מה המצב??? היי, אני חדשה בפורום... מה המצב עם כולם??? שתהיה לכם שנה אזרחית חדשה ומטריפה...
N Ngirl New member 3/1/04 #1 מה המצב???../images/Emo108.gif היי, אני חדשה בפורום... מה המצב עם כולם??? שתהיה לכם שנה אזרחית חדשה ומטריפה...
מה המצב???../images/Emo108.gif היי, אני חדשה בפורום... מה המצב עם כולם??? שתהיה לכם שנה אזרחית חדשה ומטריפה...
P PePener New member 3/1/04 #2 מה המצב "חדשה בפורום"? ../images/Emo3.gif אסף, נחש מי זאת? זאת ה- הראשית שלנו
N Ngirl New member 3/1/04 #3 פיטר יא חכם, תפסיק לשחק אותה...|מיצ אחלה משפטים מותק... P: אז למה אתה לא מחובר באיי סי?
S s h o o f New member 3/1/04 #4 אוווווו האאאאאאא לההההה סתם מה המצב? ברוכה הבאה לפרום. שוביק מברך אותך וגם אנטוני פארקר
N Ngirl New member 3/1/04 #5 האם זהו באמת הגבוה? ../images/Emo108.gif אסף, זה אתה? באמת? הייתי בטוחה שאה אסימן... חחחח
N Ngirl New member 4/1/04 #21 מה זה צ'ורקה לעזאזל??? ../images/Emo108.gif וחסר לך שזאת קללה יאן!!!!!! אני אהרוג אותך!!!!!!
N Ngirl New member 4/1/04 #23 אז מה...? ../images/Emo108.gif עדיין לא קיבלתי תשובה!!! ומה לעשות? זה רק אומר כמה הוא מרגיז... חחחחח
S s h o o f New member 5/1/04 #26 חוצפנית את חוצפנית, אני מברך אותך שבאת לפורום, שואל אותך מה המצב ואת במקום לענות חזרה את עוד אומרת שאני מרגיז..
חוצפנית את חוצפנית, אני מברך אותך שבאת לפורום, שואל אותך מה המצב ואת במקום לענות חזרה את עוד אומרת שאני מרגיז..
A asi man New member 3/1/04 #6 אוהו..איזה דרמה סוחטת דמעות מצטרפת חדשה-ישנה אמממ אל תשחקי אותה אממממ P:
N Ngirl New member 3/1/04 #7 בלבלתם אותי!!! ../images/Emo108.gif מי זה שוביק??????????????????????????????? מה המצב אסי???
A asi man New member 3/1/04 #8 שוביק זה יאן אז מה המצב איתך?? סוף סוף מישהי מעניינת הצטרפה אלינו,תבואי כל יום חחחחחח
N Ngirl New member 3/1/04 #10 אסף, יא חמוד... ../images/Emo108.gif חחחחח אני מסמיקה... P: מה ככה? איפה כולם ולמה הם לא מגיבים?
P PePener New member 3/1/04 #13 כולם יוצאים והם יענו לך מחר ויברחו אותך, אל תדאגי. אסף מוסר לך ד"ש והוא צריך ללכת גם. בינתיים תעני על הסקרים הרבים והמגווינים שיש לנו כאן, זה יהיה נחמד
כולם יוצאים והם יענו לך מחר ויברחו אותך, אל תדאגי. אסף מוסר לך ד"ש והוא צריך ללכת גם. בינתיים תעני על הסקרים הרבים והמגווינים שיש לנו כאן, זה יהיה נחמד
N Ngirl New member 3/1/04 #11 פיטר, יא מותק... ../images/Emo108.gif אני אשתדל להכנס כל יום אבל לא מבטיחה כלום... איפה כולם?? הם לא יוצאים היום??
פיטר, יא מותק... ../images/Emo108.gif אני אשתדל להכנס כל יום אבל לא מבטיחה כלום... איפה כולם?? הם לא יוצאים היום??
P PePener New member 3/1/04 #12 יוצאים יוצאים רק אני כאן לבד בגלל שנחתתי לא טוב היום בקפיצה לרוחק ואני לא הולך ממש כמו שהלכתי פעם. אני זקוק למרפא וזקוק ליד תומכת .
יוצאים יוצאים רק אני כאן לבד בגלל שנחתתי לא טוב היום בקפיצה לרוחק ואני לא הולך ממש כמו שהלכתי פעם. אני זקוק למרפא וזקוק ליד תומכת .
F F a i r y Girl New member 3/1/04 #14 תרגע מאמי אתה לא לבד פה .... יום שישי ואני בבית, מתי נראה כזה דבר...? זה מה שקורה כשלהורים - משעמם!