מה המצב?

מ ר ו

New member
מה המצב?

שלום!! לא הייתי בפורום כבר כמה חודשים, אז בטח אף אחד לא זוכר אותי! כיף לראות שפורום פועל כל כך יפה, ויש המון המון אנשים חדשים!!! זה אומר שיש יותר מתנדבים, וזה תמיד דבר טוב! אצלי יש חדשות (אם אפשר לקרוא לזה ככה), לפני כמה שבועות קיבלתי מכתב מהצבא שאומר שהתיק שלי נמצא במקום הנקרא תא מתנדבים (נחמד שכל פעם הם שולחים לי מכתב לעדכן אותי איפה התיק שלי נמצא! חחח), וששם במידה (!!) ויחליטו כך יזמינו אותי לועדה מתנדבים. עכשיו, לפי מה שאני יודעת, כל התהליך אמור לקחת איזה 4 חודשים, אני חתמתי על בקשה להתנדב באוקטובר וכבר עברו כמעט 5 חודשים, אז עוד כמה זמן אתם חושבים שאני אצטרך לחכות?? ולפי דעתכם, אם בתא מתנדבים מחליטים שאני כן אוכל להתנדב, יש סיכוי שבועדה יגידו לי שלא???? כי אף פעם לא שמעתי על זה ואני מפחדת שזה דווקא כן יוכל לקרות. תודה רבה לכל העונים!! מקווה להסתובב כאן יותר מהיום מרו

rainbow n

New member
הלו מרו

אוקיי מצטערת להיות זאת שמבאסת.. אבל אני קיבלתי מכתב כזה לפני בערך חודשיים.. ומאז שהגשתי בקשת התנדבות עברו בערך 7 חודשים.. כן כן 7 אני לא יודעת כמה את תצטרכי לחכות כי אצל כל אחד זה אינדיוידואלי ועל שאר השאלות אני לא יודעת ממש לענות נראה לי שסתם רציתי קצת להתבכיין :] תסלחו לי נכון?

זה אינדיווידואלי...

כמו שענו לך, זה משתנה מאחד לאחד. אצלי התהליך לקח שנתיים וחצי. בתקווה שזה ייקח כמה שפחות אצלך
... שמעתי כבר על מקרים שבהם זה לקח כשלושה חודשים סה"כ... בכל מקרה, אין סיבה שלא יאשרו לך את ההתנדבות
.

מ ר ו

New member
../images/Emo39.gifתודה

ואני יודעת, פשוט בגלל שאני על כיסא גלגלים, זה קצת מפחיד אותי שהם יגידו לי שאין באזור מגורים שלי מקום או תפקיד מתאים, או כל מני דברים כאלה... אבל אני יודעת שיש מישהי על כיסא גלגלים שלא מזמן סיימה קורס קצינים!! אז בטח יהיה בסדר... (חחח איך אני מנחמת את עצמי! חח) ואני באמת מקווה שזה יקח לי פחות משנתיים!

../images/Emo13.gif אין בעד מה.

אני גם מקווה שזה ייקח לך פחות משנתיים. וגם פחות משנה
. לגבי נושא הנגישות לנכים - סה"כ, את יכולה לבצע כל תפקיד משרדי (תקני אותי אם אני טועה). בסיסי צה"ל בעידן המודרני נעשים נגישים לנכים. במיוחד בסיס כמו הקריה. אני לא יודע איפה את גרה, אבל אם תגידי לי באילו בסיסים את מעוניינת לשרת, או את איזור המגורים - ובאיזה מקצוע, אני אוכל לנסות לברר בנושאי נגישות.

מ ר ו

New member
וואלה

אני דווקא חשבתי על לשרת בקיריה! חחח ידעתי שהוא חדש אבל לא בודאות שהמקום נגיש. נוח לי שם בעיקר בגלל הרכבת, שהיא ממול (ונראה לי יש אפילו גשר
). הייתי רוצה תפקיד הקשור לתקציבים או עניינים כאלה, או אם לא אז משהו הקשור לתנאי שירות (ככה קוראים לזה, אלה שעוזרות לחיילים כשיש להם בעיה בשירות). או אולי משהו שקשור לשפות! (שפת אם שלי ספרדית, אולי זה יעשזור) אבל לא מודיעין. בטח יש דברים כאלה בקיריה, לא?? אין לי מושג
מקווה שתוכל לברר לי! תודה רבה

מצויין ../images/Emo13.gif

התפקידים שאת רוצה - בבניין החדש של צה"ל. 1. יועכ"ל - יועץ כלכלי לרמטכ"ל - היחידה שאמונה על תקציב הצבא ומשרד הבטחון. 2. ת"ש - קורס מש"קיות ת"ש בבה"ד 11. תצטרכי להלחם כדי להתקבל לזה. 3. לגבי שפות יש את קש"ח, אבל זה לא בקריה ברמה העקרונית. 4. יש את חטיבת הפרט ואת מחלקת הפרט. מספר 1 ומספר 4 הם במקומות נגישים מאוד. לגבי מספר 2 - את יכולה להיות מוצבת אחרי הקורס בכל בסיס באיזור.

Dawson girl

New member
אממ..

אני הגשתי בקשת התנדבות בתחילת נובמבר, לפני בערך 5 חודשים, וקיבלתי את המכתב שהתיק שלי עבר למנהל הגיוס לפני חודשיים וחצי.. ככה שאני לא יודעת ממש מה קורה

למעלה