מה המצב יובל?

Glass Prison

New member
מה המצב יובל?

יובל, אהלן! זה הקלידן של אנולה ג´יי.. אז מה? מנהל של פורום... יפה יפה... מה שלומך הכל טוב? אחלה של רעיון הפורום הזה... תאמין לי... גלעד...

Uv Kruvi

New member
היי גלעד!!!

היי...! קודם כל (ואמרתי לך כבר) שם טוב בחרת! :) תודה שנכנסת...ו...טוב...אני חושב שאני לא אצטרך לשכנע אותך להישאר... אתה כבר מכיר את דרים... :) תודה שנכנסת!! ו...כן...רעיון טוב הפורום...הגיע הזמן שיהיה כזה... :) בכל מקרה...מקוים שתבוא הרבה ותשתתף בדיונים!! :) ותעשו עוד שירים! ותקליטו את "ביטלס" :)

RevitallicA

New member
אנ אמנם לא יובל...אבל...

וואי איזה כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי תבוא לבקר גם בפורום שלי ושל שירן?
סתם...שיותם לא ירביץ לי עוד שניה... מה המצב????????

Glass Prison

New member
אממ...

זה בסדר שאת לא יובל... את יכולה גם להזדהות. תגידי איזה פורום. אולי אני אבוא... יותם לא ירביץ לך.. אפשר לשאול למה כבוד?

offspringer

New member
אמנם אני לא רוויטל אבל אני אגיד

פורם מטאליקה פורומטאליקה

RevitallicA

New member
יאאאא!

עכשיו עוד יותר כבוד! גלעד פנה אליי אישית!!!!!
יוווו! למה כבוד?! כי אתם הכי טובים בארץ!!!!!! ואני אוהבת אתכם! פורום מטאליקה! בוא לבקר!!! ורויטל-עם ו´ אחת! אל תעצבן אותי!

Glass Prison

New member
תודה רבה

אל תדאגי... אני יודע שרויטל כותבים עם ו´ אחת... תודה על כל המחמאות רויטל.. אני מניח שיהיה מיותר לשאול אותך אם יש לך את השירים שלנו... ולמה שאני לא אפנה אלייך אישית?

RevitallicA

New member
מממ... ../images/Emo99.gif

בטח שיש לי את כל השירים!! ואני מתנהגת כמו ילדה בת 5...אל תתייחס...זה מהתרגשות! תפנה אליי אישית! זה נחמד...!
(לגבי הרויטל עם ו´ אחת...זה היה מכוון למישהו אחר...
) יווו איזה כבוד! אגב, אני מכירה את רוב הלהקה אישית...עמית בכיתה שלי, עם נמרוד הייתי מהגן יחד...ואסף הוא אחד הידידים ההכי טובים שלי...!
היפי היי!

Glass Prison

New member
זה בסדר!

תתנהגי כמו ילדה בת חמש... זה ממש לא מפריע.... זה בסדר להתנהג כמו ילדה קטנה.. אני שמח שלכבוד הוא לך שאני פונה אלייך אישית... אם יש לך איי סי קיו... תרשמי...

theriddler

New member
שמעתי את "בגידה"

אחלה intro תשמע את pain of salvation נראה לי שתאהב תנסה את inside

RevitallicA

New member
תשמע את...

"ילד קטן" זה שיר מ-ה-מ-ם....!!!!!!!!!!!!!!! הקלידים שם ממש מרשימים! אהההם אהההם...
וכולם גם מתלהבים מהמתופף...ומאסי בירון (הנשמה!) ומהקול של עמית... אבל בשיר הזה הרוב כל הזמן מתלהבים מהקלידים והתיפוף... (כי אסי הוא אגדה בפני עצמה ממילא...) ונמרוד הוא הבסיסט המעולה שאחריו יש טריליון גרופיות...

theriddler

New member
א. לשמוע?....מאיפה?

ב. יש לי קצת בעיה עם הקול של הזמר ..(לא שאני ג´סטין טימברליק אבל.......) הם נשמעים דיי פרוגרסיבים מספיק טוב בשבילי...

Glass Prison

New member
ואווו.......

אל דאגה רויטל.... נפרסם כאן את האתר... כל כך אהבתם את הקלידים בילד קטן מה? זה ממש ממש מחמיא... תודה אנשים.. אין ספק שבירון גדול... תשימו לב איזה מתופף תותח יש לנו... הוא פשוט גאון... רק תשימו לב אליו...תורידו את משטר האהבה... תראו אותו שם... הוא מלך!!!

ShiN ShiN

New member
ממממ...

אהבנו את הקלידים בילד קטן! מאוד אהבנו!
ובמשטר האהבה גל גאון!! וואי, התופים שם מדהימים!
אהבתי!
ואתם בכלל גדולים...

Uv Kruvi

New member
נכון!!!

אני זוכר שאני ושין הורדנו באותו זמן.... ודיברנו בטלפון...ואיך היא התלהבה מהתופים... וסוףסוף שומעים קצת דאבל באס של גל באמת... שיר טוב... וגם הקלידים שלך יצאו טובים והסולו של בירון והכל יצא מושלם... לא זוכר אם אמרתי לך אבל איך ששמעתי את השיר לקחתי את הבס והתחלתי לנגן איתו... שיר מעולה!!!

Glass Prison

New member
אנשים...

אני גם מת על העניין הזה של הדאבל בס של גל... אני מקווה מאוד שגם בשירים הבאים שלנו נכניס את האלמנט המדהים הזה...איפה שמתאים כמובן.. תודה על כל המחמאות... באמת... אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי לשמוע... אני ממש מודה לכם!

למעלה