מה המצב תל אביב <<<???

eyal-m

New member
מה המצב תל אביב <<<???

אני בן 16 מחיפה ומוכר יותר מהפורום השכן פורום חיפה ועוד כמה פורומים.... מחפש להכיר ידידות בנות בנות 16 מהמרכז אם מתאים אז שלחו לי אייסיקיו במסר או אם תרצו כאן בהוספת תגובה [אם תרצו שיתרידו אתכם] תרשו לי לציין אבל שיגיעו אליי בנות רק שניראות ממש טוב אני ישתמש במילה למרות שאני קצת בולם ת´צמי אני מחפש כ-ו-ס-י-ו-ת זהו עשיתי את זה נתחיל בידידות למרות שאני מחיפה ואת מהמרכז זה נשמע מעניין לא... אז לכי על זה בייייייייייייייייייי אני אקפוץ לראות מה שלום הפורום שלכם מידיי פעם אבל עדיין אין מה לעשות פורום חיפה הוא הותיק וטוב ביותר ממש כמו יין אז שנישתה "לחיי האהבה"

eyal-m

New member
הווווווווו שלום מנהל/ת ניזכרת להגיע

כדאי שתתחיל/י לדאוג כי הפורום שלך על סף נפילה וסגירה הייתי אומר אני הבן אדם היחידי שרשם פה משהו היום ואין שום תרוץ שזה יום שבת כי אין כמעט דתיים במרכזזזזזזזז

eyal-m

New member
וחוץ מזה הודעה אחת של הכרות

אני יודע ש"יש פה עומס" של הודשות אבל אל תגזים ....

הולי

New member
חצוף שכמותך

קודם כל מה זה השטויות האלה?! תל אביב סנובים?! יווווו אתה מעלה לי ת´סעיף!!! מזתומרת סנובים??? זה שאתה אומר דבר כזה הפוך אותך לסנוב... לידיעתך הקהילה של תל אביב היא בין המגוונות והיותר חביבות בארץ! וזה בכלל לא קשור- לא עושים הכללות!! ואתה מחיפה בכלל, מה אתה עושה כאן?!

danezeq

Member
עזוב ../images/Emo13.gif אל תתרגז מילדים

לפעמים נכנסים ילדים קטנים לפורום וזאת התוצאה

הולי

New member
רק רוצה לתקן...

אני בת... :) ואם אתה זוכר... דברת איתך בצ´אט תל אביב עם רון חולדאי והבטחתי לבוא לכתוב בפורום... עוד לא יצא.

למעלה