מה המסנג'ר שלכם?

טַלי

New member
מנצל"שת ../images/Emo26.gif

כתוצאה מחום
ומזה שלא הלכתי לבצפר.. קבלו שאלון! שם- גיל- מאיפה הגיע הניק בתפוז- באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף- יש לך בלוג?- ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: המוזיקה שלך: חיות מחמד: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: איך הגעת לפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: הספר האחרון שקראת: מנגן ב: קור או חום: גשם או שמש: דראקו או הארי: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הספר או הסרט? אתה נלחץ ממבחנים? ספרים באנגלית - כן או לא? סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? חלום בהקיץ: בשבת- ידיעות או מעריב? קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? התחלה או סוף? הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט?

טַלי

New member
אני אני אני!

שם- טלי גיל- 14 וחצי מאיפה הגיע הניק בתפוז- השם שלי דהה באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף- אקזיט יש לך בלוג? יאפ ספר אהוב: הפסנתרן ומטילדה סרט אהוב: הפסנתרן ומטילדה חחח הדבר השנוא ביותר: מסטיק הדבר האהוב ביותר: חיות! הם כאלו פרוותים ושמנים!! המוזיקה שלך: אביב גפן, שייגעצ, audioslave חיות מחמד:
- לאקי ובטהובן
- רטלין, גרר הבת, גרר הבן ועוד המון חח פסקול: אף פעם לא חשבתי על זה, נראה לי השיר של ספיידרמן חח המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: סופרקלפרג'יליסטיקאקספיאלידושס (מרי פופינס) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: לא משהו מיוחד.. איך הגעת לפורומים של תפוז: מלינק אחד שהיה איפשהו משקה אהוב: תה
טוסט או צנים: יש לנו רק צנים בבית
הספר האחרון שקראת: הפסנתרן מנגן ב: גיטרה אבל הפסקתי אחרי חודש...כנ"ל לגבי פסנתר
קור או חום: קור! גשם או שמש: שמש! (חח איזה סותר זה...) דראקו או הארי: הא?! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני אוהבת את השם שלי
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? פחח חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אין לי מצב אחד בדרך כלל.. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת! זה מה שקורה שגרים במושב
הספר או הסרט? כמה שזה עצוב...אבל סרט אתה נלחץ ממבחנים? לא, חוץ מאנגלית ומתמטיקה ספרים באנגלית - כן או לא?
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: טוק טוק מי זה דופק על קליפת הביצה שלי? חחחח הרגל מגונה: השיר שלנו! גם אני נדבקתי
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? תלוי איפה.. (בהופעות זה לא טוב בכלל
) מה בחיים לא היית לובש/ת? כפכפים או כל דבר שחושף כפות רגלים חח המורדים, כן או לא? לא ולא
- באקווריום או בצלחת? באקווריום!! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? איכס דוסים! פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? יש ויש, אבל בכללי פלאפון זה דבר טוב כמה שעות אתה במחשב ביום? שעה+ זה עלה אחרי שהצטרפתי לפה.. חג אהוב- לג בעומר וקצת פורים הקלדה עיוורת - יודע? הלוואי חח חלום בהקיץ: להתחתן עם יאיר לפיד
בשבת- ידיעות או מעריב? יש לנו הארץ... קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? יש המון: נקה7, פינוק, הוואי, הד&שולדרס, משו מוזר באנגלית מחוברת, מוי כיף, פמינה וקליר אנד קלין התחלה או סוף? "לכל סוף יש התחלה" הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט? מיכאל

