מה המשחק פה?

*rinat*

New member
מה המשחק פה?

מכירים את זה שאתם מאמינים שעדין נותר שבריר של תקווה שתחזרו? ושהכל עוד כואב וטרי ואז אתם מגלים ממקור שלישי שהוא בעצם המשיך בחיים ושיש לו עכשיו חברה!!!!!!!!! והכי מצחיק זה שהוא אומר "אל תספרי לה כי היינו פעם ביחד ועדין נשאר משהו" ואז עולים המחשבות: "ל-----מ-------ה" ניפצו לי את שבריר התיקווה ועכשיו כואב נורא |לב שבור|

רינת היקרה

מכירה את זה טוב הוא סתם בנזונה תעזבי אותו וכשהוא ירצה לחזור, ותאמיני לי שזה יקרה, תגידי לא! אל תהיי טיפשה כמוני, כי אם תגידי כן הוא רק ישחק איתך כל החברים שלי מתפלאים איך בחורה כמוני נתפסה על שמוק כזה. זה קורה לטובות ביננו נכון שאין הרבה בחורים טובים אבל יקירתי גם אין הרבה בחורות טובות אז כמו שאת מחפשת בחור טוב גם יש בחור טוב שמחפש אותך. אז אל תסתפקי בשמוקים טוב? תצאי, תבלי תכירי אנשים חדשים ותהיי מאושרת זו הנקמה הכי טובה האקס שלי משתגע כשאני מאושרת ולא איתו..חחח. אז בהצלחה. פרח חצות

shooki11o

New member
היי

שלום לך רינת אז עם כל הכאב אני בכל זאת מעז ואומר טוב שניפצו לך את השבריר כי זה בעצם מאפשר לך לכאוב קצת ולהמשיך הלאה לדעת שכנראה הוא לא העריך מה שהיה לו ואם מישהוא לא מעירך אותך אין שום סיבה שבעולם שתעריכי אותו אז המשיכי הלאה בתקווה ובידיעה שהפעם הבאה יכולה להיות טובה יותר

Teddy Bear

New member
רינתי

מי לא מכיר את זה אין אני חושבת. אבל הוא המשיך וכן גם את חייבת להמשיך הלאה. חייבת לחיות את החיים שלך ושיהיו כמה שיותר טובים. ואני בטוחה במליון אחוז שהחיים יהיו טובים. אני בטוחה שזה קשה אבל שכחי ממנו וכמוהו המשיכי את חייך. נסי להמשיך קדימה ו........אל תביטי לאחור.
. טדיבר

~מעיין~

New member
עצה מחברה טובה

רינת-זאת אורית. אני מבינה אותך למרות שזה לא קרה לי עדיין אבל בכול זאת אנסה לייעץ לך- את צריכה להמשיך הלאה בחיים. אולי זה נשמע לך נדוש אבל זה מה שאת צריכה.אין דרך אחרת להיתמודד והזמן מרפא את כל הפצעים. ועוד יותר לא להתלות על שברירי תקווה.את יכולה לראות לפי התגובה "אל תספרי לה..." כמה שהוא מניאק ולא שווה שתחשבי עליו. תעברי למישהו ששווה התיחסות.... בהצלחה!

*rinat*

New member
מילות סיכום?!

תודה לכולכם שעניתם לי אני ש ממש מעריכה את זה!!!!!! כולכם הסכמתם בפה אחד שאני צריכה לשכוח אותו ולהמשיך הלאה אני לא חייה בבועה אני יודעת איפה שאני עומדת למרות שזה לא משהו שאני רוצה אך מה אני יכולה לעשות עשיתי די ויותר...... יהייה קשה לי לשכוח אותו פינה בלב עדין אוהבת אבל..... תמיד יש אבל זה מה שטוב
חייבים להתסכל הלאה בכל זאת החיים לא ניגמרו דרך ארוכה לפני .... נכון?! ישמח לקבל עוד תגובות ממכם באהבה ענקית רינת

mariana

New member
היי רינת!

אני גם נימצאת במצב הזה כמו שלך תמיד חושבת שיש אולי איזהשהו סיכוי ונחזור אבל, אם את חושבת ככה אז לא תישכחי אותו בזמן הקרוב. "אם תרדפי אחרי הצל שלך הוא תמיד יברח מימך אבל אם תעצרי ותביטי לאחור אז תראי את הצל שלך ממש מאחוריך" מה שאני מנסה להגיד פה אם תמשיכי לרוץ אחרי הבחור הזה אפילו לא מבחינה פיזית אלה ריגשית הוא תמיד "יברח" מימך אבל אם תינסי לשכוח אותו בכך שתעסיקי את עצמך בדברים אחרים אז תביני שלאט לאט שכחת אותו ואת תראי ותביני שהוא זה שרודף אחרייך עכשיו. אם את רוצה להיתנחם גם אני במצב זה עכשיו. אז קבלי
מרין

