בחור שאני גרה זה הרבה יותר זול אבל כמו שכבר הזכרתי זה חור ככה ש....מה הפלא
אצלנו מקסימום זה 65 (לפחות עד כמה שאני יודעת) אני לומדת ב-60 ש"ח ובהתחלה חשבתי שזה יקר אבל עכשיו אני חושבת שזה נורא זול לעומת המחירים שלכם. אגב, אני גרה בנצרת-עילית (אמרתי חור לא
ההבדלים בעלות של שיעוריים פרטיים זה בגלל משך השיעור!!! ואם יש שיעורים שהם זהים באורך הזמן שלהם, אז המחיר יכול להיות מקסימום בהפרש של 10 ש"ח ולא יותר! אני לומדת שעה עגולה, 60 דקות ומשלמת 120 ש"ח, שזה אחלה!
אני לדוגמא שילמתי 100 ש"ח לשיעור של 40 דקות...אין מה להגיד מורי נהיגה ברובם הם חמדנים ותאבי בצע....בארץ קונים רשיון...בשום מקום בעולם אין מצב כזה שצריך להוצאי אלפי שקלים על רשיון....
שקל וזה נחשב יקר. יש פה מורים ב60 שקל, מצד שני, אני מתאמנת על 4 על 4 חלומי, אז אני בצדק משלמת את ה80 שקל הזה. זה הכל תלוי במיקום שלכם בארץ. במרכז משלמים הכי הרבה- אין מה לומר.
בארה"ב זה עולה (במסגרת הביצפר) בסביבות 150-200 דולר הכול ביחד שזה כולל שיעורים מבחנים הוצאת הרישיון עצמו וכל האלף ואחת טפסים שצריך למלות וחלקם עולים כסף..... אהה שכחתי כל הסיפור עצמו לא לוקח יותר משלוש חודשים (אלא אם כן אתה מתחת לגיל 16 ואז אתה צריך לנהוג חצי שנה אם מישהו מבוגר....) אז שיהיה לכם בהצלחה ואני הולכת לעשות את זה בזול....
זו רק דוגמא אחת - נכון בגדול שם כמעט הכל קל יותר וזול יותר. דוגמא אחרת זה למשל רשיון טייס שכאן זה יכול לעלות כ40000 עד 50000 שקל ושם אפשר לגמור ב2000 3000 דולר אבל דיור למשל שם עד כמה שאני יודע יקר יותר מפה אבל שתצליחי בכל מקרה ותנהגי בזהירות זה מה שחשוב אריה