מה המצב אנשים?? איך עבר השבוועע?? יש חדש??
ה הפצצה בסטייל New member 14/1/05 #2 וואלה...חיים התחלנו לצבוע כיתות למסדר מב"ס וזהו לכל מי שורצה לדעת ניפתח כחוכב נולד של ח"א. אמ...מה עוד..ותאחלו לי בהצלחה אני נבחנת בחידון ח"א שיערך יום שלישי. אז שיהיה לכולם שבת שלום....וסוף שבוע הכי מדהים בארץ...
וואלה...חיים התחלנו לצבוע כיתות למסדר מב"ס וזהו לכל מי שורצה לדעת ניפתח כחוכב נולד של ח"א. אמ...מה עוד..ותאחלו לי בהצלחה אני נבחנת בחידון ח"א שיערך יום שלישי. אז שיהיה לכולם שבת שלום....וסוף שבוע הכי מדהים בארץ...
D DemonDog New member 14/1/05 #5 בהצלחה!!!! חחחח אם אני הייתי משתתף בחידון היה די ברור מי המנצח... ד"א, מה הפרס לזוכה?
ה הפצצה בסטייל New member 15/1/05 #9 ../images/Emo3.gifהפרס הוא... 500 ש"ח מילגה ללימודים,יפה דווקא מכובד בשביל חדון. ותודה רבה...אני מקווה שאני יעלה טוב אני יעדכן אותכם כבר... תביאו לי שוקולד...
../images/Emo3.gifהפרס הוא... 500 ש"ח מילגה ללימודים,יפה דווקא מכובד בשביל חדון. ותודה רבה...אני מקווה שאני יעלה טוב אני יעדכן אותכם כבר... תביאו לי שוקולד...
ה הפצצה בסטייל New member 15/1/05 #11 ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifיאוווו........... תודה...איזה חמודים.. אבל אם זה היה במציאות זה היה יותר נחמד... אבל...עצם הרעיון..כל הכבוד מגיע לכם צל"ש..
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifיאוווו........... תודה...איזה חמודים.. אבל אם זה היה במציאות זה היה יותר נחמד... אבל...עצם הרעיון..כל הכבוד מגיע לכם צל"ש..
ה הפצצה בסטייל New member 15/1/05 #12 כשיש... כשיש לי שוקולדים כאלו טעימים אני בטח לא יחשוב על פתיבר...
ה הפצצה בסטייל New member 15/1/05 #14 יא...../images/Emo140.gif אל תיהיה עצוב...הכוונה שלך היה מזה מתוקה באמת.. אבל זאת המציאות.