מה המצב אנשים?

מה המצב אנשים?

צר לי להגיד לכם אבל אני עוזבת את הפורום... אני מאחלת לכולכם חופשה מהנה והמון הצלחה בלימודים ובכלל בחיים... אני יכנס לפה מידי פעם... אזז ביי ביי לכולכם

../images/Emo7.gif אני יתגעגעעעע!!!!!!!!

אבל אם את אומרת שאת תיכנסי לפה מידי פעם אז סבבה! ושתיהיה לך גם חופשה מהנה!! חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!! ביי יפיופה!

שרון את חיה?!?!?!?!?!?!?

תודה לכולכם אתם עדין יכולות לדבר איתי באייסי ושרון יש לי שיחה ארוכה איתך אז תשתדלי להכנס..... שירן יפה שלי גם אני חולה שרופה עליייךך חיים שלי מוווווווווווואההה....!!!

חחחחחחח...וגם במסינג'ר....

אין מואאאאהה ענקית יותר משלי...!! צ'טערת..!!!! איזה קרועה הילדה הזאת אני מתה..!!!1

חחחח תציקו לההה תציקו לה במסנגרר

זה כיף לאלללהה!! חחחחחח חולה עליךך!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג עד כמה!!! קיפי קטן שלייייי!!! חחחחחחחחחחחחח שוקולד טעים מתוק!! משגעעעעעעעעע!! מטמטםםםםםםם!!

את אוהבת להציק לי אה??!

סוכריה קטנה ומגעילה שלי..!!! אני לא מרשה לאף אחד להציק לי חוץ ממך!! והרגת אותי עלק קיפי יווווו כמה שנים לא קראת לי כך..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח את לא יודעת עד כמההה

זה כל כך מהנהההההה!!! כדי לכם לנסותתתת!!!! אל תתיחסווו אליהה תציקו לההה!!! קיפ קיפפפפפפפפפ מתוק שלייייייייייייייי!!! = קיפי... חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךך!! לאבבבב יווווווווווווווווווווווווווווו!!!

האי סי שלי משוגע!!!

כנסי למסנג'ר........ איזה שיחה יש לך איתי?? אני סקרנית..

אני נכנסת אבל יש בעיה

את לא נמצאת שם!!! יש לי שיחה איתך את תהיה סקרנית עד שנדבר אני מקווה שזה יהיה מהררררררררר

אמממ

יש לי בכלל אתהמסנג'ר שלך? אני כבר לא יודעת מי זה מי ברשימה שלי.. חחחח כתבי יום ושעה ואני אשתדל להיכנס.. מתאיםנגיד יום ראשון (מחר)ב-11 בבבוקר?

למעלה