מה המצב כולם ?

o0 Metallica 0o

New member
מה המצב כולם ?

לא מזמן גיליתי שהיהודים הא להקה ענקית, חולה על האלבום "מציאות נפרדת....", במיוחד ג´קי, קח אותי ומחפש תשובה שירים גדולים ויש עוד הרבה, אז מה אתם אומרים על "פחד מוות" שווה ? כמה אלבומים יש להם, מה הכי אהבתם ? איזה סגנון הם שרים ? (סתם שאלה, כמה נגני גיטרה יש להם ?). ואני לא אתנגד לכמה תמונות של הלהקה, תודה !

מזה.., אני זוכר שכתבתי לך תשובות!!!

טוב לא משנה.. אז ככה לדעתי הדיסק פחד מוות הוא דיסק פשוט ענק!!!!!!!!! ולגבי השירים שאני הכי אוהב , לא אוכל להגיד כי יש הרבה..... ואגב, במה שרשמתי מקודם היה יותר פירוט...

קומיקס

New member
תשובות...

פחד מוות שווה מאוד אני אישית מת על כל שיר ושיר בדיסק הזה... ליהודים יש 3 אלבומים... אני אוהב את שלושתם אבל כמובן פחד מוות ומציאות ניפרדת שולטים... הם שרים רוק ישראלי... ולצד תום ואורית יש עוד שתי גיטריסטים...

niraf

New member
גם אני חושבת ככה... כשהיא מנגנת היא

מפנה את הגב לקהל...

niraf

New member
2 גיטריסטים חוץ מתום ואורית? זה חדש

מישו הצטרף?:)

PurpleGoat

New member
עדיף להגיד שני גיטריסטים..

מלשכוח את הבסיסט =) סטרול שולטטטטט יש לו בס כזה יפה, חמישה מיתרים כזה והוא גם יודע מה לעשות איתו =)

yuli c

New member
היהודים...

היי! גם בעיני היהודים הם הלהקה הכי טובה... בקשר לדיסקים באמת הדיסק "מציאות נפרדת" נהדר ממש שירים יפים... אבל הכי אהבתי את השני שלהם "היהודים" בקשר לדיסק האחרון "פחד מוות" תאמת לא ממש אהבתי אותו... בקשר לתמונות אני אנסה לשים לך פה שתי תמונות נחמדות של תום...

o0 Metallica 0o

New member
תודה על כל התשובות/הערות/תגובות....

ול - Yuli c לא אמרתי שהיהודים היא הלהקה "הכי טובה" אמרתי שהיא להקה מעולה, ובין הטובות בתחום הרוק הישראלי.........

yuli c

New member
תראי...

אני לא יודעת מה אמרת אני רק התכוונתי לאמר שלדעתי היהודים הם הלהקה היחידה בארץ שעושים הארד רוק ברמה... בחו"ל יש הרבהלהקות הארד רוק טובות... זה מה שהתכוונתי לאמר...

yuli c

New member
רק רציתי להוסיף...

בקשר לסגנון לדעתי היהודים הם הלהקה הישראלית היחידה שעושה הארד רוק ברמה... :)))

S h i R l e y

New member
ברוכים הבאים!!!

אז בקשר לשאלות שלך... ליהודים יש שלושה אלבומים : מציאות נפרדת (שנת 95) , היהודים (שנת 98) ופחד מוות שיצא ממש לפני כמה חודשים... הדיסק החדש לדעתי פשוט מדהים!! אני נהנית ממנו כל כך שהוא פשוט הדיסק היחיד ששמעתי בשלושה חודשים האחרונים מאז שקניתי אותו... חברי הלהקה הם : אורית שחף - שירה תום פטרובר - שירה וגיטרה יפתח שחף - גיטריסט יהב ליפינסקי - מתופף ערן מיטלמן - קלידן אבי סטרול - (ה)בסיסט חוץ מזה יש להם אתר די חביב ונחמד וזהו בערך... יום נעים ושטוף
לכולנו...

אזזזז ככה דודה..(זה השמ החדש שלכ!)

אכנ..היהודימ היא להקה ענקית ביותר... ופחד מוות...שוה ביותר
זה דיסק פשוט ענק!.. אינ עליו... יש להמ 3 אלבומימ והכי אהבתי את...היהודימ
...משמע=השני... הוא דיסק כולככ טופפפפפ...והמ שרימ רוק ישראלי..נוטה להארדקור... ונגני גיטרה.... יש את אורית הסולנית...שמידיי פעמ מנגנת..לא קבוע... תומ עוד סולנ שגמ מנגנ אל גיטרה... סטרול...אבי סטרול...הבאסיסט..איכ אני אוהבת שהוא מישתולל אמ הבאאססססס.... ויש את שחפפ...לא זוכרת איכ קוראימ לו...שהוא גמ אל חשמלית... וזהו..תעשה חשבונ לבד.
ותמונות...בהמשכ..
ממני רוני הסטלנית ל. ביי דה וואי... ברוכ הבאא

למעלה