מה המצב אנשים אני נדב למי שמכיר ורותם.. את אחלה נהגת! נוסעת בדיוק כמו חיים הכט
T tablul New member 29/4/04 #1 מה המצב אנשים אני נדב למי שמכיר ורותם.. את אחלה נהגת! נוסעת בדיוק כמו חיים הכט
T tablul New member 29/4/04 #3 חחח ממש לא אני חושב שאת נוהגת בסדר.. קצת, הרבה, מאוד לאט, וברגל אני לוקח אותך אבל בסך הכל את זאת עם הרישיון לא אני, אז אני סותם תפה.
חחח ממש לא אני חושב שאת נוהגת בסדר.. קצת, הרבה, מאוד לאט, וברגל אני לוקח אותך אבל בסך הכל את זאת עם הרישיון לא אני, אז אני סותם תפה.
ר רייצל87 New member 29/4/04 #4 לרותם וואלה צריך לקחת אותך לתוכנית של חיים הכט הזה את בטוח תגיעי לאילת
S SavageGirl1 New member 29/4/04 #6 חחחחח אתם רציניים? רותם נוהגת ממש בסדר , אני אישית עדה לכך שלפעמים היא נוהגת אפילו יותר מדיי מהר אז סתבו!
חחחחח אתם רציניים? רותם נוהגת ממש בסדר , אני אישית עדה לכך שלפעמים היא נוהגת אפילו יותר מדיי מהר אז סתבו!
ר רייצל87 New member 29/4/04 #8 חחחחחחח אני לא צוחקת... אני לא צוחקת רותם נוהגת ממש בסדר אבל היום היא ממש הגזימה היא כמעת עלתה לי על הרגל...
חחחחחחח אני לא צוחקת... אני לא צוחקת רותם נוהגת ממש בסדר אבל היום היא ממש הגזימה היא כמעת עלתה לי על הרגל...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 29/4/04 #16 טוב,חלאס..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif זה הופך להיות פורום על הנהיגה שלה..
טוב,חלאס..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif זה הופך להיות פורום על הנהיגה שלה..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 29/4/04 #7 ברוכהבא..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif
T tablul New member 29/4/04 #13 ויצא לי לראות אותך נוהגת גם נכון? כי אם אני זוכר נכון.. את נוהגת אחלה ובאמת אין תלונות על הנהיגה שלך.
ויצא לי לראות אותך נוהגת גם נכון? כי אם אני זוכר נכון.. את נוהגת אחלה ובאמת אין תלונות על הנהיגה שלך.
ה השנייה מנצר האחמיות New member 29/4/04 #14 טוב,אז עברת ת'מבחן..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif אם אין לו תלונות על הנהיגה שלך..
טוב,אז עברת ת'מבחן..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif אם אין לו תלונות על הנהיגה שלך..
F faith2 New member 29/4/04 #19 מה שמזכיר לי אלה!../images/Emo46.gif את חייבת לי סיבוב! עדיין לא עליתי איתך לסיבוביישן