מה המצצצצצב כולם?? :)

מה המצצצצצב כולם?? :)

מישהו היה אתמול בירושלים במרכז העיר? הייתה הופעה של מוניקה סקס ולהקה שרק אתמול הכרתי בשם אלמנה שחורה...באמצע דחפו לי את זהבה בן שממש ממש לא הייתי מרוצה מזה לא הייתה קשורה להופעה הזאת..ובסוףףף היה הקטע הכי טוב שבו הופיעו...היהודיםםםםםםם תום ואורית היו ממש גדולים וממש ממש נהניתי רק חבל שהייתי צריכה ללכת באמצע :( מישהו היה? ראה? שמע?

ZVI Z

New member
הייתי,ראיתי,שמעתי,מאוווד נהניתי

את הלהקות שהיו לפני מוניקה לא התחשק לי לשמוע אז לא ממש שמעתי,טיילתי במדרחוב. מוניקה סקס היו מצוינים, דפקו באמצע את זהבה בן וזה היה נורא מרגיז!כי זה הביא את כל הערסים שלא היו באים.הכי מצחיק היה שבסוף ההופעה של זהבה בן כשאני התחלתי לפלס לי דרך לקדימה אני רואה 2 ערסים שאומרים כזה-'מי זה בכלל היהודים', 'עזוב אותך,בוא נלך..'. שיהנו להם. והיהודים היו פצצה,מאווווווד מאוד גדולים!.חבל שזה היה רק 40 דקות..

מאוד חבל ועוד יותר חבל ש..

שאני הלכתי אחרי איזה 4 שירים!! נהניתי מאודדדד אבל תודה לאל שיצאתי משם בשלום-כולם קפצו על כולםםםם ונימחצ'תי שם למרות ששיתפתי פעולה!! אבל היו את המגזימים שפתאום פתחו מעגל של מכותתת והתחלתי לפחד מזה:) נ.ב-בן או בת?

ZVI Z

New member
הלכת בגלל המכות???

קשה לי להאמין..ואני מקוה שאני טועה כי זה לא נשמע הגיוני. אני בן. ופיספסת את אלה..שהיה הכי טוב אתמול!

חחחחח כנס לכאן!

ממש ממש לא הלכתי בגלל המכות! זה היה הדבר הכי מצחיק בגלל זה נכנסתי לשם חחח כולם קפצו עלינו והיה ממש סבבה!! אבל הכי מצחיק שהם מביאים לאנשים מכות ודוחפים ואז שאחד נופל על הריצפה הם נכנסים ללחץ ושואלים אותו אתה בסדר?? הכל טוב איתך?! ומרימים אותו מהריצפהה....אז הלכתי משם מוקדם כי האוטובוס האחרון ב12 ויצאתי בעשרה ל12 וזה ממש ממש ביאס אותי..לא יכלו לאחר את האוטובוסים בגלל היהודים?!?!?

Shani5

New member
כפרה....

באותו יום כל האוטובוסים בירושלים היו עד 1:00, רק בגלל ההופעות. חבל, בסוף היה אלה. והיה מטורףףףףף! חחח הייתי כ-כ-ה קרובה להיות באמצע פוגו. גוועלד. היהודים היו סבבה, רק קצת איכזבו כי היה קצר. והם גם לא עשו את ג'קי!!! וזה לא הופעה בלי ג'קי!
אבל בחפיף, הם נתנו שואו.

מהה לאאא

מה עד 1:00???? אני לא מאמינהה חיכיתי שיהיה אלה אני הייתי מבין אלו שצעקו "אלה אלה אלה" אני הייתי מבין אלו שהקימו את מאומת אלה!!! אם שמעת אתזה....

shantizem girl

New member
זהרבה בן??

מה??? אני לא מבינה מה תקעו לכם את זהבה בן באמצע החיים.. מה הקשר לשאר האמנים??? לא משנה, העיקר שנהינתם בכל זאת....... אצלנו דווקא הייה אחלה....... בעיקר ההופעה של מוניקה סקס!!

ZVI Z

New member
זה באמת הדבר הכי מטומטם בעולם

אנלא מצליח לקלוט ת'ראש של מי שמארגן את זה. הם בטח רוצים לצאת סבבה עם כולם אבל זה גם די דופק את כולם.

ZVI Z

New member
תשימי לב יותר..

לא כתבתי בכלל דופק את העולם. כתבתי דופק את כולם. הם מנסים להיות בסדר עם כאלה שאוהבים מוזיקה נורמלית וגם עם כאלה שחולים על מזרחית אז הם משלבים ביניהם וכאילו יוצאים בסדר עם כולם אבל זה יותר דופק את כולם כי אז אני ואת מתעצבנים שיש את זהבה בן והערסים מתעצבנים שיש את היהודים..

Shani5

New member
דוקא היה מצחיק בזהבה בן../images/Emo6.gif

חחח כשהיא הופיעה הייתי כזה בלמעלה של הכיכר (איפה שהכספומט) ורואים משם את כל הקהל. חחחח היה מצחיק שהיא כזה מתלהבת וקופצת וזה, והקהל סתם עומד (חוץ מאיזה שני ערסים שקפצו שם. ואני לא מגזימה)
נראה לי היא רצתה למות שם... חחח ואיפה שהייתי כל הכיכריסטים הבלאקרים האלה מתחילים לרקוד מזרחית...
חחח היה מצחיק...

אלמנה שחורה נורא חמודים לטעמי..

מומלץ בחום הבושם הכחול - אלמנה שחורה באמת מתוקים היה להם פה איפשהו גם פורום בתפוז...

Miss Tika

New member
אני לא יודעת..הייתי בהופעה שלהם

לפני שבועיים בערך, כשהם חיממו את היהודים במודיעין.. ו...מממ..כל מה שהצלחתי להבין זה שהם יודעים לצרוח ממש המון, ולתקוע דיסטושן מטורף בכל הזדמנות, וגם- מכת בחורות. (השיר הזה ממש הצחיק אותי!
) ובקיצור, לא יודעת, אולי היתה להם הופעה חלשה, אבל בגדול- הם לא היו משו בכלל...

למעלה