מה הם באמת אמרו?

מירטל

New member
מה הם באמת אמרו?

או.קי. עכשיו- מה הם באמת אמרו בתמונה הזאת? אתם מוזמנים להתפרע.

SaberTooth

New member
לא יודע מה הם אמרו, אבל...

לא יודע מה הם אמרו, אבל אני יודע מה הם בטח לא אמרו. הם בטח לא אמרו: "תזהרו מהדרקון הגדול מאחור".

Vilia©

New member
אהמ...אני חושבת שזה יהיה טיפשי...

אבל...מה כבר אפשר לצפות? במילא יבש עכשיו לפי מה שהבנתי...
קרמון: "או, לעמוד יפה ולהראות קשוח, זהמה שאני אמור לעשות!" טיקה: "א! יש לי חרב גדולה ביד! אני מקובלת!!!!!!!!" רייסטלין: "למה, בשם אביס, תקעו אותי הבורה הזו!!!" הדרקון: "אוכל!!!!!!!!!!!!!!!" קצת דפוק וילדותי אבל..לא אמרתם משהו רציני נכון? טלי

Takhisis

New member
אם זה לא רציני אז...

שלי,בסגנון הפרסומת של לגעת באושר בערוץ 10 (פרסומת קורעת!
מטימטום..) קרמון:זה המבט הרציני שלי טיקה:זאת הפוזה הנועזת שלי (אוו,איזה תחת חמוד יש לרייסטלין..
) רייסטלין:כואב לי הפה מלחייך...
זאת לא באמת אני-זאת השעה מדברת מתוכי..

Ophel McNeil

New member
רק קמתי, אז סליחה.

הנה מה שהם *חשבו* - טיקה: "כן... ריסטלין... תמשיך לעמוד ככה... כן, ככה זה טוב.... בדיוק התנוחה המושלמת... בום!!" רייסטלין: "אם אני כל כך חלש, למה אני סוחב איתי את כל החפצים האלה? והמפגרת באמת חושבת שהיא יכולה לפגוע בי עם החרב שלה?!" קרמון: "אני מסתכל במבט קשוח אל האופק, משמע אני קיים. ולמה הרגע רייסטלין החטיף לטיקה מכות עם המטה שלו?
" דרקון: "ואם אני רק אתכוף מעט יותר אני גם אוכלת לראות את החזה של המתולתלת הזאת...." <I><U> מה אתם רוצים ממני? השעה אשמה!

Remirat

New member
הם אמרו....

הדרקון: כמה זמן לוקח לו לצייר?? כואב לי כבר הצוואר רייסטלין: ...Crysinia wanted sex... what was I thinking?!?! קרמון: אני, ענק... יפה וחזק... טיקה: הצילו... אני הכי קרובה לדרקון... והוא מציץ במחשוף שלי!

marishia

New member
היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח עוד מישהי שזוכרת את קראטה מיאו!

אוקי, ננסה...

רייסטלין:"עוד מעט...עוד מעט אני נפטר משני המטומטמים האלו..." קרמון: "למה אני מלפנים? טיקה אמורה להיות לפני...איזה תחת יש לה...אין צדק בעולם!" טיקה: "רייסטלין או קרמון, רייסטלין או קרמון..." דרקון: "את מי נאכל ראשון? הקוסם עצמות גרידא, הלוחם בשר מקולקל...זה אומר האישה! כן איזה בשר..."

Lion_Heart

Well-known member
תורי!!

הדרקון : הבחורה ניראת מה זה טעימה. . . אבל לבחור יש הרבה יותר בשר על העצמות. . .ולבחור עם הגלימה יש תבלינים עליו!! קרמון:למה עדיין לא עשו סדרה עליי.?. . .אני צריך לדבר עם הסוכן שלי רייסלין: לא לזוז . . .מציירים אותך . . .מגרד לי כל כך . . .אבל לא לזוז

EverMan

New member
אמממ

הם אמרו : "אולי נעמוד בפוזות לחימה בכיוון ההפוך מהדרקון ? אם אנחנו לא רואים אותו , הוא לא רואה אותנו"

Nuitari Girl

New member
אוקיי, תורי:

דרקון: ואו, איזה תחת יש לבחורה הזו... גררר קרמון: להרגיע את ההורמונים, לא להסתובב, לא להסתכל על המחשוף הענק של טיקה... והתחת המושלם שלה... רייסטלין: על מה אתם מסתכלים? הא?! הא?! תפסיקו לנעוץ עיניים, שמעתם?!אני מנצח אתכם בתחרות מבטים! רוצים לראות?! טיקה: תראו באיזו פוזה נועזת אני... אולי תגמור כבר לצייר? כואב לי האגן ונמאס לי להחזיק ככה את החרב!

The Dark Mage

New member
תורי!!!!!

דרקון:אם אני אעוף גבוהה יותר אני אוכל לראות את המחשוף של הנערה. רק חבל שעוד מעט זה יהיה שחור. טיקה:רק לא להיות לחוצה.רק לא להיות לחוצה. רייסטלין:הפוזה הזאת מעצבנת. אם הדרקון יסתקל לכיוון אחר אני אראה לו מה זה להיות שחור. קרמון:למה אני לא יכול לראות את השדיים של טיקה????!!!!או את התחת???!!!

strahd

New member
ועכשיו למשהו אמיתי

אם תסתכלו טוב על הציור תראו שהפינה של הגלימה האדומה של רייסטלין מכוסה בצל קטן, וזהו סימן לכך שרייסטלין משנה את צבע גלימותיו במהלך הספר. True Story, I swear.

Vilia©

New member
איזו חשיבה strahd!

באמת, רייסטלין בכלל צוייר באיזור הכי מוצל... ואני חייבת לציין שהכריכות של המהדורה החדשה הרבה יותר יפים מאשר של המהדורה הישנה... טלי

Ophel McNeil

New member
מה פתאום! ../images/Emo108.gif

זה כל כך ממוחשב שבא להקיא.... העטיפות הישנות כל כך יפות, מצוירות ביד, השקיעו בהם מחשבה... הכל. החדשות סתם יקיות. (כן, אני בוגרת, אני יודעת).

חתולונת זה לא נורא כל כך!

ואת ממש בוגרת בשביל הילדה הקטנה שפה שממש עכשיו בת 15 (וטל אל תתפרצי עלי בבקשה) ואת צודקת באמת כל התמונות החדשות מגעילוליות ממש ולא ציור יד

למעלה