מה המצב חבר'ה?

מה המצב חבר'ה?

המון זמן לא כתבתי הודעה פה... אבל אני משתדלת לקרוא את הפורום כל יום... האמת שלא ממש יוצא לי כל יום.. כי אני עכשיו בכיתה י"א וזה נורא קשה... במיוחד מתמטיקה (5 יח') שיש פוווווווווול שיעורים... *כל מי שעדיין לא יודע מי אני אז... אני shany tz8... פשוט החלפתי כינוי. טוב תראו... לא סתם פתחתי הודעה חדשה.. יש משהו שנורא מפריע לי... לפני כמה ימים חברה שלי הביאה לי מספר טלפון ואמרה לי שזה הטלפון של טלי שרון... אמרתי לה "מה? לא הגיוני בחיים.. מאיפה השגת אותו?" אז היא אמרה לי "זה בטוח הטלפון שלה.. מישהי הביאה לי אותו". קיצר.. אמרתי טוב אני אנסה להתקשר לראות לאן אני אגיע... התקשרתי ו.. ענתה לי מישהי מבוגרת.. אמרתי "שלום אפשר לקבל את טלי?" אז היא אומרת לי "טלי השחקנית?" אמרתי לה "מממ.. כן" אז היא אמרה לי "אתם טועים, כל הזמן מתקשרים אליי ומפריעים לי ולפעמים מעירים אותי בלילה מאוחר. אני טלי אבל לא השחקנית... אני כבר סבתא" (היא אומרת לי את כל זה ועומדת לבכות.. מסכנה) באותו רגע הרגשתי מ'זה לא נעים... אמרתי לה סליחה וניתקתי... אז חבר'ה... אני מאוד מבקשת... אם מישהוא יתן לכם את המספר: 03-5247069 אל תנסו אפילו להתקשר.. תארו לעצמכם שזו הייתה סבתא שלכם?! מקווה שתפנימו! אז שתיהיה לכם שנה טובה וחג שמח.. אוהבת מאוד
שני- שנשן.

HaDaRoSh

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

אני גם ככה לא מתקשרת לאפחד ולא רוצה טלפונים

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

נזק נזק תרדוף
שנה טובה

וואי איזה מסכנה הישה הזאתי וואי

זה מ'זה לא יפה! בכלל להתקשר לשחקנים גם זה לא יפה! זה ממש ממש לא יפה להתקשר אליהם ולחדור לחיים הפרטיים שלהם ומסכנ האישה הזו ממש וואי אני כ"כ אוהבת זקנים.. חח

Sweet Angel 22

New member
נצל"ש

כתבה נחמדה מפנאי פלוס אני חושבת הזה..או אולי הקודם....אין לי שמץ...אבל הנה הכתובת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2974663,00.html

למעלה