מה המצב חברה ??

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
מה המצב חברה ??

טוב אני רואה שהפורום שוב מתחיל להתייבש כמו הכנרת ודי משעמם פה !!!! אז החלטתי לשאול שאלה שחשבתי עליה היום ואולי היא תעיר את טאז שהלך לשון שנת חורף מאוחרת אבו-דני שגם כן וכל שאר האנשים המענינים שיש פה... אז השאלה : איך זה שבמשטרה משתמשים בפרשים רכובים על סוסים באזורים שיש בהם אספלט??!! הרי יש להם סוסים גדולים (הנוברים וכו´) בטוח לכל הסוסים שלהם יש פרסות כי בטח למשטרה אין באמצע ת"א מרעה לסוסים שלה אז הסוסים שלהם חיים בתאים נכון?!!?! אז איך זה שהם מסוגלים לעבוד עם הסוסים על האספלט כי הרי הפרסות מחליקות עליו נכון?? אז מי ידע את התשובה?????

taz512

New member
לא הוגן

ניצחת אותי בשתי דקות. ואני בטוח שאני התחלתי לכתוב את ההודעה לפניך. את כתבת רק שתי מילים. אבל לקחתי לפחות מקום שני מכובד
טאז שד זריז (אבל לא מספיק)

taz512

New member
במקרה הכינותי מראש....

תשובה
מדובר בפרסות מיוחדות מדמוי פלסטי\גומי. שמונע החלקה. וזה באמת משהו מעוד פשוט. תתקיל אותי
והפורום קצת יבש באמת אבל אין מה לעשות בכל פורום שאני מכיר יש תקופות יבשות. אבל לא לדאוג הפורום יחזור למצבו הטבעי במהרה. טאז שד עם תשובות

ובמקום השלישי והמכובד....

בהפרש של 3 דקות מהאלופה, ודקה אחת בלבד מטאז שבמקרה ידע את התשובה....
: פילי!!

taz512

New member
במקרה?! במקרה?! במקרה?!

במקרה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! רק שתדעי לך אנרכיסטית יקרה שיצא לי לעבוד עם הסוסים האלה. ולראות פירזול עם פרסות כאלה . דבר מסובך מאוד ויקר להחריד. אז בלי להשמיץ!!!!!!!! ואני לא מכיר פה סמיילי שמוציא לשון
טאז השד המטורף לחלוטין

אהה

אז גם במקרה ידעת, וגם אתה מתגאה ומתלהב מכך שראית פירזול של סוס... ביג דיל... מי פה לא ראה?

אני לא ראיתי..../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

פחח...טוב, אבל זה לא נחשב, אני רוכבת רק איזה שבעה חודשים.. נ.ב פרסות מגומי??? מגניב... אז אם הסוסים קופצים או עושים רודיאו אז הם מקפצים כמו כדור גומי כזה?
(בוינג..) ד"א.. מה הגובה של הסוס הכי גבוהה? המ.. צריך איקון של פרסה..

filly

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

לטאז - הנה סמיילי שמוציא לשון ->

למעלה