מה המורה הכי זול שאפשר למצוא היום?

• פותח הנושא lklk2
  • פורסם בתאריך

lklk2

New member
מה המורה הכי זול שאפשר למצוא היום?

היום המורים לוקחים בין 80-85 אפשר למצוא משהו יותר בזול?

just4fun

New member
יש ב-75...

הכל תלוי בקשרים שיש לך עם המורה :) אבל בעקרון אצלנו [חיפה] 90% מהמורים לוקחים 75 שקל.....

ChilD SouL

New member
75? 95? ../images/Emo12.gif

וואו זה המון $
בחור שאני גרה זה הרבה יותר זול אבל כמו שכבר הזכרתי זה חור ככה ש....מה הפלא
אצלנו מקסימום זה 65 (לפחות עד כמה שאני יודעת) אני לומדת ב-60 ש"ח ובהתחלה חשבתי שזה יקר אבל עכשיו אני חושבת שזה נורא זול לעומת המחירים שלכם. אגב, אני גרה בנצרת-עילית (אמרתי חור לא
)

אילונוש

New member
אני עשיתי 80

וגם זה בפרוטקציה קטנה.. לא נדמה לי שיש פחות היום אלא אם כן בקבלנות

pompii

New member
ואוו ב60 עוד לא שמעתי...

הכי זול ששמעתי זה 80 אני משלמת 85 60 זה מאוד זול, זה אמור להיות כמו שיעור פרטי אבל וואוו
60

miss_t

New member
אנשיייייייייייייייייים../images/Emo70.gif

ההבדלים בעלות של שיעוריים פרטיים זה בגלל משך השיעור!!! ואם יש שיעורים שהם זהים באורך הזמן שלהם, אז המחיר יכול להיות מקסימום בהפרש של 10 ש"ח ולא יותר! אני לומדת שעה עגולה, 60 דקות ומשלמת 120 ש"ח, שזה אחלה!

Subil

New member
זאת אומרת 30 שקל לרבע שעה נכון?

זה אומר 90 ש"ח ל3/4 שעה? אני משלם 80 ל3/4 שעה. זה עדיף זה יוצא 26.66 ש"ח לרבע שעה ואם אני עושה שעה שלמה זה יצא לי 106.66 ש"ח :) עשיתי לכם חישובים פה האא

המחרים שלכם הם ממש סבירים...

אני לדוגמא שילמתי 100 ש"ח לשיעור של 40 דקות...אין מה להגיד מורי נהיגה ברובם הם חמדנים ותאבי בצע....בארץ קונים רשיון...בשום מקום בעולם אין מצב כזה שצריך להוצאי אלפי שקלים על רשיון....

kiticat

New member
אני משלמת 80

שקל וזה נחשב יקר. יש פה מורים ב60 שקל, מצד שני, אני מתאמנת על 4 על 4 חלומי, אז אני בצדק משלמת את ה80 שקל הזה. זה הכל תלוי במיקום שלכם בארץ. במרכז משלמים הכי הרבה- אין מה לומר.

רק שתדעו....

בארה"ב זה עולה (במסגרת הביצפר) בסביבות 150-200 דולר הכול ביחד שזה כולל שיעורים מבחנים הוצאת הרישיון עצמו וכל האלף ואחת טפסים שצריך למלות וחלקם עולים כסף..... אהה שכחתי כל הסיפור עצמו לא לוקח יותר משלוש חודשים (אלא אם כן אתה מתחת לגיל 16 ואז אתה צריך לנהוג חצי שנה אם מישהו מבוגר....) אז שיהיה לכם בהצלחה ואני הולכת לעשות את זה בזול....

Drive Guy

New member
אמריקה זה אמריקה מה לעשות אבל

זו רק דוגמא אחת - נכון בגדול שם כמעט הכל קל יותר וזול יותר. דוגמא אחרת זה למשל רשיון טייס שכאן זה יכול לעלות כ40000 עד 50000 שקל ושם אפשר לגמור ב2000 3000 דולר אבל דיור למשל שם עד כמה שאני יודע יקר יותר מפה אבל שתצליחי בכל מקרה ותנהגי בזהירות זה מה שחשוב אריה

בלגאנים

New member
למי שכתב\ה שהיא\הוא משלמים 100

שקל לשיעור של 40 דקות- איזה פראייריות...

qet1

New member
בארה"ב ההורים מלמדים את הילדים

שלהם, לא?

כן זה נכול אבל....

הם מלמדים אותם בערך כשהם בני 12-13 במיוחד אלה שגרים בעיירות או כפרים נדחים אבל כשהם מגיעים לגיל הי-סקול הם הולכים ללמוד רציני ולהוציא רשיון....

למעלה