מה המצב?

איב 1

New member
מה המצב?

מה שלום כולם? נעדרתי המון זמן (תיכף תדעו למה) ואני אשמח אם מישהו יעדכן אותי (ראיתי הודעה על מוות...) נעדרתי כי עשיתי הפסקה מהכול ואחר כך זרקתי את המחשב הישן וקניתי חדש (אני חייבת להתלהב ולציין שיש בו DVD, טלוויזיה, צורב - מה שלא היה לי קודם). וזהו. עכשיו חזרתי ואני מקווה שתמיד. אני חייבת לשאול - מה עם הצ`אט? איב

קרני

New member
חזרת ובגדול!! B-)

עם כל שכלולי הטכנולוגיה המתקדמת.... איזה מאגניב! תהני... עדכונים?!... ובכן.... * מרקוש שינה את שמו למרקי-קקטוס, אבל זה אותה הגברת רק בשינוי אדרת... :))) היי מרקוש, אין תלונות! * דובש אי שם בחווית חייה הרומנטית, מחכה לשמוע תוצאות... * טיירון התחיל לשתף אותנו בסיפורים שלו, והוא וחוצי החליטו להעפיל לגמר עם סיפורים משותפים - תאמיני לי.... שווה, שווה... * נקניק גם לקח הפסקה קלה מטעמים כמוסים וסודיים... * שרון מדי פעם, כשהוא לא ברוגז איתי..., שולח מילים בודדות להזכיר שהוא חי... * libertade כבר מזמן לא בכוחותינו, ובטח עסוקה בחיים האקדמאיים שלה ובאהובה משכבר הימים... * מורן שלנו גם לא מי יודע מה כבר כותבת... אני חושבת שהיא עושה חשבון נפש עם עצמה, אבל תחזור בסוף, כי היא יודעת שהיא חסרה לנו... * יערית קוראת סמויה..., אבל כותבת לפעמים... * ואני לא יודעת אם יצא לך להכיר את הח`ברה החדשים אבל.... הצטרפה אלינו מורן חדשה, מדהימה בישותה, שכדאי לקרוא את כל מה שכותבת ... Kereni123 עדיין בבלגאן רגשי עם האקס והחברה הכי טובה שלה... ללה ואיה ה חברות נפש טובות שהחליטו לבוא לכאן ולהביא המון המון רגש, חשיבה ותגובות מעניינות... * שמחה שהחליט שהוא מביא את האור והגאולה לישראל... אני בטוחה שכוונותיו טובות, אבל הוא לא מבין שרוב קהל הקוראים שלו הם די חילוניים... * דפנה שהגיע אלינו ממחוזותיו הנפלאים של פורום 40 פלוס ומביאה איתה הרבה חכמה, סבלנות ועיצה טובה. *רותי היקרה שמדי פעם קופצת לביקור ומאירה *רני שזה עתה הצטרפה לפורום ומספרת לנו על אהוב/חבר וירטואלי ווקאלי שנעלם פתאום והשאיר אותה דואגת ועצובה... ו.... עוד רבים וטובים אחרים שהצטרפו לכוחותינו.... :))) יווו, כמה שהעידוכנים האלה נשמעים מרוחים.... משאירה לך את שאר טיולי ההכירות לעצמך... תהני... שבוע טוב קרני @ @ J U

למעלה