מה הלאה...?

arkadi2

New member
מה הלאה...?

מה הם הדברים שיכולים לגרום להתקף שני? ומה היחס בניהם לאלו שהביאו להתקף הראשון?

qt1

New member
arkadi2 ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני מבינה מהשאלה שלך שהיה לך או למישהו קרוב אליך התקף אפילפטי... חבל שלא פרטת , אם תבחר לפרט אשמח ואם לא , אכבד את רצונך! למיטב ידיעתי, התקף יכול לקרות פעם אחת בחיים ,ישנם לא מעט אנשים שהיה להם התקף אחד בחייהם והם לא חוו התקף שני עד יום מותם. אני מצרפת לינק לאתר של אי"ל- אגודה הישראלית לאפילפסיה , קרא בזמנך הפנוי... אני כאן , כולנו כאן איתך...תישאר איתנו , נחמד כאן!
ושוב, ברוך הבא אלינו

arkadi2

New member
תודה רבה :+)

מה את צריכה לדעת כדי לענות על השאלתי? אז אם ישנם אנשים שלא חווים עוד התקף בחייהם אין זה אומר שהתקף ראשון לא משנה דבר?

qt1

New member
ארכדי יקר ../images/Emo24.gif

אני מבינה שאתה דואג ...
אתה מבקש לדעת אם לבן אדם שהיה לו התקף פעם אחת בחיים זה לא משנה דבר נכון? אין תעודת ביטוח במקרה של התקף , יש אנשים שיש להם רק התקף אחד בחיים ויש כאלה שיש להם אחרי כמה שבועות עוד התקף או אחרי כמה חודשים או אחרי כמה שנים , כל מקרה לגופו... אני מצרפת שני לינקים כדי שתקרא, הראשון הוא על סוגי התקפים , כך תוכל לדעת איזה סוג התקף היה לך או למי שאתה שואל בשבילו/ה... והשני הוא על משחק נינטנדו- נינטנדו לא עשתה די להזהיר מפני אפילפסיה . מי שלא חווה עוד התקף הוא לא חולה אפילפסיה, אני לא יודעת על איזה סוג התקף אתה מדבר , מתי זה קרה , אם מול מחשב אם לא , אם תחת השפעת אלכוהול אם לא , אם יש במשפחה אפילפסיה אם לא , אתה לא חייב לתת לי שום מידע , אתה מוזמן להישאר ולשאול שאלות ואנחנו מנסים לענות לך. בשביל זה אנחנו כאן , אם אתה רוצה תשובות יותר מפורטות אתה יכול להתקשר למשרדים של אי"ל: סניף ירושלים: 02-5000283, 02-5371044 סניף תל אביב: 03-5255671 סניף חיפה: 04-8515299 אתה יכול להתקשר באנונימיות ואתה תקבל תשובות אני מבטיחה לך
תמשיך לכתוב... תשאל מה שנוח לך , אני מבטיחה לנסות לתת לך את התשובות , ואם אין לי אני אומרת שאין...

למעלה