מה המצב חולונים?

מה המצב חולונים?

אז לי ממש משעמם השעה פה היא 9:59 ואין לי ממש מה לעשות חוץ מלעשן את ההסגרית בוקר שלי אחחחחחחחח אני רוצה הביתה לחולון שלנו אז הי עידו מה המצב? ובני מה אתך? אנשים אני כבר מתה לחזור לארץ אני מוקפת מועדונים של הומוהים ולסביות לא שיש מלי מעיה עם זא אני פשוט לא ..... אז להכיר אנשים (גברברים) אין ממש מצב כול מה שנשאר זה להשמין לעשן ולשתות... וכמובן לשמוע OFFFSPRIN

שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

מתוקההההההההההההה חיים שלייייייייייי אחותייייייייייייי מה המצב????????????? אני מתגעגע אליך למרות שהיום ואתמול דיברתי איתך !!!!!!!

Mashina Girl

New member
היי שלי ../images/Emo8.gif

שמענו עלייך רבות,מעידו
. ברוכה הבאה לפורום
המממ..תהני [
] בחו"ל...
ו...אמממ..זהו!

benny afro

New member
שליייייייייייייייייייייי

אחותי התאומה!!!!! התגעגעתי !
מתי את חוזרת??? אני -->
ואת -->
(כאילו זהים...)

katykr

New member
שלום לך שלי, וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמעתי עליך רבות, ואני שמחה לדעת שאת מצטרפת לפורום שלנו. אני מקווה שזה יקל קצת את מעברך לארצות הברית. האם את מתכננת לחזור לארץ מתישהו? או שכרגע המעבר הוא סופי?

לצערי אני לא יודעת../images/Emo7.gif

אבל בני וכולם אין כמו בארץ , פשוא אין ארה"ב זה לא מה שכולם חושבים דרך אגב אני ממש גאה בי הצלחתי להיכנס לבר בארה"ב ולקנות הלכואל אנשים שמה זה לא כמו בארץ גיל השתיה הוא 21 אבל 21 שמה זה 21 גם את תבקשו מריזה סטלן שחונתי שיקנה לכם ותביא לא 5$ הם ממש לא מסכימים טוב אני גאה באצמי...................

RevitallicA

New member
כל הכבוד!

אלכוהול מקל על כל מצב...! לאן בדיוק בארה"ב עברת?

RevitallicA

New member
מה רע?!?!

אזור יפה...שקט כזה...לא? כן...אתמול היו התראות...ולא נראה לי שעשו איתן משהו... ביאוס.......!!!!

REDDITZ

New member
ש...ש...שלי!!!

MY OFFSPRING GIRL!!!! אז השמועות נכונות שלי בפורום הוריי!!! שיואו אני כל כך מתגעגע!!! אז באמת... תעשי חיים ותשמעי הרבה OFFSPRING נ.ב אני כבר לא יכול לשמוע יותר את AMAZED בלי להיזכר בך:)

למעלה