מה המצב אנשים ?

פנומן 72

New member
מה המצב אנשים ?

אני יושב פה במספרה מת משעמום. אז התחברתי עם ה- E71 לרשת אלחוטית של מישהו ... נזכרתי שאתמול הייתי במרכז ואבדתי בדרך פתאום אני רואה את הבנין של תפוז ... אז אמרתי לעצמי שהנה פה כל המנאייק יושבים ... חחחח סתם סתם יש בתפוז אנשים טובים רק שעוד לא נתקלתי בהם... עכשיו הוא שם צבע לאיזה נערה... אני מחכה המון זמן ועכשיו אני אשלח את ההודעה ואם הרשת תתנתק אז הלכה ההודעה. חיבור מהיר יש למניאק הזה שהתחברתי אליו ...

Love Today

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה עם המפרצים

סתם.. תקשיבו מה קרה לי לפני שעה, אתם מתים.. הלכתי לסופר לעשות קניות [ בדר,"כ זה לא התפקיד שלי..אבל אין מה לעשות המצב מחייב], בלהלהלהל.. אני יוצאת מהסופר ואני קולטת ארנק של גבר, זרוק..לקחתי אותו אין שם שום דבר לא תעודת זהות לא כלום. 600 שקל בשטרות, וכמה ניירות כאלה מקופלים ומקומטים . לא ידעתי מה לעשות, התקשרתי למשטרה אמרתי להם שאין פרטים מזהים אין כלום לא יודעת מה לעשות, אמרו לי שאין פתרון להשאיר את זה שם. סבבה השארתי את זה, המשכתי ללכת.. פתאום חשבתי לעצמי אולי יש שם איזה משהו, אולי הניירות לא יודעת.. אני חוזרת לשם אני רואה כבר 3 ילדים לוקחים את הארנק. דפקתי ריצה אחריהם, עוד שניה שברתי את כל העקבים באמצע הרחוב. שיחקתי אותה כאילו זה שלי "יאאאאאאאוו הארנק שלי איך מצאתם אותו" זה הרגע שכישורי המשחק שלי מתעוררים בי :) דמעות והכל.. החזרתי אותו התחלתי לחפש בתוך הנירות אם יש איזה משהו. ואז מצאתי מספר טלפון רשום, התקשרתי אליו ענה גבר מבוגר [ כנראה חבר או מכר] סיפרתי לו את הסיפור הוא נתן לי כתובת ושם של בן אדם. הלכתי לכתובת הזו [ 2 אוטובוסים] עוד שניה נשבר לי הגב גם מהעקבים וגם מהקניות, רק אלוהים יודע למה לא יצאתי עם האוטו! וזה בתים כאלה מוזנחים וזה, אני באה לשם אני רואה ליד הבית יושב בן אדם ממש מבוגר ונראה כזה בפאניקה, שאלתי אותו האם זה הוא הוא אמר שכן..ואז החזרתי לו את הארנק. רצה לתת לי כסף ובלהלה.. בסוף הלכתי וחזרתי לביתי בשלום :) שבת שלום

זיקן

New member
מנהל
גמני מצאתי משהו הרבה יותר יקר

כרטיס זיכרון 16 גיגה.. כששמתי אותו מחשב היתברר לי שזה ממש אוצר היו שם כמה מאות תמונות של איזה זוג (מכוערים) שחרש את ארה"ב בטיולים ועוד כמה וכמה תמונות של המשפחה שלהם הראתי את זה להרבה חברים עד שבמיקרה אחד החברים (תימני כמובן) זיהה את הבחור והצליח להקים איתו קשר בעל הכרטיס הגיע אליי כבר באותו יום כולו ניפעם בהכרת תודה וברכות אינסופיות לקח את הכרטיס ונעלם.. אח"כ היתברר לי שהוא מנהל עבודה בחברת "סנו" ואחראי לשיווק על כל מחוז הצפון..

Love Today

New member
ואוו.. בחיים לא שמעתי על מישהו שמצא כרטיס

זיכרון. מוזר..

פנומן 72

New member
אפרופו מציאות והכרת תודה

הייתי עם חברתי הקודמת באיזה צימר בצפון והיא מצאה מצלמה דיגיטלית יקרה מאוד משהו כמו 1,500 ש"ח. בגלל שזה היה קיבוץ אז השארנו הודעה במזכירות שאם מישהו איבד מצלמה שיבוא אלינו ויוכיח כי היא שלו. בינתיים אני והיא חרשנו על התמונות שהיו על הכרטיס. לא עברה שעה ובן אדם התדפק על דלת הצימר בזמן שאכלנו ארוחת צהריים. הוא נכנס, ראה את המצלמה על המדף שמעל שולחן האוכל, שלף אותה מהשרוך, מלמל משהו כמו "תודה" והלך.

פנומן 72

New member
את מאמי אמיתית

אני מקווה שהחבר לא יתעצבן, כי בכל זאת 600 ש"ח זה סופ"ש בבית מלון צנוע ...

חבל שלא הורדת להם את השלטר

אמנם זה לא היה מוריד את תפוז, רק את המחשבים והמקררים שלהם. גם אני עוד לא נתקלתי במישהו טוב מצוות תפוז. כולם חראות.

פנומן 72

New member
חראות וטפשים

חראות הם אלה שלא מקדמים אותך. טפשים הם אלה שכן ... חחחחחחחחחחחחחח

למעלה