מה המצב כולם?

bmjackson

New member
מה המצב כולם?

אם\ זה לא קשה לכם אז מישהו בבקשה יכול לשים פה תרגום לשיר who is it של מייקל אני פשוט מת לדעת על מה השר מדבר כאילו הבנתי שהוא מדבר על איזה אישה שבגדה בו אבל אני רוצה לדעת גם את הפירוש לעברית תודה לכם בבקשה תעשו את זה בישבילי מי שיכול!!

HU Man

New member
סתם שרבוט...

הנה סתם שרבוט לא ערוך ולא מושקע בגרוש אולי אשפר את זה פעם, אם אף אחד אחר לא יעשה את זה לפני נתתי לה כסף נתתי לה זמן נתתי לה כל מה שלב אחד יכול למצוא נתתי לה תשוקה את עמקי נשמתי נתתי לה הבטחות, וסודות כה כמוסים והיא הבטיחה לי את הנצח ויבוא היום בו נחיה כאחד נדרנו נדרים חיינו את חיינו מחדש והיא הבטיחה לי בסוד, שהיא תאהב אותי לנצח זו הבטחה כה שקרית אמרו לי מה אעשה? ונראה שזה לא משנה וזה לא נראה צודק כי הרצון לא הועיל בכלום אני עדיין בוכה לבד בלילה ואל תשפטו לפי קור הרוח שלי כי אני משקר לעצמי והסיבה שהיא עזבה אותי - האם היא מצאה מישהו אחר? מי זה? האם זה חבר שלי מי זה? האם זה אחי? מי זה? מישהו פגע בנשמתי מי זה? אני לא יכול לעמוד בזה יותר אני ארור, אני מת, אני הייסורים בראש הגוסס. זה לא צודק Woe unto thee (אין לי שמץ איך לתרגם את זה) אני מתפלל כי העונש הזה ירחם עלי והיא הבטיחה לי את הנצח ויבוא היום בו נחיה כאחד נדרנו נדרים חיינו את חיינו מחדש וזה נראה כי היא עזבה אותי מסיבות לא מוסברות אני צריך למצוא את האמת אבל נראה, מה אעשה? ונראה שזה לא משנה וזה לא נראה צודק כי הרצון לא הועיל בכלום אני עדיין בוכה לבד בלילה ואל תשפטו לפי קור הרוח שלי כי אני מוטרד כל יום והיא לא השאירה מכתב היא פשוט קמה ועזבה מי זה? האם זה חבר שלי מי זה? האם זה אחי? מי זה? מישהו פגע בנשמתי מי זה? אני לא יכול לעמוד בזה כי אני בודד (מפה והלאה זה רק חזרות על בתים אחרים...)

למעלה