מה המצב בננות?

אני צריכה לעבור מבחן מעבר......

וזה יומיים אחרי הטיסה שלנו לטורקיה!!!!! טוב יש לי רק ברירה אחת..... לקחת איתי את המחברת......... שיהיה לי בהצלחה! נ.ב. שימו לב שרק לי אן חמסה בחיים!!! ואני עוד מאחלת לכולם........

בשעה טובה ומוצלחת

סיימתי את התיכון ואת הלימודים!!!!! (למרות שנשארו לי עוד 3 בגרויות...) היום קיבלתי את התעודה הראשמית שבו כתוב שסיימתי 12 שנות לימוד!!!! קיבלתי ציון לשבח בספורט ובמגמה שלי חינוך....!!! איזה יופי!!!! כמו כן קיבלתי ספר מחזור ועוד ספר מעפן שראש העיר חילק משהו של טיולים ואיזה מתנה חמודה. הקיצר היום זה היה היום האחרון שפגשתי את המחנכת שאיתה עם כיתתי במשך 4 שנים ואת הכיתה שלי שאני מאוד אוהבת.. וזהו.... כבר מתגעגת.. שונאת פרידות!!!!!!!

איזה כייף לך סיימת ללמוד!!!

לי נשארו 3 שנים מעצבנות עם בגריות קיצר אני יסבול הרבה... אני גם יצאתי לחופש בשעה טובה ומוצלחתת...... קיבלתי גם ספר מחזור.. והיה לי נורא עצוב לעזוב את הבית ספר.... בכל זאת אני עוברת לתיכון...לצערי הרבב

בנות......

בבקשה אל תדברו על תעודות ועל איזה כיתה אתן עולות! כי אני בגלל שהחסרתי כ"כ הרבה והלכתי לבדיקו וטיפולים וכל החרטא של המחלה הזו הפסדתי ה-מ-ו-ן חומר ועכשיו אני בסימן שאלה על כיה ח'!!! הציונים שלי ירדו לאללה!! אז בבקשה תתחשבו בי!!!

לקרן וליאת

קודם כל ליאת, בתיכן רק מתחילים החיים האמיתים זה פשוט השנים הכי יפות שאת לא יכולה לתאר לעצמך, אני לדוגמא אם הייתי יכולה הייתי מתחילה את התיכון מהתחלה..... כל סוף היא התחלה של משהו חדש... למרות שהפרידה כואבת.. (מי כמוני יודעת...). וקרן, אני בטוחה במליון האחוזים שאת תעברי את המבחן הזה ואת תעלי כמו ילדה גדולה לכיתה הבאה כי לפי מה שהכרתי אותך את ילדה חכמה את תצליחי בקלות!! מאמינה בך וסומכת עלייך!! שיהיה לכולנו בהצלחה בהמשך הדרך, לכן בבה"ס ולי בצבא.....!

תיהיה בטוחה בזה

ותאמיני לי שהזמן יעבור לך מהר לפני שתקלטי כמה למדת.... הלימודים בתיכון זה לא הכל... תאמיני לי את הזמן הזה בתיכון בחיים לא תשכחי...

למעלה