ארכדי יקר ../images/Emo24.gif
אני מבינה שאתה דואג ...
אתה מבקש לדעת אם לבן אדם שהיה לו התקף פעם אחת בחיים זה לא משנה דבר נכון? אין תעודת ביטוח במקרה של התקף , יש אנשים שיש להם רק התקף אחד בחיים ויש כאלה שיש להם אחרי כמה שבועות עוד התקף או אחרי כמה חודשים או אחרי כמה שנים , כל מקרה לגופו... אני מצרפת שני לינקים כדי שתקרא, הראשון הוא על
סוגי התקפים , כך תוכל לדעת איזה סוג התקף היה לך או למי שאתה שואל בשבילו/ה... והשני הוא על משחק נינטנדו-
נינטנדו לא עשתה די להזהיר מפני אפילפסיה . מי שלא חווה עוד התקף הוא לא חולה אפילפסיה, אני לא יודעת על איזה סוג התקף אתה מדבר , מתי זה קרה , אם מול מחשב אם לא , אם תחת השפעת אלכוהול אם לא , אם יש במשפחה אפילפסיה אם לא , אתה לא חייב לתת לי שום מידע , אתה מוזמן להישאר ולשאול שאלות ואנחנו מנסים לענות לך. בשביל זה אנחנו כאן , אם אתה רוצה תשובות יותר מפורטות אתה יכול להתקשר למשרדים של אי"ל: סניף ירושלים: 02-5000283, 02-5371044 סניף תל אביב: 03-5255671 סניף חיפה: 04-8515299 אתה יכול להתקשר באנונימיות ואתה תקבל תשובות אני מבטיחה לך
תמשיך לכתוב... תשאל מה שנוח לך , אני מבטיחה לנסות לתת לך את התשובות , ואם אין לי אני אומרת שאין...