מה המצב?

מה המצב?

אנשים וחתולים מהוללים!!!! (גם אם נימולים או מסורסים...) פעם ראשונה שלי בפורום. אז מה אתם עושים כאן? מתדיינים בסוגיות פילוסופיות? נפלא... אין לי משהו ספציפי להגיד אודות סוגיה זו או אחרת... אבל אשמח אם נקו יספר קצת על הקבלה ועל שורשיה מאחר ואני בורה גמורה בעניין וחתול קטן לחש לי שהוא מבין בנושא.

neko

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא יודע איזה חתול לוחש

כאלה דברים, אך הוא כנראה חתול טיפשי (BAKA NO NEKO)... הבנתי בקבלה מסתכמת בצורה הכללית של עץ הקבלה, ובזכרון המעורפל של ההבדל בין "רוח", "נפש" ו"מלכות"...
הייתי מציע לך לשאול גם בפורומים הרבים של מחשבת ישראל ויהדות בתפוז.

ל נ צ ח

New member
המצב שתדעי את שעברתי דרך עיני חתול:

האם בכוונתך לשגר חתול מצרי בצלחת מעופפת לעתיד??? 2/11/1999 22:8 טריסטרם ----------------------- האם אתה מתכננן גם עצירת ביניים בעולם המתים?? ----------------------- * טעות שלך ידידי הנמהר; אני לא בונה על עבודה זרה! 2/11/1999 22:30 לנצח ----------------------- ידידי המשכיל: (א) גם בקשר למלכים הפרעונים, אני לא בונה על "עבודה זרה", פשוט ציינתי "אמונתם" בתחיית המתים "שלהם".ובשום אופן זו לא אמונתי כמו שתיארת לפי הגדרתך. (ב) וכך אמונתי השלילית גם בהקשר לגבי 7 הנשמות שבחתול. (ג) אני אוהב, ממש מת על חתולים, וכך גם אשתי. גם כלבלבים ובעלי חיים אחרים אנחנו אוהבים. ו (ד); בילדותי ראיתי " חלום אמיתי" וזה היה: (תאמין או לא, לי זה לא משנה), ראיתי את: יום הדין ואת תחיית-המתים האלוהית אוניברסלית ואני יודע סוד. ו____________ ל נ צ ח ____________ אגלה לך סוד כמוס: בגיל 4 שיגרו אותי דרך עיני חתול 4/11/1999 0:15 לנצח ----------------------- ולזמן של כדקות + - וראיתי את העתיד, זא" הייתי בזמננו-זה מול ביתי שאני היום מתגורר-בו. לידיעתך; זה רק קטע ממכלול עתידני שהייתי מעורב-בו אם עוד 2 אנשים, אחד מהם היה קצין בצבא. ואני יודע דברים על המשיח ועל שמעון פרס שגם השתתף בזה החזיון הנבואי. שבוודאי אינו זוכר ולא יודע מהדבר ואין לא שום מוסג על תפקידו העתידני הקרוב בתקופת המשיח. נ.ב אתה לא חייב להאמין, ואני, נכון ל עכשיו לא מצפה מאיש להאמין. כי ידוע לי שזה "לא יאומן כי יסופר" ____________ ל נ צ ח ____________ -----------------------

ל נ צ ח

New member
עינים יפות

היו לי בגיל 4 יש שאמרו עיני חתול: נ.ב הכתוביות שבתמונה השתיל אותם איזה חכמולוג בש"מ ABC שכמוני גלש שם בפורום של דתיים-חילונים שבוואלה. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
<<<<< דברים טמירים ונשגבים >>>>>

