מה המצב חבר´ה!?

מה המצב חבר´ה!?

אהלן חבר´ה תראו אני חדשה כאן ובפורומים בכלל! התחלתי לראות אירוויזיונים מ-99 ויש לי הקלטות של 2000 ו-2001 אוף איזה באסה שנה הבאה אנחנו לא משתתפים ! טוב מי שרוצה לדבר שישלח לי תגובה או הודעה לאימייל [email protected] יאללה בייי!

אני היום במצב רוח קרבי מאוד מאוד

אני נורא עצבני ולכן אני אבקש סליחה מראש אבל... את שרוטה!?!?!?!?!?!!? מה זאת אומרת לא משתתפים??? איפה את חייה? מאדים???????????????? אפילו חבר שלי שכל הזמן טוען בפומבי "השיר הכי אהוב עלי בארוויזיון הוא השיר הסומלי מארוויזיון 37 באוזבקיסטן" אפילו הוא יודע שאנחנו משתתפים שנה הבאה!

זה מה שקרה

אני וחבר שלי היינו בדרך לאולפני הרצליה בשביל לשבת על הארכיון לפינת מגנטיטס של השבועיים הבאים ובדרך שתי עובדות דרעקיות מתקשרות אלינו ואומרות לנו שכבר מאוחר אחרי שכבר נסענו שעה וחצי בדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך התרגזתי!!!!!!1 ואני עדיין כועס.. לפחות דיברתי עם הבוסית שלהן והיא אמרה שהיא תחטיף להם מנה... אבל עדיין אני כועס על הטירטור

אנחנו לא משתתפים ב-2002!../images/Emo7.gif

אנחנו לא משתתפים כי רק 15 המקומות הראשונים משתתפים שנה הבאה ואנחנו זכינו מקום 16 !!!

אז"ש, אנחנו משתתפים השנה.

נכון שעל פי החוקים הישנים לא היינו אמורים להשתתף. אבל, בשל מחאה ישראלית ובעיקר בשל העובדה כי ארבע המדינות הגדולות (שתשתתפנה בכל מקרה - ללא קשר למיקומן בתחרות) שובצו בין 15 המדינות הראשונות. נוצר מצב כי רק 22 מדינות היו לוקחות חלק באירוויזיון 2002. לכן, הוחלט כי גם למדינות שהגיעו למקום ה- 16 וה-17 תתאפשר ההשתתפות להשתתף. ישראל היא המדינה ה-16, פורטוגל ה-17. פורטוגל ויתרה, ליטא שובצה במקומה. זהו. תא"י.

אייל_18

New member
אל תקשיבי לו ../images/Emo124.gif

סתם. אנחנו משתתפים רק בגלל שאיגוד השידור האירופאי זה אירגון לא יציב ולא רציני, שלא אוכף את החוקים של עצמו ו*מסדר* מי יישתתף ומי לא לפי איך שנוח לו. "קטעים" איתם! !NOT לטביה נכנסת לתחרות, ולא הולנד. שתיהן סיימו במקום 18 עם 16 נקודות. אז למה דווקא לטביה? EBU לא אמרו למה. כנראה שזה בגלל שללטביה היו 8+8 נקודות, ואצל הולנד ה-16 נקודות הורכבו אחרת, וללטביה היה ניקוד גבוה גבוה יותר, בעצם. אין להם שום זכות לעשות את זה! לפי החוק שהם עצמם חוקקו, רק במקרה של תיקו בין 2 המדינות המובילות בודקים למי יש יותר 12-10-8 כדי לקבוע מי ניצח, אבל אם יש למדינות אחרות, שלא מובילות, סכום זהה של ניקוד - לא סופרים שום נקודות, הם פשוט מגיעות לאותו מקום. EBU הייתה בבעיה, והכי נוח לה היה להכניס את לטביה עם ה 8+8 שלה, למרות שאין חוק שמרשה את זה, ולמרות שהחוק אפילו אוסר את זה... בקיצ קיצ, מה שניסיתי להגיד זה שהם לא רצינים - אבל לפחות ישראל תהנה מזה ב 2002. ולטביה.

למעלה