*rinat*

New member
מרין יקירתי

תודה רבה לך על התגובה ואני ממש מצטערת לשמוע את במצבי..... אני יודעת יפה מאוד שאני לא צריכה לרדוף אחרין ד´´א היום יש לו יום הולדת
.... נורא קה אבל אני ממשיכה הלאה ואני יספר לכם כבר מה קורה הלאה תודה רבה לך ובכל אופן אם בא לך לספר לי את הסיפור שלך אינ מאוד ישמח!!! באהבה ענקיייית רינת

mariana

New member
כואב אבל, ממשיכים

היי רינת! אני מקווה שלאט לאט את שוכחת אותו. גם אני במצב על הפנים, אני ניפרדתי מחברי סופית, ולמה אני אומרת סופית כי נפרדנו וחזרנו יותר מ5 פעמים הפעם אני למדתי את הלקח שלי ואני לא "אתמסר" בקלות, כי הוא היה טועה והיינו רבים או מתווכחים ואז הוא תמיד היה אומר לי זה לא ילך ככה צריך להיפרד. אז את מבינה הוא היה קובע לבד מה טוב בשביל שנינו והוא תמיד חיפש מושלמים הוא היה אומר תשני את זה ואוי ואווי לי אם אני לא ישנה זאת אז כמובן התרופה הי פרידה. מה שאני רוצה לומר פה שכל ריב היינו צריכים להיפרד ואחרי שבועיים הוא היה ניזכר שהוא לא יכול יותר בלעדיי אז היינו חוזרים כי הייתי מתפתה מהחזרה. אבל כמובן הסיפור חוזר על עצמו, והוא חזר על עצמו כמה פעמים אז הפעם אני מקווה מאוד שאני אחזיק מעמד. אני לא מצליחה לשכוח אותו. אני רק באה לשכוח אותו אז אני רואה משהו שמזכיר לי אותו ואני שוב מתחילה עם העצב ואז עוד פעם אני מנסה לשכוח ואז אחותו נזכרת לעלות לאוטובוס ולבוא לשבת לידי, אז את רואה זה ממש קשה לי. והיה לי חבר לפניו שיצאתי איתו 3 שנים וניפרדנו יומיים לפני היום הולדת שלו וכבר הכנתי לו את המתנה לפני שניפרדנו אז הלכתי להביא לו זאת והוא קיבל זאת בשמחה עוד איזה מתנה "שיר בהפתעה". כאב לי שנה אבל זה עבר ואני מקווה שגם זה יעבור לי. ואת כמה זמן יצאתם ביחד? והוא מתגורר באותו עיר שלך? מאמי תחזיקי מעמד כמו שאת סובלת אז תיהי בטוחה שגם הוא עובר זאת מרין

*rinat*

New member
מרינוש קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif

מרין אני ממש מצטערת לשמוע על "החבר שלך" אבל מה שאני יכולה להגיד לך זה שזה ממש ביזבוז זמן כל פעם לריב ושוב לחזור (מנסיון) תיראי בפעם הראשונה זה יכול להיות יפה החזרה אבל שזה חוזר כמו תקליט אז זה נהייה ממש תפל וחסר משמעות... חוץ מזה שתחשבי על זה שהוא התחיל להיות שטלתן ולקבוע לך מה לעשות למה שיגיע לך מישהו כזה שיכתיב לך מה לעשות?!! מגיע לך יותר מזה. ובקשר לקושי לשכוח אז מה שיש לי להגיד לך שגם לי זה קשה כי כמו שציינת יש הרבה דברים שמזכירים וכל מקום או כל שיר וכל מיני כאלה אז פשוט קשה אבל אין מה לעשות יהייה טוב!!!!!!!!!!! בקשר לשאלות שלך: 1.האמת שהיינו ייחד תקופה ממש קצרה אבל כבר על הפעם הראשונה הרגשנו שאנחנו נקשרנו אחד לשני מאוד מהר היה קסם כזה באויר. היינו יחד שלושה חודשים שממש עשינו חיים.... 2.כן הוא גר בעיר שלי.... והכי מצחיק (?) זה שאחרי שהכרתי אותו התברר כי הוא דוד של חברה טובה שלי..... לא עולם קטן??????? אז זה גם מכביד על ההתנתקות...... ויש לו גם אי סי קיו אז זה קשה לראות את השם שלו ומתי הוא מחובר ומדי פעם הוא שולח הודעה וכו´..... יהייה טוב אני מקווה בכל אופן חיזקי ואמצי גם את

למעלה