Scratchy Girl

New member
עונההה ../images/Emo13.gif

שם- שירן גיל- עוד מעט 15 מאיפה הגיע הניק בתפוז- סקראצ'י גירל-ילדה שרוטה
באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-כתוב בחתימה יש לך בלוג?-כן,כתוב בחתימה ספר אהוב: לא קוראת
סרט אהוב: ריקוד צמוד הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שמציקים לי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שאוהבים אותי
המוזיקה שלך: ראפ,טראנס חיות מחמד: יש לי כלב חתול ותוכי אבל אני הכי מתה על הכלב פסקול: אה? המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אנציקלופדיה סתם אנערף..
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משחקת ב-
או מקשקשת על דף איך הגעת לפורומים של תפוז: וואלה לא זוכרת.. משקה אהוב: קולה טוסט או צנים: טוסט הספר האחרון שקראת: באמתת שלא זוכרת..
מנגן ב: דרבוקה חחח קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: מההה?! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין לי מושגג..מסתפקת בשם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שודדי הקריבים נראה לי,סרט פצצה הספר או הסרט? סרט אתה נלחץ ממבחנים? לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא? לא סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: מהה? חח מאיפההה לי
הרגל מגונה: חחח אנערףףף.. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה ולא יותר מדייי מה בחיים לא היית לובש/ת? אמממ...וואי קשה..אין לי מושג.. המורדים, כן או לא? כן דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? שרוטה פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה חג אהוב- פסח-הרבה חופש הקלדה עיוורת - יודע? כן חלום בהקיץ: לאדעת בשבת- ידיעות או מעריב? לא קוראת אבל אם כבר מעריב קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? פינוק התחלה או סוף? התחלה

SofyTofy

New member
תשובותתתת../images/Emo103.gif

שם- ירדן
גיל- 14 מאיפה הגיע הניק בתפוז- סיפור ארוך
באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף- יש המון אבל המועדפים עליי הם אקזיט, מיכאלה, קרייג דיוויד (את שלושתם אני מנהלת
), כוכב נולד, חברים, מיץ תפוזים, ביפ ערוץ הצחוק ובלוגים בתפוז אנשים. יש לך בלוג?- כן
http://blog.tapuz.co.il/SofyTofy ספר אהוב: אהבת איתמר, נעורים במסתור, העד האחרון סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לא יודעת הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא יודעת המוזיקה שלך: קרייג דיוויד, קרייג דיוויד, קרייג דיוויד
סתם, הרבה רוק ישראלי, וגם פופ (אני יודעת שזה סותר אחד את השני) והמון R'n'B. חיות מחמד: כלבה בשם ברנדי פסקול: אין
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: לא יודעת מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מעבירה פתקים, כותבת ממשהו (או את הכתבות שאני צריכה להכין) איך הגעת לפורומים של תפוז: המליצו לי והגעתי משקה אהוב: <פאק מתחיל אקזיט> אמממ.... דיאט קולה טוסט או צנים: טוסט [?] הספר האחרון שקראת: אני קוראת עכשיו את אורי בעברית והארי פוטר השלישי באנגלית מנגן ב: גיטרה, לשעבר באורגן קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: הארי
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סיוון איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? מקושקשת בעיקרון אבל גם חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? Away מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת
אתה נלחץ ממבחנים? לא ספרים באנגלית - כן או לא? כןןןןןןןןןןןןןןןן
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: קרובים קרובים
הרגל מגונה:
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע [?] מה בחיים לא היית לובש/ת? מיני המורדים, כן או לא? לא ממש
דג - באקווריום או בצלחת? עדיף באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודעת פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני!! כמה שעות אתה במחשב ביום? לא מעט
חג אהוב- פסח/פורים/יום עצמאות הקלדה עיוורת - יודע? יאפ
חלום בהקיץ: לפגוש את קרייג דיוויד בשבת- ידיעות או מעריב? ידיעות קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? שמפו הוואי התחלה או סוף? סוף הוא תמיד התחלה לא? הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט? כולם אבל בעיקרון עפר

