מה המצב אנשים?

מה המצב אנשים?

אני כרגע חזרתי מהמפגש שהיה לנו היום. רציתי להגיד לכם שהיה פשוט מדהים, הייתם גדולים מהחיים. אמנם עכשיו די עצוב בגלל שסיימנו את הצילומים וכמו שהבטחתי לכם אני פה ואני אמשיך לבקר ולכתוב לכם. אני אוהב אתכם והלוואי ונמשיך להתראות גם בעונה 2 של "פיק-אפ". תודה תודה תודה על היום, חולה עלייכם ומקווה שנהנתם כמוני וכמו שאר החברים מהסדרה.

elad2419

New member
אביב ראיתי אותך!

אני הילד הבלונדי החבר של הילד שאמא שלו מכירה את אבא שלך! היה באמת ממש כיף ואני אישית נהנתי מאוד..

מורנת

New member
אביב אני מתה עלייך אני רציתי לבוא

היום אבל לא הצלחתי. אני פשוט מתה עלייךךךךךךךךך אתה ה
שלי אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מורנת

לירזולה

New member
היי אביב אני חדשה פה. אבל רק נכנסתי

כדי לכתוב לך שאתה הדבר הכי מושלם שיש בעולם. אני ראיתי אותך לפני יומיים אבל אתה בטח לא יודע מי אני אבל שתדע שאני מאוהבת בך מלאך שלי. אני דברתי עם אמא שלך אפילו אתה יכול לשאול אותה אז רק שתדע.

היי אביב מה שלומך? אני מקווה שאתה

זוכר מי אני. שלחתי לך מסר בפרטי לפני כמה ימים. שמעתי שהיה אחלה מפגש ושאתה היית הכי הורס(די ברור) אוהבת אותך ותמשיך לכתוב לנו.

אביבבבבבבב..

איזה חמודד אתההההההההההההההההההההההההההההההה.. ווווואייייייי... היה הכי כייף בעולם..כמובן שאנחנו נהנינו.. אוהבץת המוניםםם..עדידו'ש..

barr14

New member
=]

חחחח היה מעולה, היה נחמד לראות אתכם... ודרך אגב המפגש היה לטובתך:p, גרמת לי להעריך אותך יותר=] נקווה שיהיו עוד כאלה! אוהבת בר <זאת עם היד השבורה, זוכר?;) >

barr14

New member
למה צחקתי?

קודם כל כי זה הצחיק אותי, כמה מזל יכול להיות לי ביום אחד?! חח אתמול נקעתי את היד... דבר שני אני לא אתחיל לבכות נכון?... אז אם זה מצחיק ולא כאב מספיק בשביל בכי אז החלטתי לצחוק=]

אביב תיכנס :)

אתה כזה מושלם אתה מדהים ואתה כל כך נחמד וסימפטי.. אתה מהמםםםםםם ואני חולה עליך היה כל כך כיף :):):) הנה תמונה :

חחחח ברור איך שהגעתי העלתי למחשב

לראות את כל התמונות של הממהים שלי ..כולם בסידרה הזאת מו שלמים אין אחד מכוער... ומקס...אחחחחחחח מדהים..דיויד בקאהם בקטן יואואואו איזה חמוד :)

אני לא מאמינה שפספסתי אותו שוב

יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה שלייייייייייייייייייייייייי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שמשיתה

New member
איזה מהמםםםםםםםם../images/Emo160.gif../images/Emo23.gif

עדן את חייבת להגיד לי. איך המושלם הזה במציאות? אנימטורפת עליו

מושלם כמו שהוא בסידרה

את לא מבינה איזה חמוד הואאאאאאאאאאאאא הוא הרים את חברה שלי. חח היא עושה לו "אפשר תמונה?" הוא עושה לה "בורר" והרים אותה יואו הוא מדהים את לא יודעת..

למעלה