מה הליכוד יעשה

BIH 93

New member
מה הליכוד יעשה

שלום, אני תומך ליכוד - אני גם הומוסקסואל - חברי והאנשים שאיתם אני בקשר אמרו לי שאין שום טעם להצביע לליכוד אם ככה מפני שאין סיכוי שהם אי פעם יכירו או ייתנו יחס נורמלי להומואים או לסביות - מה גם שהם עם המפלגות הדתיות שבכלל לא יכירו בזה אי פעם אני לא רוצה לשנות את דעתי כי אני חושב שבאמת יש לי הרבה הסכמה עם הליכוד - אבל הייתי רוצה לדעת מה המצע שלהם בקשר להומואים, לסביות ובקשר לשאר האנשים האלה כי לפי מה שהבנתי אם הם ימשיכו לשלוט - לא יהיו לאוכלוסייה שאני משתייך אליה שום סיכוי - מה גם שהם יהיו תקועים עם המפלגות הדתיות שעם הפנאטיות שלהם לעולם לא תיתן לנו בחיים לחיות את חיינו אשמח אם תוכלו להגיב בנושא - כי באמת אני רואה את הסכנה שבהצבעה למפלגת מר"צ ולא רוצה סתם להצביע למפלגה שתיתן את המדינה הזאת כמו מתנה לטרוריסטים, אבל גם לא אצביע (ולא חשוב עד כמה אני תומך) במפלגה שתרדוף אותי ותקשה עליי את החיים. (אגב רק כדי לא להסיט את הדיון לפסים לא נכונים - ויכוח אם הומואים הם נורמליים או לא בכלל לא רלוונטי כאן השאלה מה הוא מצע הליכוד ובכלל יחסה של המפלגה באשר אליהם אם וכאשר היא תעלה לשלטון)

BIH 93

New member
אז אתה אומר

שהפתרון הוא לא להצביע ליכוד כי אין סיכוי שיהיה אפשר לקבל מהם הכרה מינימלית אלא רק להצביע שינוי

למעלה