אני ..חם לי../images/Emo42.gifבנדנה|

אני חושבת שכדאי לכם לקרוא
שם- קרן
גיל-13
מאיפה הגיע הניק בתפוז-עפר..בופר...
באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-אקזיט מודיעין מיכאלה ערב טוב עם גיא פינס המורדים איפור וציור גוף זיהוי שירים יש לך בלוג?- כן....http://blog.tapuz.co.il/kerenlove ספר אהוב: שרה גיבורת ניל"י סרט אהוב: טיטניק, מולאן רוז
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: גלידה
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: טלוויזיה
המוזיקה שלך: היהודים...כלא 6...מיכל אמדורסקי...ועוד מלא
חיות מחמד: אין
פסקול: של מה? המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אנציקלופדיה
חיחי.. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת..צוחקת...
איך הגעת לפורומים של תפוז: אח שלי
משקה אהוב:קולה
טוסט או צנים: מה זה צנים
הספר האחרון שקראת: "תמיד ירדוף אותו הצל
" מנגן ב: כלום
קור או חום: חום..
גשם או שמש: גשם
דראקו או הארי: מה???.... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קלי
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? חביתה
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מחובר
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "שחקי אותה מותק"..היה בסדר
הספר או הסרט? הסרט
אתה נלחץ ממבחנים? כן.... ספרים באנגלית - כן או לא? לא..... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: מה זה?! הרגל מגונה: לגרד ברגל
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוע
מה בחיים לא היית לובש/ת? שצלה עם כתפיות רחבות
המורדים, כן או לא? בערך
דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה?! פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מה אני יעשה בלעדיו
כמה שעות אתה במחשב ביום? 4..או 2
חג אהוב- כלום
הקלדה עיוורת - יודע? בערך
(זה מה שאני עושה כרגע
חלום בהקיץ:
בשבת- ידיעות או מעריב? מעריב
קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? כיף....
התחלה או סוף? סוף....
הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט? עפר

אני../images/Emo70.gif

שם-לירון
גיל-13 וחצי מאיפה הגיע הניק בתפוז-הוא היה פעם של האיי סי.. באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-אקזיט
יש לך בלוג?-לא.. ספר אהוב: סודות נעורים סרט אהוב: מה שבחורה רוצה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לא יודעת.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא יודעת.. המוזיקה שלך: ראפ, ישראלי.. הרבה.. חיות מחמד: יש לי דגים אם זה נחשב..
אבל אני אוהבת עז.. אז זה נחשב לחיית מחמד.. פסקול: מה
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:אנציקלופדיה..
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מדברת עם חברות.. או שחושבת על משו נחמד.. איך הגעת לפורומים של תפוז: קרן..
משקה אהוב:קולה טוסט או צנים:טוסט הספר האחרון שקראת:אהבה שנאה קנאה ידידות מנגן ב: כלום
קור או חום: חום גשם או שמש:
דראקו או הארי: אע
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:לא יודעת.. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אווי
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?נראה לי שודדי הקריביים
סרט יפה
הספר או הסרט? יש כזה ספר? אתה נלחץ ממבחנים? לא ממש.. ספרים באנגלית - כן או לא? לאאאא סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:בלי סודות חחחח הרגל מגונה: להגיד מה אני עז מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוהה... אבל לא הרבה.. מה בחיים לא היית לובש/ת? לא ד'עת המורדים, כן או לא? לא איכפת לי.. דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?מזה סטיגמות
פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני
כמה שעות אתה במחשב ביום? המוווווון חג אהוב- אין חג מיוחד.. הקלדה עיוורת - יודע?בערך.. חלום בהקיץ:
בשבת- ידיעות או מעריב?ידיעות.. קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם?הוואי התחלה או סוף? אמצע? הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט?עפררר

t o o t

New member
אני!

