מה המצב?

איב 1

New member
מה המצב?

כמו שראיתם (או שלא...) לא נכחתי כמה זמן בפורום. סידרתי כמה דברים בחיים שלי ורציתי להגיב בקשר לכמה דברים שנאמרו לגביי: ראשית, כול אלה שהציעו לי טיפול - תודה אבל לא תודה אני בריאה נפשית ומודעת לעצמי מעל ומעבר. שנית, בקשר לאותו בחור - אני מודעת שזה היה מעשה שפל ואני יודעת גם שבחיים לא אחזור על דבר כזה. החברים שלי דאז כבר לא חברים שלי כיום (כי אין לי מה לחפש איתם). זה היה מעשה של ילדה בת 16 ואני יודעת גם למה התנהגתי כך ברגע הנתון ההוא. אני מקווה שהדעה שלכם לגביי נהייתה קצת יותר טובה כי בתכל`ס אני בן אדם נחמד ומעידות קטנות (או גדולות) לא מעידות על האדם. אני סך הכול בן אדם וכידוע אנשים עושים טעויות. איב

קרני

New member
זאת לא המטרה, כי אם הדרך...

לכל בןאדם יש את המקום אליו הוא רוצה להגיע, בין אם הצהיר על כך והגדיר, ובין אם הוא עדיין מהסס... בסופו של דבר מתקדמים לעבר מטרה מסויימת. לעיתים לא המטרה היא החשובה כי אם התהליך והדרך אל המטרה.. אם הצעידה שלך, העליות והמורדות, הן מה שמלמדות אותך ועוזרות לך להבחין בין טוב ורע, בין אמת לשקר - אינדיבידואלים וסוציאלים... אשרייך... שם החשיבות, שם התיקון... מקווה שסידרת לך את החיים כפי שאת רוצה, ושאת במגמת עלייה וראיה נכונה יותר מבחינתך על החיים... שיהיה לך טוב ילדה :)))

למעלה