מה המצב בננות?

מה המצב בננות?

ביררתי בקשר להופעות בפסח ואמרו לי שהם מופיעות בפסח בסופרלנד מהתאריך 6.4-12.4 אני מקווה לראות אתכם....

גגגגגגםםםםםםם אאאאאאאנננננניייייייי

זו שעת החירפון שלי ואני מממממממממממווווווווושששששששווווווגגגגגגגגגעעעעעעעעתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! "ואז תראה איך שאני הולך יפה בדרך והולך והולך והולך והולך.........." נ.ב. אם אניככה הרבה זה יהיה שיא עולם!!!!

אין סיכוייייי...חחחחחחחחחחחחחחח

איזה כיף לכם אתם (קרן וליאת) יוווו כמה שאני מקנאהה בכםםם!!!! אני גם רוצהההה!!!

../images/Emo39.gif גמני הולכתתתת../images/Emo70.gif

אממ...יש יום סגור כנראה לחיילים אז אני מזמינה מהכרטיס של אחותייייש
באיזה תאריך אתן הולכות? [אולי נעשה מפגשון של הפורום
]

אין לך מה לקאנות!!! אולי קצת נשמה

אבל תנסי לבואאא... אני יבוא לטבריה ויביא אותך..חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח..נשבעת לך!!!!! אולי ככה יהיה לקרן עם מי לעלות למתקנים!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח אני מקנאההה!!!!! את באמת תבואי לטבריה??..הלואי שכן!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח למה את לא רוצה לעלות עם קרן למתקניםםםם?..........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בשמחה ייעלהה איתה!!...רק אם הייתי הולכת לסופרלנד...או איפה שזה לא יהיה...

למה אני לא רוצה?!?!?!!?

פעם אחת עליתי לשם עם חברות שלי לאיזה מתקן כמעט קיבלתי שיתוק!!! אני לא עולה לאף מתקן!!! שירן את חייבת לבוווואאא!! אם את לא תבואי אני יבכה!!! תנסי לבוא פליייייייייזזזז...

חחחח הכי אהבתי בסופרלנד...

את הבול עץ שהוא כמו סירה...והוא עולה מין עליה (והכל זה בתוך מים) ואחרי העליה צריך לרדת ואני הכי הכי אהבתי תדבר הזה!!!..ופה ושם קצת נרטבים אבל זה כיףף שחבל על הזמןןןן!!! הייתי נורא רוצה לבוא לסופרלנד אבל אני יודעת שאמא שלי לא תסכים לי!

שירי אן לך מה לקנא!!!!!!!

כל מה שא צריכה לעשות זה גם כן לבוא לליאת באותו התאריך שאני אבוא!!!!! (אם ליאת מסכימה)

למעלה