כולם רואים את המסיכה, את ההצגה. למדתי להתמודד עם העניין שאף אחד לעולם לא יבין אותי, עדיף לי לעטות את המסיכה ולא להיפגע. אבל הבעיה היא שאני עדיין נפגעת... ואין מי שיסיר את המסיכה ממני, לאף אחד אין כח ובטח שלא לי... ופתאום אני כבר מהרהרת, מי המסיכה ומי אני....

peachy

New member
איזה מתוקה............/images/Emo23.gif

גם אני התגעגתי אלייך מיכל

R2

New member
פיצ"י....המשמעות היא....

לפני זה, רציתי להגיד לך שיש לך כושר ביטוי נפלא...פשוט נפלא.ואני אומר את זה אחרי שקראתי מה שכתבת בכמה הודעות עברו. לעניין המשמעות: חכם אחד אמר פעם שאם ישנה בעיה קטנה או גדולה, אז ישנן שתי אפשרויות: 1)יש לבעיה פתרון,אז מחפשים את הפתרון בשקט, אין ספק שנגיע אליו. 2)אין לבעיה פתרון,אז נרגעים וחיים עם זה. לכן אין כל סיבה לדאוג,להכנס למתח,לפחד,כל זה מיותר,מה נשאר לעשות. להנות מהחיים......!!!! אז תבלי ותהני.

peachy

New member
R2 ........

קודם כל תודה.... כתבת "1.יש לבעיה פתרון, אז מחפשים את הפתרון בשקט" קרה לך אי פעם שאיבדת משהו שנורא נורא חשוב לך, או צריך אותו באופן מיידי?, אני לא חושבת שאפשר לחפש בשקט... אפשר אפילו להשתגע בחיפושים תלוי במידת החשיבות, אז בטח שאי אפשר לחפש בשקט דברים מהותיים בחיים כמו מציאת היעוד או אהבה......... כתבת גם שאין סיבה לדאוג ולפחד, איך אפשר שלא? זה כאילו שהחיים שלי בחשיכה, ואני מסתובבת עם פנס לחפש חלקים של פאזל, בשביל להבין מה קורה פה לא רוצה שהחיים שלי יעברו ככה סתם, כאילו לא היו...

R2

New member
אולי תקראי את סיפור אלדר על נושא...

הכדים,תדפדפי ותמצאי אותו אני חושב בדף הקודם. לענין הדבר שנורא חשוב לי,אני תמיד שואל את עצמי, מה הדבר שנורא חשוב לי שאני אקח אתי שאעבור מן העולם הזה,חושב וחושב ומוצא שכלום!!!לא חשוב לי חוץ מהמודעות. איך יעברו החיים שלך סתם הרי מה שאת עושה כאן בפורום,מה שאת מעוררת בתוכנו בכתיבה שלך זה בעל משמעות עצומה,אז תמשיכי לכתוב ולרגש, אני חש אותך, איפה שאת הולכת צומחים פרחים, אין צורך להבין,החיים הם מסתורין תקבלי את זה כך.

R2

New member
זה קל......

אני פשוט מסתכל במראה !!! יש לך עוד שאלות..?

R2

New member
תודה ..יש לך נסיון טוב....תגידי...

תמיד תהיתי...מאיפה צץ לי החתול הזה מול העיניים...? THE BIG CAT

את לא מרגישה שאת מדברת פרוזה ?

פיץ יקרה, האני עצמו הוא המסכה. כאשר יש עוד כאלה שמורכים אותו בשיכבות עבות של איפור, אשר אולי גם את בינהם. אך מאידך אולי גם, רגישותך הטבעית, שמלווה באינטליגנציה גבוהה - תופסת את העובדה שהאני עצמו הוא המסכה. אכן שמת לב שאת מדברת פרוזה - אך לא קלטת שכל דיבור שמדברים הוא בעצם פרוזה... אגב, קראת את מה ששלחתי לך בתיבת המסרים ? שלך, פרי מגדים

peachy

New member
פרוזה../images/Emo35.gif

למה אתה מתכוון שאתה אומר פרוזה?

פרוזה:

בשם "פרוזה" מכונה כתיבה ספרותית הנכתבת בשפת הדיבור בניגוד לכתיבה ספרותית הנכתבת בשפת השירה (עם משקל או\ו חרוז וכד´). מכאן שהדיבור עצמו הוא גם כן פרוזה, למרות שלא אליו מתכוונים. על הדו-משמעות האפשרית של הדיבור כפרוזה, עושים שימוש על מנת לייצר מצבים קומיים. למשל, כאשר מהללים מישהו שהוא מדבר פרוזה. (זכרתי שקיימת דוגמא מפורסמת לכך. חשבתי שהיא נמצאת במחזה של מולייר "הקמצן", אך עברתי עליו ולא מצאתי. אם מישהו יודע את המקור של הדוגמא, אשמח לשמוע). ולענייננו: אני חושב שאת מאד רגישה ואינטליגנטית ולכן את מרגישה במסכה של האני, אך את חושבת שהיא מסכה (=פרוזה) ולא האני עצמו (=הדיבור הרגיל).

למעלה