מה המצב :]]]] מה שלומכם? הכל טובבבב?
A adi u New member 21/4/04 #2 לא משהו../images/Emo4.gif מחר יש לי מתכונת במתמטיקה אני מפחדת... אמא...אבא...ב-מ-ב-ה
C crazy4tc New member 21/4/04 #5 בהצלחה!!! ../images/Emo24.gif אל תדאגי יהיה בסדר!! תחשבי על זה ככה- מחר את נפטרת מזה!!!!!
A adi u New member 21/4/04 #7 תודה../images/Emo13.gif ולא אני לא../images/Emo4.gif זה המתכונת הבגרות בתחילת יוני זה עוד הרבההההההההה זמן ללמוד מתמטיקה... פלוס יש עוד מתכונת עד אז פיכסה!
תודה../images/Emo13.gif ולא אני לא../images/Emo4.gif זה המתכונת הבגרות בתחילת יוני זה עוד הרבההההההההה זמן ללמוד מתמטיקה... פלוס יש עוד מתכונת עד אז פיכסה!
T TCgirl New member 21/4/04 #9 בהצלחההה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif לי יש מתמטיקה ב-23 ... אז אני בבית יומיים
בהצלחההה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif לי יש מתמטיקה ב-23 ... אז אני בבית יומיים
M meing lee New member 21/4/04 #3 יאיי! הפונקציה שלי עובדת!../images/Emo28.gif אמנם זאת רק פונקציה של מערך אבל זה עובד! עוד מעט ואני אסיים את האתר שלי ואז לא אצטרך להתחבא ממורה שלי יותר! וברגע שנסיים את הג'בה סקריפט, נעשה אייאס פי! וי לי אתר!!! חהחהחה ואז הבגרות...
יאיי! הפונקציה שלי עובדת!../images/Emo28.gif אמנם זאת רק פונקציה של מערך אבל זה עובד! עוד מעט ואני אסיים את האתר שלי ואז לא אצטרך להתחבא ממורה שלי יותר! וברגע שנסיים את הג'בה סקריפט, נעשה אייאס פי! וי לי אתר!!! חהחהחה ואז הבגרות...
C crazy4tc New member 21/4/04 #6 ../images/Emo12.gif חחחחחח לא הבנתי חצי מההודעה שלך... וגם אני לומדת מחשבים
N NitsNats© New member 21/4/04 #8 מעולה פלוס! |מיוחדת| מיני מתכונת בלשון היום. וכיף לי בחיים השבוע. ממש כיף. לוידעת... ועדידוש... בהצלחה!!!
מעולה פלוס! |מיוחדת| מיני מתכונת בלשון היום. וכיף לי בחיים השבוע. ממש כיף. לוידעת... ועדידוש... בהצלחה!!!
H HermioneCamila New member 21/4/04 #10 בהצלחה לכל הנבחנים האומללים.. אני מקווה שתקבלו ציון טוב, או לפחות תעברו...