מה הם יהיו בעתיד...

Eien Chibi U

New member
בעוד עשרים שנה...../images/Emo104.gif

אני יודעת שכבר ידוע מה כל דיג´יגורל היה כשהוא התבגר, אבל מה לדעתכם היה *צריך* להיות? טאי- משהו רציני. איש עסקים או משהו. תהרגו אותי, אבל זה מתאים לו. מאט- אממ... וואנאבי רוק סטאר? טוב- זה מה שהוא... איזי- לא מחשבים... פסיכולוג או משהו. ג´ו- רופא. אלא מה? סורה- ספורטאית. מימי- וואנאבי דוגמנית. קארי- אמממ... מורה??? טי-קיי- גם כן. ??? דייוויס- מנהל רשת חנויות לציוד ספורט. קן: שוטר, בלש משטרתי, או משהו דומה... יולי: גאונית מחשבים... והאקרית חובבת. קודי: עו"ד. או משהו דומה. סליחה אם שכחתי מישהו...

star_female

New member
הממ...

לדעתי כבר היה שרשור כזה, אבל שיהיה... לא חשבתי על מקצועות לכולם (אולי מתישהו אני אחשוב על זה...) אבל לדעתי מאט צריך לעבוד בעסקי המוזיקה (הוא תמיד אהב מוזיקה!), אולי בתור מפיק מוזיקלי או משהו... ג´ו, איזי, קודי וקארי יכולים להישאר במקצועות שלהם, אולי אפילו קן. יולי צריכה לעסוק במחשבים (ולא להיות עקרת בית o_O או נשואה לקן o_Oo ). מימי דוגמנית וסורה ספורטאית... אממ.. דייויס גם ספורטאי, ואולי גם טאי.. לא יודעת מה טיקיי צריך להיות o.o;

Digi Lista

New member
פעם רביעית שהמחשב נתקע!

כתבתי כבר שלוש פעמים משהו ממש ארוך וכלום!כול הזמן הוא נתקע באמצע. אני אנסה לשחזר חלק מהכיתוב... באמת היה לנו משהו דומה אבל זה כיף,ובהתחשב בעובדה שאני סנילית אני לא זוכרת מה כתבתי פעם שעברה ככה שהפעם בטח אני אכתוב דברים אחרים לפי מצבי רוח...יש יתרון לסניליות
וטלי(סטאר פאמל)מלפני כמה ימים כבר עידכנתי את היומהודלת שלך בלוח האירועים אבל אולי מאז השתנו לך הבקשות ככה שרק תגידי ואני אשנה
עכשיו נתחיל(בתקווה שלא יתקע...) טאי-טאי יהיה שדר ספורט,הוא מדבר כמו שדר ולא סתם שדר(כשמדובר בטאי לעולם אין סתם!...)אלא כזה שברגע שהוא רואה קבוצה או שחקן(תלוי באירוע ובסוג הספורט)שזקוקים לעזרה הוא מיד עוזב את עמדת השדרן ורץ לעזור! מאט-מאט יהיה שחקן במחזמר- הוא גם שר ומנגם וגם נראה טוב... דיוויס-דיוויס יהיה מדריך בקייטנה,ראינו איך הוא מסתדר יפה עם ילדים,שוקו וסנדוויץ' עם שוקולד...וכמובן שיר הנושא של קבוצתו יהיה "שקשק בחבל,שקשק בחבל אם לא תשקשק נזרוק אותך לזבל" קארי-מי אם לא קארי המתוקה תופיע בפרסומת לממתקים ורופאי שיניים?..כן,חבר'ה לא יעזור לאן שתלכו תתנוסס תמונתה של קארי המתוקה עד שיהיה לכם ממש ורוד בעיניים ובנשמה... קן-קן יהיה פסיכולוג!אחרי כול מה שעבר יוכל קן בקלות לטפל בכול מי ומה שיצטרכו,הוא גם יקשיב(טוב לב),יזדהה ואפילו יזיל דמעה או שתיים,שווה. יולי-יולי תשב בכלא כי היא כול כך מעצבנת אותי שכדאי שהיא תהיה במקום המתאים לה,רחוקה מקן,חסרת עבודה(מלבד עזרה לאסירים בניסיונות לחפור מנהרות...),ולא מרוצה בכלל... קודי-קודי יצטרף לדרדסים ויתאהב אנושות בדרדסית,אחר כך יעזוב לארץ הננסים וגוליבר ענקי ימעך אותי(אני רעה?...אני???...) טי.קיי-טי.קיי כמו קארי יפרסם כול דבר מתוק וטוב שרק אפשר,שניהם ידגמנו את הברביות החדשות ושאר צעצועי הילדים המבוקשים,אם כאלה "מלאכים" איך ההורים יוכלו לסרב?... סורה-סורה תהיה חברה באגודת הפמיניסטיות ותוכיח להן שלבנות יש זכויות כמו לבנים!. מימי-מימי הולכת בגדול להיות זאת שמדורי הרכילות לא יפסיקו לכתוב עליה מרוב סנסציות ובלאגנים,אנחנו בעד!. ריקה-ריקה תהיה מבקרת בעיתונים וזה כולל סרטים,סדרות טלוויזיה,הצגות.. צריך להיות ביקורתיים,חדים ,לא מפחדים להגיד את האמת ועוקצניים-יש מישהי יותר מתאימה מריקה?... טוב יש עוד דמויות אני אמשיך כשאני ארגיש יותר טוב(כבר בזבזתי יותר מידיי זמן על הניסיונות...)