שם-רותם גיל-11 מאיפה הגיע הניק בתפוז-זה הכינוי שלי... באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-תשוקות המורדים אקזיט ומחזות זמר יש לך בלוג?-לא ספר אהוב: המורדים סרט אהוב: שר הטבעות הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרים וצביעות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: כנות המוזיקה שלך: הכל חיות מחמד: אין פסקול: לא יודעת המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: לא יודעת מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מתכתבת עם החברה שלידי איך הגעת לפורומים של תפוז: קישור משקה אהוב:קולה טוסט או צנים: צנים הספר האחרון שקראת: מנגן ב: כלום קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: הארי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לא יודעת.. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אממממ לא יודעת הספר או הסרט? אתה נלחץ ממבחנים? לא ספרים באנגלית - כן או לא? גם וגם סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:המורדים הרגל מגונה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? לא יודעת המורדים, כן או לא? כןןןןןןןן בגדול דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך מעולה כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע?בערך חלום בהקיץ: לא בשבת- ידיעות או מעריב?לא לא קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם?הוואי התחלה או סוף? התחלה הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט?יעל ועופררררררר

e l u l a

New member
תשובות.......!!!../images/Emo153.gif

שם-אלה גיל-13 וחצי מאיפה הגיע הניק בתפוז-מממ..קוראים לי אלה.. אבל אנשים קוראים לי אלולה
באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-אקזיט.. וטיפטיפה בנות.. קוראת גם בפירסינג וקעקועים,פיות שדונים וכל השאר יש לך בלוג?-לא ספר אהוב: אין סרט אהוב: אין הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אממ..זה כללי.. אבל צבועים ושקרנים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ממממממ... המוזיקה שלך: מה שיש ברדיו... 99,100,102 חיות מחמד: חתוללללה
פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:בטח כולם כותבים פה אנציקלופדיה.. אבל זה לא כזה ארוך מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:או ישנה... או מציירת על השולחן.. או מציירת במחברת..או מדברת עם מי שיושבת לידי ומי שיושב מאחורי.. אם זה שיעור של"ח מדברת עם כל הכתה..או מעבירה פתקים.. איך הגעת לפורומים של תפוז: לפני כמה שנים ילדה אחת שהכרתי באיסיקיו נתנה לי כתובת לפורום קטנטנות...כי ממש משמ אהבתי את זה.. ואז הסתכלתי בכרטיסישי של מישהי... שהיה כתוב שהיה בפורום בנות.. אז בהתחלה רק קראתי שם.. אח"כ התחלתי לכתוב.. ואזזז... כתבתי פה משקה אהוב:ספרייט,קולה,שוקו.... טוסט או צנים: טוסט הספר האחרון שקראת:עגיל באוזן מנגן ב: לא מנגנת קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: דראקו
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:טוב לי ככה... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)?מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?אוואי.. רוב הזמן שאני באיסיקיו אני בכלל לא ליד המחשב מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?12 במחיר 1.. נחמט
הספר או הסרט?תלוי... יש ספרים יותר טובים ויש סרטים יותר טובים אתה נלחץ ממבחנים? כן ספרים באנגלית - כן או לא?לא... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:אקזיט
הרגל מגונה: אוכלת בידיים.. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?בינוני מה בחיים לא היית לובש/ת?בגדים בצבע זהב/כסף,טיץ מצתמד..קטיפה המורדים, כן או לא? כן דג - באקווריום או בצלחת?בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?אנייייי... אני כעיקרון נגד..
פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני -לא בהגזמה כמה שעות אתה במחשב ביום? אני אף פעם לא רצוף חג אהוב- ל"ג בעומר,חנוכה הקלדה עיוורת - יודע?כן חלום בהקיץ: מממ בשבת- ידיעות או מעריב?
קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם?כיף,פנטן,ושמפו שאמא שלי קנתה מהספר.. והמרכך גם מהספר... התחלה או סוף?תלוי אם זה טוב.. הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט?פעם זה היה כולם.. עכשיו כבר לא יודעת

spider kisser

New member
[email protected]

