מה המצב כבאים שלי?

Meni Malka

New member
מה המצב כבאים שלי?

עד עכשיו גלשתי בפורום בלי להירשם אבל מעכשיו אני רשום ואני מתכוון להתחיל להשקיע דרך אגב ה ICQ שלי הוא 116592165 כינוי NESTA רק רציתי להוסיף שכל הכבוד כאן לכולם!! באמת, יש כאן הרבה שמשקיעים ומעלים נושאים ותמונות וכל מיני דברים בנושא אז תמשיכו כך ואני מקווה להצטרף אליכם !! אשמח לקבל תגובות

fireman

New member
אהלן מני

ברוכים הבאים לפורום נשמח אם תספר לנו קצת על עצמך

Meni Malka

New member
שלום גם לך../images/Emo13.gif

אני גר בראשון לציון אני אוהב מאד את הנושא וכל הקשור לכבוי אש אני גם מתנדב בתחנת הכבוי בשירותי הכבאות תל אביב-יפו שלדעתי היא המשוכללת המטופחת ביותר מבין כלל תחנות ישראל ותאמינו לי אני יודע על מה אני מדבר!! חוץ מזה אני אוהב מאד כדורגל, מחשבים ואינטרנט ויש לי כמה חברים במציאות מהפורום כמו ליאור שני וליאור טהרני שעושים עבודתם נאמנה בשרותי כבאות תל אביב ישר כוח לצמד הליאורים !!!

שלום מני

ברוך הבא - צופה שלנו לפורום מאוד שמח שגם אתה כאן יש תמונה שאתה חייב לראות חפש את הכותרת מי מזהה את התמונה של גיא מנשרוב תראה שם מישהו מוכר לך . קרוב מאוד ואם לא תזהה שאל את... אבא

Meni Malka

New member
מה המצב ליאור?

הוא סיפר לי על התמונה שהוא בא היום מהעבודה והראיתי לו אותה הוא התלהב ממנה דרך אגב זה בבית-ספר לכבאות שתבין עד כמה הוא ענתיקה....

בהקשר לתמונה

מני חמוד התמונה היא ענתיקה לא אבא אני מבקש והגיע הזמן שתבוא לבקר ואם יצא לך תצרוב לי את הדיסק שצרבת לליאור טהרני עם המשחק תודה לך

Meni Malka

New member
אין בעיה

אני מביא עוד מעט משחק חדש של זה ועוד כמה חודשים יוצא פיתוח חדש של סימולטור אמיתי ורשמי שישמש לאימונים וכדומה בתחנות אבל זה יאושר עוד הרבה זמן בכל אופן אני אביא לך את המשחק וכדאי לחכות גם לסימולטור אבל זה עוד הרבה זמן דרך אגב הסימולטור הוא לא למכירה לחנויות או משהו אז שאנשים לא יתחילו לחפש כי אין להם סיכוי למצוא...

Meni Malka

New member
למה נשלחות לי כל פעם שתי הודעות

ביחד? מנהל אתה יודע אולי מה הבעיה?

fireman

New member
כן

עליך ללחוץ על כפתור "שלח" פעם אחת בלבד ולא לחיצה כפולה כנהוג בקישורים אחרים בד"כ

Meni Malka

New member
ידידי אני מבין דבר או שניים במחשבים

ואני לוחץ רק פעם אחת אבל תודה בכל מקרה על הנסיון הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה !!!

שלום מני

ראשית התמונה לא צולמה בבית הספר לכבאות התמונה צולמה בתחנת כיבוי והצלה איילון בשנת 1971 אביך היה אז חניך בקורס כבאים ייחד איתו מצולמים רש"ף דוד אשכנזי פנסיונר רס"ר מנסור יעקב משרותי כבאות איילון ורס"ר מרק בניסטי משירותי כבאות איילון נ.ב הדיסק שאתה צורב לליאור תצרוב כפול המשך שבוע טוב גיא מנשרוב ש-כ איילון

Amitg

New member
אהלן מני! מזמן לא ראינו אותך!

מה קורה איתך? כבר הרבה מאוד זמן לא ראיתי אותך בתחנה!

Meni Malka

New member
מה המצב עמית?

יש לי מלא מגנים ובגרויות זה קצת בעיה אבל הייתי דווקא כמה פעמים לכמה שעות אבל אל תדאג אני אבוא מתי שיתאפשר לי יש משהו חדש? מה בנוגע לטורניר ההוא שרצו לעשות?

DJ T REX

New member
מה שלומך?

מה המצב מני? מה קורה? באמת לא ראיתי אותך בתחנה הרבה זמן.... שיהיה בהצלחה בכל המגנים והבגרויות!

Meni Malka

New member
תודה מורן

קראתי את "שריפה" שכעמט קרתה לך בבית אבל לא נורא... תשתדל להפיק לקחים....

crystal mind

New member
אהלן מני!

אני מבינה לגמרי לליבך על המגנים והבגרויות זה באמת קורע אבל פה ושם אני מוצאת זמן להגיע לתחנה. תבוא גם, תצא קצת לאירועים (שיהיה מה לספר לכולם בפורום מבחינה זו
) אז ברוך הבא לפורום ונתראה בתחנה כשתוכל לבוא רויטל. :)

למעלה