star_female

New member
אה כן, שכחתי לענות ^^;;

ההעדפות שלי לא השתנו ^^ מדהים, היא עובדת כבר מעל 6 שעות בלי להיתקע D: (ויש עוד דברים שמשמחים אותי מאוד כרגע, אבל לא חוקי לדבר על הורדות בפורום
)

אני אנסה ^^

טאי-כדורגלן או משהו שקשור בספורט מאט-זמר ודברים כאלו..אולי הוא יפתח להקה עם מימי ויקראו לה "הכוכבים" איזי-ממציא תוכנת המחשב המתקדמת ביותר בעולם וגם האדם העשיר ביותר..(משהו בסגנון ביל גייטס..) ג'ו-רופא..אי אפשר להזיז אותו מזה,אלא אם כן זה בשביל להיות מורה למתמטיקה.. סורה-ספורטאית,שחקנית טניס.. מימי-פותחת להקה עם מאט או דוגמנית.. קארי-מורה או מוכרת בחנות ממתקים.. טיקיי-כמו קארי..או רופא שיניים.. דיוויס-גם כן משהו שקשור בספורט.. קן-שוטר,בלש או משהו שקשור.. יולי-לא נשואה לקן... קודי-מה שהוא היה..

Digi Lista

New member
עוד מתכוונים לנסות?../images/Emo13.gif

או שהאוף המעצבן ימשיך להיות ראשון?...

snoooth

New member
אה וואלה

טיקיי מה מספר האיי סי קיו שלך? תשלח לי אותו במסר טוב?

טיקיי

New member
תגיד לי אם קיבלת כי נדמה לי שזה לא

שלח... אם לא קיבלת אני אשלח שוב

האחת niki

New member
מוחי רקח משהו!

אוקיי...הינה(איזה כיף להתחיל כל הודעה במילה אוקיי
(הי!ניגמלתי משהשלוש נקודות!(וואי,כמה סוגרים...(
השלוש נקודות חזרו...)))) קן-פסיכולוג טאי-שחקן כדורגל דיוויס-כנ"ל יולי(כמה רעיונות)- 1.לא נשואה לקן 2.מוות בעינויים כשהיא לא נשואה לקן("לשרוף ת'בית,לשרוף לשרוף!את המשפחה נטגן כמו כנפי עוף!") 3.פורצת לבנקים דרך המחשב(האקרית,אם כתבתי נכון(הינה עוד דרך להתעשר...)) קודי-גמד ב"שילגיה ושיבעת הגמדים" טיקיי-לא חשבתי עדיין... קארי-מורה/גננת/רופאת שיניים(
) מאט-זמר/דוגמן ג'ו-רופא מימי-דוגמנית איזי-ביל גייטס סורה-טייסת(
) שחכתי מישהו?לא נראה לי...

Digi Lista

New member
מה הם יהיו בעתיד...

נכון,עשינו משהו דומה אבל בתקופה יבשה כזאת עם מצטרפים חדשים אפשר להגיע לעוד רעיונות,אז נקפיץ ונקווה לטוב...

למעלה