נענע פורומים http://forums.nana.co.il תאריך : 22/02/2001 23:54:06 מאת : duvshy ([email protected]) נושא : בן עמי ידידי, אני מבקש הסבר בתגובה ל: ההתגלות במדבר (בן עמי *לנצח *) ההודעה שלי היא: בס"ד. כתבת כאן יצירה ספרותית יפה עם הרבה דמיון וכושר תיאור. עם רמזים וסודות ונבואות, ממש דברים טמירים ונשגבים מבינת אנוש. רק תסביר לנו אם זוהי איזו מסה ספרותית, נבואה, הערכת מצב ומה עוד? אנו לא בעלי מעוף כמוך. בקושי מבינים את המציאות המשתנה והזורמת לקראת משהו. לא יודעים אם להיבהל מדבריך או להתעודד. וגם אני לא מבין איך זה קשור לפורום. אם זה בגלל המשיח, אז נראה לך שזה קשור לדת, אם זה פוליטיקה עם מינוי לשר בטחון אז זה קשור לאקטואליה. גם תסביר לי ולכולנו אם אתה כותב את הדברים האלה במקור עבורנו, או שאתה כותבם עבור פורום אחר ומעתיק אלינו, נר לאחד נר למאה. טרמפ על הודעה אחת לכמה מקומות. דווקא בשכל... חלילה שלא תיפגע מדברי. הרי אתה יודע שאני מוקיר, מכבד ומעריך אותך. אבל תדבר במלים שלנו כדי שאולי נזכה להבין את מה שאתה זכית לחזות. שלא נישאר תלויים באויר, תוהים ובוהים אחרי קריאת דבריך. בקיצור: אנא, פתור לנו את החידות כי אנחנו לא יכולים לפצחן. --------------------------- ההודעה המקורית: נושא ההודעה: ההתגלות במדבר מאת: בן עמי *לנצח * (מהדיוןהמרתק שהיה עם ערני בפורום דתיים חילונים בiol מלפני כשנה). * במדבר * -לא ראיתי את הנשיא בעיני, אלא שמעתי זאת מפיהם של שני אנשי הצבא שהיו איתי (אחד מהם היה קצין),היינו(נסענו לשם בג`יפ צבאי) במקום שנקבע מראש במדבר ירדנו מהג`יפ הם החזיקו בידם שעוני-עצר(סטופרים) הביטו כל פעם בשעונים וחישבו את הזמן שעובר "כאן ז"א בזמננו זה, ומחשבים התאמה לזמן ההוא שהיינו במדבר, ותוך כדי מבטם ללא הרף בשעונים, היו מדברים ביניהם ולידי שהייתי צמוד להם ואומרים את הדברים הנבואיים שאותם אני יודע בוודאות ואחד מהדברים היה על הנשיא שבמכוניתו המשיח. גם שמעתי את הצפירות (מקבלת המשיח בזמננו ובקרוב) והמאורעות הקרדינלים (גם אחרים) של שנים בזמננו ושיהיו,(כולל על הצלחת המעופפת שעל זה מעיקר הדברים)חלפו במהירות עצומה שם במקום בו היינו, ז"א הזמן כאן רץ להם שם (ואתן דוגמא להמחשה: זה כמו שמריצים סרט במהירות בווידאו ז"א בזמן בו היינו שם שעתיים, כאן בזמננו זה עברו כ 20-25 שנה לפחות ותקופת המשיח ומאורעותיה הקרדינלים הייתה המטרה או התכלית למעשינו שם במקום ההוא בשנת 1948 הייתי אז ילד בגיל 4 כך נודעו לי עוד דברים, והדבר האחרון שראיתי, ואת זה ממש ראיתי במו עיני שם זה את האדם השלישי שרץ לקראתנו מזמן תקופת המשיח (הוא נראה לי כהשחקן הקולנוע המפורסם דאז "ג`ף צ`נדלר" אני מעריך שזה שמעון פרס, והוא התקרב הם אמרו כמה דברים נורא חשובים שלא אומר אותם כעת, אני קיבלתי מכה, אבדתי הכרתי וכשהתעוררתי על גבעת חול במדבר, הם שניהם שלקחו אותי לשם הרימו אותי וכששאלתי אותם מה קרא, כי שכחתי הכל, אמרו לי שאקום מהר ואכנס אתם לג`יפ ונזנק משם כי ערבי פגע בי באבן ואנחנו חייבים להסתלק משם כל הדרך בחזרה הם דיברו ביניהם וחזרו בדבריהם על המשיח שהגיע אני זכרתי רק את הקטע של הצפירות המכריזות על המשיח והייתי בטוח שהוא הגיע בזמן ההוא ב1948 כשהגענו הביתה, ראיתי את אמא שלי מחכה לי בדאגה ליד הבית, וכשירדתי מהג`יפ רצתי אליה והיא אלי, התחבקנו והיא נישקה אותי באהבה ובחמימות כהרגלה תוך כדי שאני אומר לה: אמא אמא, המשיח הגיע, המשיח הגיע! והיא מתפלאת מדברי ואומרת לי, בני הקטן והיקר: המשיח עוד לא הגיע כולנו מחכים שהוא יגיע, אך עדיין לא הגיע, חיבקה אותי חזק אליה ואמרה לי באהבה : אתה בני אתה המשיח הקטן שלי, בוא לאמא. וכך באהבת האם הגדולה לבנה היחיד לקחה אותי לביתנו שאהבתי, הבית החם המוכר והבטוח. שכחתי לגמרי את אלה הדברים שעברנו במדבר וחזרתי לחיות חיי ילדות רגילים ונורמלים, שיחקתי עם החברים, והחתולים שבחצר, שנה אחרי זה הלכתי לבית הספר ,למדתי כמו כולם והייתי ילד בריא מאושר ומצטיין בלימודים, ילד ככל הילדים. בגיל 7 בערך, ירדתי עם הוריי לברזיל חייתי שם ח"י שנים וכשחזרתי ארצה בגיל 25 בערך חזרו לי זיכרונות הילדות וגם הדברים שעברתי בגיל 4 במדבר. זהו זה להפעם ערני נסחפתי וסיפרתי גם את זה ;124#&s;124#& * _____ * ל נ צ ח * _____ * ;124#&s;124# ההודעה המקורית נמצאת בכתובת: http://forums.nana.co.il/showmsg.asp?id=460745

למעלה