מה המצב, אנשים????!!!!

fluppster

New member
מה המצב, אנשים????!!!!

במסגרת המנהג החדש-ישן שלי לכתוב הודעה בפורום בערך פעם בשנה, נתקפתי פתאום צורך לעשות זאת שוב. נחמד לראות שיש כאן עדיין המון ותיקים מהימים הטובים של הפורום, לפני שהוא הפך לאיזה מפלצת תלת-ראשית. אז הנה אני, חן, fluppster בשבילכם, שוב מבלבלת לכם בשכל. אני עדיין משרתת בצבא (בצפון הרחוק, חמשושים קבועים), עוד 3 חודשים משתחררת (אם לא יתנו לי לעשות קצת קבע), עדיין עם החבר המקסים שלי, אריה (שלשום חגגנו שנתיים וחצי!), עדיין חולה על הארי פוטר (הספר השישי היה פשוט מדהים, הרבה יותר טוב מהחמישי), ומחכה לצאת הסרט הרביעי- מתי זה אמור לקרות? אז מה איתכם, אני אשמח לעדכונים. ודרך אגב, סיגל וטל, אם אתן עדיין פה, לפני איזה 3 שנים השארתן אצלי בטעות את הספר השלישי של ה"פ, והוא עדיין אצלי, אם תרצו...
אז לבינתיים, אוהבת ומתגעגעת, חן.

חחחח 3 שנים../images/Emo6.gif

מה קורה חן
זה שקד^^... דווקא את הספר האהוב עליהן הן שכחו
טחחח

fluppster

New member
היי שקד!

מה המצב? אני פשוט כל פעם רואה את הספר על המדף בחדר שלי וחושבת שאולי הגיע הזמן שיקחו אותו בחזרה.... למרות שהן בטח כבר קנו מזמן ספר חדש...

AGENT SHESH

New member
תוכניות לשנים הבאות:

2006 - את משאירה כאן את הכתובת שלך 2007 - סיגל וטל שואלות אם אפשר לבוא 2008 - את אומרת להם שלא, יותר מאוחר, כי. בדיוק יש חתונה וזה.. 2009 - את אומרת להן שיבואו. 2010 - באיחור קליל - הן מגיעות אלייך, ואת נזכרת שהשארת את הספר בבסיס שלך, חמש שנים אחורה. 2011 - הנה הן מגיעות שוב, ולאחר שטרחת ללכת לחפש בבסיסך הישן-נושן הבאת את הספר, והוא בידיהן.

De-Panther

New member
אתמול../images/Emo11.gif באמת אתמול|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יצא הסרט הרביעי מצאת זמן לשאול את זה

fluppster

New member
היי אתי!

תחילת דצמ'? מעולה. אחלה מתנה ליום הולדת (30 בנוב')....

Night line

New member
מה את באמת אוהבת את הסרטים?../images/Emo124.gif

היי זאת הדס והגעתי לפורום דיי קרוב לזמן שאת עזבת אז בטח לא תזכרי אבל אתמול מצאתי את הפאנפיק שלך בחדר שלי (מודפס) עוד מאז. אההה.. |4u|

חן!../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

חשבתי עלייך כשקראתי את השישי.^^ כזה "חן בטח נהנית מכל ההארי&ג'יני רון&הרמיוני..."
נחמד שאת כותבת מדי פעם.

נכון? גם אני חשבתי את זה ../images/Emo2.gif ../images/Emo57.gif

וגם ראיתי את חן באייקון של שנה שעברה
(או שמא זה היה בעולמות?
)

fluppster

New member
באמת?

הסניליות, אח, הסניליות.... אני כבר לא זוכרת אפילו מתי הייתי באייקון (או בעולמות), נדמה לי שזה היה בפסח. אבל אני הרי סנילית....

fluppster

New member
../images/Emo13.gif

ברור שנהניתי מכל ההארי&ג'יני רון&הרמיוני! זה היה מושלם! בעצם זה היה כמעט מושלם, כי הסוף קצת חיסל את כל הרומנטיקה... עוד סיבה לחכות לספר השביעי והאחרון... אז מה קורה איתך?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חן ( הבת)../images/Emo3.gif

כן הכינוי הזה ידבוק בך. ^___^. טוב לשמוע ממך, הסרט הרביעי יצא בקרוב באמריקה נראלי,
קמומיל.

אני אשמח לקבל את הספר ../images/Emo3.gif

אם את עוברת בראשל"צ מתישהו / באה לאיילון (בעצם, לגבי איילון, השמיטי את ה"אם". את באה
)

למעלה