מה המצב??? שאלה!!!

omrisupersayan

New member
מה המצב??? שאלה!!!

שנים לא הייתי בפורם כי אני בפנימייה צבאית! יש לי שאלה: איך סופר בו הופך לקיד בו????

FireZeroX

New member
אחרי שוג'יטה וגוקו מחלצים את

פיקולו, טראנקס, גוטן וגוהאן, הכוח שלו יורד בצורה משמעותית, הוא בערך מתפוצץ כזה והופך לקיד בוו. (סופר בוו עם פיקולו, טראנקס, גוטן וגוהאן = 15 מיליארד קיד בוו = 900 מיליון)

g0tenx

New member
מה אתה מבלבל במוח!!!

אחרי סאגת פריזה אין רמות כוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תכניס את זה לראש שלך!!!!!!!!

digiash

New member
עזוב.. להסביר לדיסלקטים

זה כמו לנסות לרפא מתים חבל על המאמץ

gokussj2

New member
אתה יודע גם במקרה שהיית צודק...

עדיין אין לך מקום בפורום הזה כי אתה לא יודע לשמור על רמה נאותה של דיון ואתה מלכלך תפה ומזלזל.

FireZeroX

New member
וחוץ מזה, יש לך בעיה עם דיסלקטים?

יותר מ-10% מהאנשים בעולם דיסלקטים, חבר שלי דיסלקט (המנייאק מקבל מבחנים בעל פה) וגם אמא שלי, מנהלת בכירה באל-על, דיסלקטית. דיסלקטים רק מתבלבלים קצת בקריאה ובכתיבה, הם לא יצורים חסרי בינה (קצת כמוך...) שלא יודעים כלום. אם מישהו דיסלקט זה לא אומר שהוא לא יבין מה שתגיד לו, וגם לא אומר שאתה יותר אינטיליגנטי ממנו. מקווה שהמסר שהעברתי ברור. זהו.

FireZeroX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

LINKIN PARK!!!

New member
תגיד, ילד...

אתה מצביע לעצמך? כאילו אני לא מבין, אתה עושה סקר בשביל עצמך בלבד?

FireZeroX

New member
לא, פשוט זה מאוד בולט, וזה יעודד

אנשים להצביע. בכל אופן, יש לך בעיה עם דיסלקטים?

FireZeroX

New member
לא, פשוט זה מאוד בולט, וזה יעודד

אנשים להצביע. בכל אופן, יש לך בעיה עם דיסלקטים?

אם מישהו צוחק על דיסלקטים אז הוא

דפוק כי אני יגיד לכם מה יש מלא ילדים דיסלקטים והרבה גאונים כמו אינשטין ול יודע מי עוד לא מכיר הרבה אבל הם לא קשי הבנה ילדים מפגרים זה מתבטא בכך שהם מעבדים שורות שהם קוראים ספר או קוראים בלי הקשר או כותבים אם שגיאות כתיב וזאת לא סיבה טובה לצחוק אליהם

mysterious V

New member
לפי הסדרה אין רמות כוח

אבל זה לא מונע לשער את רמות הכוח. אנשים ישבו וחשבו בצורה הגיונית פחות או יותר שלאחר ככה וככה זמן הוא התחזק פי 80 בערך, אז מכפילים את הכוח שהיה לו.

למעלה