מה המצב אני יותם..

יותם16

New member
מה המצב אני יותם..

אני בן 16 וחצי וחולה על מאיה לדעתי היא בקרוב תגיע לחו"ל היא גם יפה וגם קול מדהים.. ה-ICQ שלי 345022710

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif נעים מאוד../images/Emo70.gif

יקיר 17.5 לא מאמין שמאיה תגיע לחו"ל, לא בגלל חוסר כישרון... במשך הזמן משהמדינה הזאת קמה יחד איתה קמו איתה כישרונות ענקיים וזמרים אגדיים שמכניסים אפילו את מדונה לכיס הקטן, אלא מסיבה פשוטה כי תמיד הדיוות הישראליות מנסות לפרוץ לחו"ל עם שירים מעאפנים...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אף אחד לא מכניס את מדונה לכיס הקטן
נכון שהיו זמרים ישראלים מעולים, אבל הם לא יותר ממדונה קודם כל
וגם נכון שאלה תמיד שירים מעאפנים, כמו Time For Peace של ריטה... נו באמת... היא מצפה שזה מה שבני נוער אירופאים ישמעו

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif Time For Peace מהמם../images/Emo70.gif

והוא לא מיועד לבני נוער
וחוץ מזה השדרים התלהבו מריטה באירופה דווקא

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif אז כנראה שרק השדרים...

או חלקם לפחות.... קנו את האלבום

וולקם

אני דווקא כן מאמינה במאיה יותר מכולם.. אני סומכת עליה שהיא תצליח ובגדולל הנה כבר עכשיו פסטיגל ואני גם מקווה שאירוויזיון... ומפההה היא תגיע רחוק.. אל תשכחו שדנה אינטרנשיונל הגיעה לחו"ל אחרי האירוויזיון וגם אחרים אותוה הדבר... אני סומכת עליה עם עיניים עצומות קודם תנו לה להנות טוב טוב מההצלחה שלה פה.. ואחר כך היא תפרוץ גם לחו"ל ותכבוש בגדול!! אוהבת אותך מאיוש!!!

oved16

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

כנס לאתר שלי: www.mayab.2ya.co.il

יותם16

New member
למאיה יש הכל לדעתי

יש לה קול מדהים, היא פצצה מתקתקת, ויש לה קריזמה רק צריך שיראה אותה באיזה שהיא הופעה שם גדול בעולם המוזיקה ויקח אותה להפועות בחו"ל,והיא תשים את ישראל על מפת המוזיקה העולמית

*כריזמה ..ואתה צודק לדעתי

יש לה גם אחלה מבטא באנגלית וגם המון נוכחות ורצון ואמביציה - רק ניהול נכון והיא יכולה לנסות את מזלה שם - כותבים טובים גם - שיכתבו לה להיט ואז היא אולי תפרוץ למצעדים ו...יאדה יאדה יאדה
צריך המון מזל וכמה מרכיבים ביחד - ככה שזה לא קל , אבל היא יכולה לנסות בכיף

למעלה