שם- מיכאל גיל- 16 מאיפה הגיע הניק בתפוז- גנבתי מחבר
באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-אוף טפיק יש לך בלוג?- כה ספר אהוב: יש הרבה, האחרון שאהבתי היה אש זרה של סטיפן קינג סרט אהוב: לא רואה סרטים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שנאה היא חטא הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ויקי
המוזיקה שלך: ג'אז ו דיסקו חיות מחמד: אין פסקול: מלך האריות אני חושב המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: :| מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משנן את הפאי
איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך one משקה אהוב: וודקה
טוסט או צנים: אפיפית הספר האחרון שקראת: אש זרה, אבל האחרון שבאמת קראתי היה רוז מאדר שקראתי לפני כמה דקות, אבל לא סיימתי עדיין, גם הוא של סטיפן קינג. מנגן ב: ניגנתי בגיטרה קור או חום: חוּם גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: הארי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מיכאל איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? מקוקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? בפעמים הבודדות שבהן אני מתחבר, אני אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא רואה סרטים :| הספר או הסרט? ספר עדיף תמיד
אתה נלחץ ממבחנים? קצת ספרים באנגלית - כן או לא? כה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת?
המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? באוקיינוס סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אפרו אמריקני? פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי
חג אהוב- פסחא הקלדה עיוורת - יודע? בערך חלום בהקיץ: יש בשבת- ידיעות או מעריב? יש עיתונים בשבת?
קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? פנטן פרו וי התחלה או סוף? סוף הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט? עפר שכטר

e l u l a

New member
מי זאת ויקי?../images/Emo153.gif

וכן אני חטטנית..רכלנית.. איך שתקראו לזה
חיחי

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifאין לכח ...... אני עושה מהר ...

שם- דניאל גיל- 15 מאיפה הגיע הניק בתפוז- דניאל זה השם שלי ..... והוא היה תפוס את הוספתי ניקוד .. אני רואה שאני לא היחידה שחשבתי על זה באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף- אקזיט יש לך בלוג?- כןןןןן .. ספר אהוב: אין .. סרט אהוב: קלרה הקדושה ..... פתאום זה חזר לי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: יואב הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יואב המוזיקה שלך: רוקקקק , היהודים !!!!!! חיות מחמד: חתולים וכלבים ....... מי שרוצה פרטים במסרים פחח פסקול: טיטאניק היה שווה ..... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אבאש'כערומקו ? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מזדיינת ... מה נראה לכם !?!!?! .. איך הגעת לפורומים של תפוז: הם מאד מפורסמים .... קשה שלא להגיע אליהם משקה אהוב: קולההההה טוסט או צנים: הכל ! הספר האחרון שקראת: לא קראתי כבר שישים שנה ... מנגן ב: תופים { סתם , אני חושבת שאני יודעת } גיטרהה .. קור או חום: חום !!!
גשם או שמש: שמששששששששש
דראקו או הארי: מה זה אנגליה פה ?! מה זה השמות האלו ....... ??? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לא יודעתתתתתת .. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? הוא מת לי .... אבל שהוא חי הייתי על אונליין ... וכשלא הייתי באיסיקיו הייתי מתנתקת .... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? 12 במחיד 1 משהו כזה ... סתם חרא אשטון הזה ...... הספר או הסרט? סרט אתה נלחץ ממבחנים? לא ..... אולי רק פעם ב ... ספרים באנגלית - כן או לא? בטח למה לא ... אחלה שפה .. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: דני שובבני שולטטטטט הרגל מגונה: לאדעת ...... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לא יודעת איך זה להיות נמוכה .... מה בחיים לא היית לובש/ת? גיזרה גבוה המורדים, כן או לא? רואה פעם ב ....אבל מקיאה מזה .... דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמות זה רע ....!!!! פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני ביותר !! כמה שעות אתה במחשב ביום? שעה ... פלוס מינוס ... יש ימים שאני בכלל לא עליו ...... שונאת אותו ! חג אהוב- פוריםםםםםםםםםםם הקלדה עיוורת - יודע? לא .... חלום בהקיץ: לדגמןן .. בשבת- ידיעות או מעריב? מעריב קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? אין לי כוח לרדת .... בטח יש שם קרמה ... התחלה או סוף? התחלות .. הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט? עפר ....

love amor

New member
בלה עונה....

