מה הכי מרשים איזה תרגילים נראים הכי מרשימים לדעתכם...
J jennie 00 New member 30/10/04 #1 מה הכי מרשים../images/Emo35.gif איזה תרגילים נראים הכי מרשימים לדעתכם...
Z Ze Colmeia New member 30/10/04 #5 זה דאבל מוחטל.... או יותר נכון מוחטל דופלה... ולא זה לא פייר בול בפייר בול נסגרים...
Z Ze Colmeia New member 30/10/04 #12 טוב יש בזה משהו.... זה אכן מוחטל החלפה אבל התיחסתי לזה כאל דופלה בגלל העליה לא הנחיתה...תתיחס לזה כאילו הוא נוחת על שתי הרגליים...
טוב יש בזה משהו.... זה אכן מוחטל החלפה אבל התיחסתי לזה כאל דופלה בגלל העליה לא הנחיתה...תתיחס לזה כאילו הוא נוחת על שתי הרגליים...
P PernaLonga New member 31/10/04 #15 בסדר אני מסכים... אבל אני התכוונתי לדאבל מוחטל לא מוחטל דופלה(הצמדה)
Z Ze Colmeia New member 30/10/04 #6 זה מדהים אותי../images/Emo70.gif ד"א תפתחו את התמונה כדי לראות את זה זז...גם בתמונה הקודמת ששמתי...
P PernaLonga New member 31/10/04 #16 אני לא מבין אותכם מה רק אקרובטיקה מרשימה אותכם. כל אחד מביא פה תרגילי אקרובטיקה כאילו זה הכי מרשים בקפוארה... אז שתדעו זה ממש לא כך. אני הייתי מעדיף לראות איזה מעבר מפציץ ופחות אקרובטיקה.
אני לא מבין אותכם מה רק אקרובטיקה מרשימה אותכם. כל אחד מביא פה תרגילי אקרובטיקה כאילו זה הכי מרשים בקפוארה... אז שתדעו זה ממש לא כך. אני הייתי מעדיף לראות איזה מעבר מפציץ ופחות אקרובטיקה.
T thorondor New member 31/10/04 #17 סבבה. מיאלואה ג'י קומפאסו ירידה לסקאלה, קורטה קפיאו הפוך לבייגלה סמאו. מרוצה? תפסיק להתחסד. אף אחד פה לא טען שאקרובטיקה זה הדבר הכי מרשים בקפואירה.
סבבה. מיאלואה ג'י קומפאסו ירידה לסקאלה, קורטה קפיאו הפוך לבייגלה סמאו. מרוצה? תפסיק להתחסד. אף אחד פה לא טען שאקרובטיקה זה הדבר הכי מרשים בקפואירה.
J jennie 00 New member 1/11/04 #19 התרגיל שאני הכי אוהבת... בננרה... אין זה פשוט תרגיל יפה(למי שעושה אותו יפה כמו מישהו מהקבוצה שלי או כמו שוקו ) כל פעם שאני רואה מישהו עושה אני משתגעת מה זה פשוט מטורף וגם דופלה אני ממש אוהבת לראות זה נראה ממש מרשים
התרגיל שאני הכי אוהבת... בננרה... אין זה פשוט תרגיל יפה(למי שעושה אותו יפה כמו מישהו מהקבוצה שלי או כמו שוקו ) כל פעם שאני רואה מישהו עושה אני משתגעת מה זה פשוט מטורף וגם דופלה אני ממש אוהבת לראות זה נראה ממש מרשים