מה הלאה?

DinamoHaifa

New member
מה הלאה?

עברתי כבר 4 שיעורי נהיגה על ידני ובינתיים המורה שלי נותן לי לנהוג רק בעיר וכל הזמן באותם מקומות, אותם רמזורים, אותן פניות, אותן פרסות, קיצר משעמם קצת. בינתיים לא נסעתי על מהירות מעל 60 קמ"ש וגם זה היה בערך ל10 שניות, אני משלב רק עד הילוך שלישי כתוצאה מזה, וניראה לי כבר שהשני שיעורים האחרונים היו די "דריכה במקום". אז השאלה שלי היא האם ככה כל השיעורים הולכים להיות-בעיר עם אותן פניות ואותם רמזורים והכל אותו דבר או שיקרה גם שנצא מחוץ לעיר לכביש עם מהירות יותר גבוהה מ60? פשוט קצת משעמם ואני אהיה די מאוכזב אם כל ה28 שיעורים שלי יתרחשו בעיר בלי אף חידוש...

lsd600

New member
רק 4 שיעורי נהיגה...

מה אתה כל כך לחוץ? תגיד לו מה שאתה אומר לנו. תגיד לו שאתה רוצה לצאת לכביש מהיר ולגוון קצת במסלולים. אל תדאג. הוא לא יאכל אותך.

DinamoHaifa

New member
דווקא שאלתי

שאלתי מתי נגיע לכביש שצריך בו הילוך רביעי והוא כזה התחמק ואמר עוד כמה שיעורים אבל בתכלס ניראה לי הוא מתכנן לבלות בעיר עוד הרבה זמן:S אז באיזה שיעור בערך המורים כבר מוציאים תתלמידים לכביש מהיר? למה כבר אמרתי לו על זה משהו ולא ניראה לי שהוא רוצה כ"כ לשתף אותי בתוכניות שלו...

lsd600

New member
זה לא בסדר.

אני אישית יצאתי מהעיר כבר בשיעור השני. איך אתה איתו? הוא מורה סבבה או יבש כזה?

DinamoHaifa

New member
לא הוא דווקא אחלה

אני מדבר איתו על כל מיני נושאים במהלך השיעור וזה הוא באמת סבבה אבל בקטע של מה יהיה בשיעורים הבאים הוא לא ממש מוכן לשתף אותי... אץה אןצר כבר בשיעור השני יצאת מהעיר? לאיזו מהירות הגעת?

lsd600

New member
כנס.

אני לא יודע אם מה שאתה אומר הוא בדיוק כמו שאתה מתאר. 40 דקות לנסוע באותן פניות ובאותן פרסות נשמע לי קצת מוגזם... לא תמיד מזדמן לצאת מהעיר. לי לדוגמא היו שיעורים בבוקר לפני הבצפר שבהם לא תמיד יצא לנו לצאת מהעיר. היינו עושים סיבובים בכל העיר בכל מיני כבישים... יכול להיות גם שאתה עדיין לא שולט כ"כ והוא אולי מחכה (וגם זה לא תירוץ מספיק). לדעתי תחכה שיעור שניים ואז תתחיל לקרצץ לו. ב-4 שיעורים לא תמיד אפשר להכיר אותו מספיק. באיזו עיר אתה לומד? לשאלה שלך- בשיעור השני הגעתי ל- 80 קמ"ש נדמה לי. זה היה בדרך בינעירונית.

almogas

New member
אני בשיעור הראשון הגעתי ל 80

אבל זה טלוי.. אני הגעתי כי ביציאה מהרחוב שלי יש עליה שאתה יכול להגיע אליה.. חוץ מזה רק בשיעור 7 הוא לקח אותי לכביש יחסית מהיר שמגיעים בו ל 80 את הרוב עושים בתוך דרכים צדדיות וכל מני שטויות כאלה כדי שתכיר את האוטו ותתרגל הרבה הילוכים.. כי שאתה נוסע על 80 אתה שם הילוך 4 ופשוט גז.. בתוך רחובות צפופים אתה מתרגל יותר.. הגה הילוכים הכל. בגלל זה בהתחלה עושים תמיד בתוך כבישים כאלה.. יהיה טוב אל תדאג..

הלוואי שאחרי 28 שיעורים תדע לנהוג..

תדע לנהוג כמו שצריך... סתםםם גם אני חשבתי ככה בהתחלה, והיה גם שיעורים שהרגשתי שאפילו הלכתי אחורה, אבל ככה זה, וסתם שתדע, יש המון! מה ללמוד בנהיגה, בשביל לעבור טסט, ובעיקר בשביל לדעת לנהוג באמת טוב, ואני מאחל לך ש28 שיעורים יספיקו לך..

הלוואי שאחרי 28 שיעורים תדע לנהוג..

תדע לנהוג כמו שצריך... סתםםם גם אני חשבתי ככה בהתחלה, והיה גם שיעורים שהרגשתי שאפילו הלכתי אחורה, אבל ככה זה, וסתם שתדע, יש המון! מה ללמוד בנהיגה, בשביל לעבור טסט, ובעיקר בשביל לדעת לנהוג באמת טוב, ואני מאחל לך ש28 שיעורים יספיקו לך..

למעלה