שם-עדי גיל-17 מאיפה הגיע הניק בתפוז-ארוך
אין לי כח... באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף-כתוב בחתימה
יש לך בלוג?-לא ספר אהוב: דולר אדום סרט אהוב: החתונה של החבר שלי,אמא חורגת.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:שקרים
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:שקרים
חח סתם..
לא יודעת המוזיקה שלך:אני שומעת הכל..(כמעט!) חיות מחמד:לצערי אין
פסקול:מולאן רוז' המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:אינציקלופדיה
חחחחח מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת
איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך קישור בפורום של נענע..חיחי משקה אהוב:מים טוסט או צנים: טוסט הספר האחרון שקראת: ואיי שכחתי..(הראש לא עובד כרגע) מנגן ב: אורגן
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: מה?
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לירי,ג'ולי(שמות אמריקאים בעיקר
),פעם רציתי שרון
אבל אני אוהבת ת'שם שלי! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? אממ חביתה אני יודעת.. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? און ליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? חיוך של מונה ליזה(לא?) מהמם!
טוב זאת ג'וליה... הספר או הסרט? מה? הארי פוטר? חח משם לקחת את זה
אתה נלחץ ממבחנים? לפעמים.. ספרים באנגלית - כן או לא? לא סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים
הרגל מגונה: כל מיני
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני מה בחיים לא היית לובש/ת? אני לא לובשת שמלות... המורדים, כן או לא? תלוי דג - באקווריום או בצלחת? בים
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה אני?
פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? חיוני מאוד מאוד מאוד!! כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי מתי.. חג אהוב- פסח(בגלל החופש..) הקלדה עיוורת - יודע? כן חלום בהקיץ: ? בשבת- ידיעות או מעריב? אף אחד קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? פינוק,פנטן.. התחלה או סוף? של מה? הוספה קטנה- איזה מנחה אהוב עליך באקזיט?אממ כולם בעיקרון
נגיד מלי

חניניתה

New member
אני עונה.....

שם- חן גיל- 14 מאיפה הגיע הניק בתפוז- ככה אחותי קוראת לי באיזה פורומים של תפוז אתה משתתף- טלנובלות, המורדים, ואקזיט יש לך בלוג?- לא ספר אהוב: אני לא אוהבת ספרים סרט אהוב: אין סרט אחד...יש כמה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ירקות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שוקולד המוזיקה שלך: פופ חיות מחמד: אני אוהבת כלבים וחתולים....היה לי גם כלב וגם חתול..אבל עכשיו לא פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אינציקלופדיה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מתכתב איך הגעת לפורומים של תפוז: אחותי אמרה לי שיש פורום בתפוז משקה אהוב: מיץ ענבים טוסט או צנים: טוסט הספר האחרון שקראת: אותי לא שאלו- היתי צריכה לקרוא אותו בבית ספר....מאוד משעמם לא ממומלץ מנגן ב: כלום קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: ??? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אממממ...לא יודעת איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אווי...אבל למרות שאני באווי אני בדרך כלל באיסיקיו..... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת הספר או הסרט? סרט..אבל אני לא ממש מתה על סרטים ...במיוחד אני לא אוהבת לראות בטלויזיה אתה נלחץ ממבחנים? לא ממש ספרים באנגלית - כן או לא? לא...אני ממש גרועה באנגלית סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חינוכית אין מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע... מה בחיים לא היית לובש/ת? חותיני...זה לא נוח המורדים, כן או לא? כן דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? חיוני מאוד!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? כמעט כל היום...ואם אני לא במחשב אז אני בטלויזיה חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? לא..אני אני כותבת יחסית מהר חלום בהקיץ: כל מני בשבת- ידיעות או מעריב? מעריב קפוץ רגע לאמבטיה- איזה שמפו יש שם? אין לי כוח ללכת התחלה או סוף? התחלה...

למעלה