מה המקום החדש

O m r i K o

New member
מה המקום החדש

שנפתח במקום הקס הירוק משו של האינטרפול ??...

Superdror

New member
הקסם הירוק למיטב ידיעתי

מאז ומתמיד היה שייך לאותם בעלים של האינטרפול, כך שיכול להיות שמדובר במתיחת פנים, שידרוג המקום - ואולי אפילו החלפת השם. בכל מקרה, אולי לאחרים תהיה תשובה ודאית ומדויקת יותר.

pure_as_fire

New member
הייתי שם אתמול

זה פשוט עוד אינטרפול שנראה די דומה לזה שבביג האווירה שם יותר טובה, לפחות איך שהיה אתמול, אפילו שהיה מפוצץ. אבל זה לא משהו מיוחד.

Superdror

New member
והמחירים ?

המחירים(על פי שמועות, מעולם לא שיחקתי שם) בקסם הירוק היו הרבה הרבה הרבה יותר נמוכים מבאינטרפול. האם הדבר נשאר כך ? האם עשו "יישור קו" עם המחירים באינטרפול ? אני למען האמת עדיין מעדיף את הזיגי כשאני רוצה לשחק. אומנם סלקציה לא ממש קפדנית,אבל המחירים והציוד "נשמרים" יותר טוב או מתוחזקים יותר טוב. זו דעתי בכל מקרה.

Reznik

New member
סלקציה לא קפדנית?

שבוע שעבר לא נתנו לנו להכנס כי היינו עם סנדלים תנכיים. מה תגיד על זה?

Superdror

New member
בזיגי הסלקציה לא קפדנית.

באינטרפול אכן לא נכנסים בלבוש לא הולם / סנדלים - אגב, תקף גם לגברים וגם לנשים. את דעתי בעניין אני מעדיף לשמור לעצמי

Raz male

New member
נו...אולי אתה תצליח להסביר לו

שזה לא בגלל הלבוש....
הייתי ביום שני או שלישי השבוע ונתנו לי להכנס בלי בעיות

Anin17

New member
הציוד והאחזקה באינטרפול יותר טובים

מהזיגי האינטרפול מייבא לעצמו ציוד יחסית טוב, טוב יותר מזה שבזיגי, והוא גם זה שמתחזק את הציוד ומחזיק מלאי שוטף של בדים, חלפים ומקלות בין היתר האינטרפול גם מוכר ציוד נכון שבזיגי יש 3 שולחנות 9 פיט חדשים ועוד כמה ששופצו לאחרונה, למרות זאת זה עדיין לא באותה הרמה

הציוד באינטרפול אולי נקנה כיותר טוב

אבל אני מוכן ללכת איתך לאינטרפול ולחפש מקל ישר. טיפ: יהיה מאוד קשה למצוא שם מקל ישר/נורמלי, הרבה יותר קשה מאשר למצוא אחד כזה בזיגי. ככל הנראה ה"שחיקה" שם הרבה הרבה יותר גבוה בגלל "כמות" השימוש. מי שמגיע עם מקל מהבית, ניחא, אבל למרות שאני מאוד אוהב לשחק, אני עדיין לא מחזיק מקל בביתי ובטח שלא גורר איתי אחד בתיק. כמובן, אני מדבר על סמך נסיוני האישי ודעתי בלבד ולא בא לפגוע בעסק אחד או אחר.

Anin17

New member
אני מאלה שבאים עם מקל מהבית

בגלל זה אני לא יודע להגיד מה מצב המקלות באינטרפול אבל אם אני לא טועה המקלות בזיגי הם מהסוג העבה מאוד שמצד אחד מתעקם הרבה פחות ומצד שני בקושי אפשר לשחק איתם

תיארתי לעצמי שבתור

מנהל פורום ביליארד וסנוקר אתה תגיע לאינטרפול עם מקל בקייס
מבין גדול במקלות של ביליארד אני לא, אבל בזיגי יש מקלות זהים לאלו שבאינטרפול (לפחות למראית עין). וכמובן, יש גם את המקלות העבים שאתה מדבר עליהם, של הפול האמריקאי או וואטאבר. ואני מציע לך לגשת פעם אחת ולנסות למצוא מקל ראוי למשחק. כנראה שזה יגרום לך להבין שלא הכל קשור לבד שעל השולחן או ליצרן השולחן. אם אכן הייתי מגיע עם מקל מהבית, לא היה ממש משנה לי לאן ללכת.

Anin17

New member
היצרן של השולחן לא ממש משנה

האיכות כן הכל בא מסין גם ככה שים לב לדברים הבאים הבד שלא יהיה קרוע, יהיה מתוח ושלא יהיו בו חורים מכיבוי סיגריות השולחן שלא יהיה מפולס ולא יתנדנד שניגע בו הבנדות שלא יקפיצו את הכדורים ושלא יהיו משוחררות מהדפנות המקלות שעוביו של מקל סנוקר יהיה מקסימום 10 מ"מ שלא יהיו עקומים ושהטיפ (הראש) יהיו סבירים (אין כאלו בכל המועדונים בב"ש) המרחב בין השולחנות שיהיה כך שיתאפשרו תנועות ללא הגבלה אלו דרישות מינימליות ביותר שצריכות להיות בשביל שיתאפשר משחק חובבני ואני לא מגזים בעבר ניסיתי למצוא מקל נורמלי לשחק עליו לא מצאתי כזה ואני לא מאמין שיש כזה בכל באר שבע (ובאמת שאין לי הרבה דרישות ממקלות) בגלל זה קניתי אחד נורמאלי כל אחד שאוהב לשחק ומשחק בערך פעם בשבוע צריך לפי דעתי להשקיע 250-300 שקל על מקל אישי השיפור ענקי ומובטח

לא חידשת לי הרבה.

את כל הדברים שרשמת מרגישים במהלך המשחק, אם השולחן עבר שיפוץ לא טוב והמשטח שלו עקום, אתה תרגיש את זה, לפחות אני מרגיש את זה, אפילו בלי להעביר את כף ידי על השולחן. בסופו של דבר, למצוא שולחן סביר לשחק בו זו לא בעיה גדולה, לדעתי לפחות. אני נתקלתי אולי רק בשולחן אחד שהבנדה גרמה להקפצת הכדורים בכל מכה "בריאה" - ואני נמנע מלשחק עליו. בסופו של דבר, כל אחד קובע לעצמו את הסטנדרטים. מרחב גדול אין בשום מועדון ביליארד בב"ש. מספיק שהבחור בשולחן לידך ידרש לתת מכה מהכיוון ממנו אתה צריך לתת מכה - ואחד מכם ידרש להתפשר ולהמתין. חג שמח.

למעלה