לגבי "אבל בכיף" הכוונה הייתה שבכל זאת יתן לי את המספר שלה לא שבכל זאת יעשה ממני רודף חחח
N neo6901 New member 30/11/06 #25 לגבי "אבל בכיף" הכוונה הייתה שבכל זאת יתן לי את המספר שלה לא שבכל זאת יעשה ממני רודף חחח
M mAAyAn 1 New member 30/11/06 #26 "את המספר שלה" זה כאילו את המספר שלי. כמובן שזה צריך לעבור אישור שלי... חסר לו...
M mAAyAn 1 New member 30/11/06 #29 אבל אני לא חמודה :/ לא כדאי לך... ומה יהיה כ"כ גרוע?המממ...אשמור את זה לעצמי בכל מקרה...שכח ממני. לא מעוניינת להכירך. תודה.
אבל אני לא חמודה :/ לא כדאי לך... ומה יהיה כ"כ גרוע?המממ...אשמור את זה לעצמי בכל מקרה...שכח ממני. לא מעוניינת להכירך. תודה.
N neo6901 New member 30/11/06 #31 בסדר בסדר אגב, גם אני לא ציינתי באף מקום שאני מעוניין להכיר אותך אבל אחרי כל השיחה הארוכה הזאת אני לא אתנגד איך שבראש שלך בכל מקרה...
בסדר בסדר אגב, גם אני לא ציינתי באף מקום שאני מעוניין להכיר אותך אבל אחרי כל השיחה הארוכה הזאת אני לא אתנגד איך שבראש שלך בכל מקרה...
S SuperGirl711 New member 1/12/06 #52 רגע, את רוצה לומר לי שהרעיון לא מושך אותך? לילה עם היצור הקריפי הזה... רעיון שקורץ לכל אישה!