מה המצב כנסו <

מה המצב כנסו <

קודם כלל שבוע טוב לכולם! דבר שני הבלוג שלי עודכן ושודרג מלא מלא מלא מוזיקה (בעיקר שחורה ודאנס) קיצר פה

רק השבוע חשבתי עליך

בע"ה רק השבוע אמרתי מה קורה עם פומה? מה איתו למה הוא לא משדר ? אולי בעצם הוא התחתן או פרש מהבלוגים? אני מזה מאושרת שחזרת חבל על הזמן זאת אני אלין של הים האמיתית לא מיתחזים. אוהבים אותך פומה חולים על אלעד! ברוך שובך צדיק ד"ש לאתי אם אני זוכרת את השם שלה נכון החברה שלך.

FELLATIO

New member
אללה איזה בלוגגגגגגג

כנסו כנסו יא מנאייק!!!!! אחלה של שירים!!!!! איזה זוג איזה זוגגג בלי עין הרעעעעעעע אוהב אותכם פומה וטונה סטייל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה באמת אחלה של בלוג אחלה שירים ישראל הרגת עם הפומה וטונה סטייל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מכור סטייל מה המצב??

חזרתה?? חחח יעיוני חולה עלייך נבוא לבקר לפעמים אבל??? בלי שטויות אגב יש לי ציפוף דיבור איתך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציפוף דיבור?? אוקיי?? חולה עלייך יא איש סמבו >> לאאאאאאאאא כושי סמבווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה בלוג אחי

זה יפה פומה,

למרות שלפעמים כל פעם אני אוהב לגוון בסוגי המוסיקה כדי שלא ימאס לי, בכל אופן אני מאחל לך כל טוב,

חחחחחחחח " לפעמים כל פעם "

תלמד עברית גולם משחק לי אותה יודע אנגלית ועניינים ועברית כמו שצריך אתה לא יודע לפעמים כל פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, עשית לי את היום ואת הלילה ואת כל השבוע תודה

לך ללמוד עברית גולם

ואם כבר אז ספר נא לי איפה קיים המושג הזה כי לפעמים זה אומר לא תמיד וכל פעם זה אומר בדיוק ההיפך- תמיד אתה מטומטםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עאלק " לא תמיד כל הזמן" שששששששששששששששששששששש עשית את הפאדיחה זהו תחזור למלונה שממנה יצאת

יוני,

האם אתה מנסה לרמוז לי שהוא שותף לאחרים שטוענים שהם זה אני כדי להפוך אותי לאדם שמיתנהג בצורה שונה?

למעלה